Maski do włosów

Artego Rain Dance, Hydra Booster Supreme Hydrating Mask Maska do włosów

5 na 51 opinię

Artego Rain Dance
Artego Rain Dance Maska Nawilżająca Hydra Booster 250ml

• 24 stycznia 2023 o 20:27
    Najlepsza maska do włosów z jaką się spotkałam!
    Jestem zachwycona tą maską do włosów. Nie jest powszechnie znana, jest to produkt profesjonalny, ale każdy może ją kupić w internecie. Cena również nie jest marketowa. Ale warto! Mam falowane suche z natury i przesuszone po wieloletnim rozjaśnianiu włosy. Od lat nie mogłam dobrać porządnej maski lub odżywki do włosów. Wszystkie produkty, które stosowałam, a były to nawet te droższe, ale ogólnie znane produkty, okazywały się po prostu średnie. Poszperałam trochę w internecie na sklepach fryzjerskich i zainteresowałam się profesjonalnymi markami w tym marką Artego. Miałam wcześniej próbkę szamponu i też byłam nim zachwycona. Zaryzykowałam i kupiłam maskę Rain Dance Hydra Booster. Zaryzykowałam, bo kosztowała ponad 80 zł za 250 ml. Przyszła przesyłka z maską. Maska zamknięta jest w plastikowym czarnym słoiku. Szata graficzna etykiety jest bardzo ładna, jasna, prosta, ekskluzywna i elegancka, z lakierem wybiórczym, który mieni się kwadracikami. Po odkręceniu pojemnika widzimy zabezpieczające denko. No i w końcu dostałam się do produktu. Pozytywny odbiór spotęgował piękny, intensywny i wyrafinowany zapach. P R Z E P I Ę K N Y! Maskę nałożyłam na wcześniej umyte i osuszone włosy. Maska jest gęsta, ma lekko seledynowy kolor. Maska nie spływa z głowy, nie trzeba nakładać dużo, maska jest wydajna. Bardzo dobrze się rozprowadza na włosach. Włosy zaczynają być śliskie, przestają się plątać, można spokojnie palcami lub grzebieniem rozczesać włosy. Maskę trzymałam na włosach kilka minut, po czym spłukałam. Nałożyłam następnie moją ulubioną odżywkę bez spłukiwania, którą używam od lat. Włosy pozostawiłam do wysuszenia. Efekt i działanie Włosy po wysuszeniu były faktycznie miękkie, nawilżone, nie były suche, błyszczały się, były lekko dociążone - czego nie miałam nigdy wcześniej. Byłam zachwycona już po pierwszym zastosowaniu. Wreszcie moje włosy zaczęły wyglądać zdrowo, czego nie mogłam osiągnąć latami stosując inne produkty. Jestem zachwycona tą maską. Będę kupować i polecam!
    Zalety:
    • Maska jest skuteczna. Nawilża i odżywia włosy, co widać - włosy wyglądają zdrowo, nie plączą się, nie są wysuszone.
    • Na uwagę zasługuje też przepiękny zapach maski.
    Wady:
    • Cena niestety. Dwukrotnie wyższa niż znane inne maski. Uważam jednak, że jest warta swojej ceny. Trzeba szukać promocji. Może się uda kupić taniej.