Szampony do włosów

Garnier Fructis, Grow Strong, Szampon wzmacniający do włosów osłabionych i łamliwych (nowa formuła)

Nasi użytkownicy zostawili 139 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 9:44
    Fajny szampon
    Wiele szamponów nie domywalo mojej skóry głowy która bardzo szybko się przetłuszcza. Ten szampon poradził sobie z tym dobrze. Włosy były świeże przez 2 doby conajmniej. Zapach bardzo ładny a konsystencja przystępna i co na duży plus łatwo się pieni.
    Zalety:
    • Łatwo się pieni
    • Łatwo dostępny
    • Fajny zapach
  • 1 kwietnia 2025 o 10:55
    jest fajny
    Opakowanie ładne i barwne jak to Garnier lubi mieć. Kupiony na promce w Biedronce za 15 zł. Opakowanie duże i wystarcza na długo, ponieważ sam produkt jest bardzo wydajny - nie potrzeba go dużo aby fajnie umyć włosy. Konsystencja taka kremowa i bardzo dobrze się pieni. Bardzo ładnie pachnie i myje włosy. Skóra głowy jak i włosy są ładnie umyte i oczyszczone a później bez problemu idzie je rozczesać. Włosy są gładkie i miękkie w dotyku. Polecam uzywać równoczesnie z odżywką tej marki = super efekt!
    Zalety:
    • ładne opakowanie, ładny zapach, dobrze oczyszcza włosy
  • 27 lutego 2025 o 23:10
    Przyjemny w stosowaniu
    Szampon do włosów Garnier kupiłam sama od siebie z ciekawości jaki ma efekt. Fajnie się pieni, myje skórę głowy, nie powstaje mi łupież co jest najważniejsze w tej kwestii. Jest moim ulubionym. Włosy nie bardzo są mocne po nim przynajmniej takiego efektu nie zauważyłam. Cena jest atrakcyjna
  • 1 lutego 2025 o 23:30
    Szampon ma lekką, przyjemną konsystencję i dobrze się pieni
    Szampon ma lekką, przyjemną konsystencję i dobrze się pieni. Zapach jest świeży i długo utrzymuje się na włosach, co daje uczucie czystości przez cały dzień. Ekstrakt z jabłka i niacynamid w składzie faktycznie pomagają przywrócić włosom witalność i blask. Po kilku użyciach zauważyłam, że moje włosy stały się mocniejsze, a także łatwiejsze do rozczesywania, co było dużym plusem. Jeśli chodzi o wypadanie włosów, nie zauważyłam ogromnej różnicy, ale na pewno mniej łamią się w trakcie mycia, co jest dla mnie pozytywnym efektem. Szampon jest przyjazny dla skóry głowy, nie powoduje podrażnień ani przesuszenia. Jestem zadowolona z jego działania, ale dla jeszcze lepszych efektów na pewno warto łączyć go z odpowiednią odżywką z tej samej serii. Polecam osobom, które szukają produktu, który wzmacnia włosy i sprawia, że stają się bardziej odporne na łamanie, ale nie oczekujcie spektakularnych efektów w kwestii całkowitego zatrzymania wypadania.
  • 31 stycznia 2025 o 1:20
    Słabe? Tylko Grow Strong
    Od dawna w mojej łazience goszczą legendy i klasyki o bezporównywalnej jakości i pomocy w walce z wieloma problemami skóry oraz włosów które mają niezmienną jakość i skuteczność oraz bogaty skład dlatego moja opinia na temat tego szamponu o niezaprzeczalnej klasie i istnieniu na rynku od długich lat nie ulegnie zmianie bo uległ zmianie wizualno-butelkowej ale nie dotyczy go zmiana jakości i składu bogatego w cenne witaminy i składniki przyspieszające porost włosów które po myciu głowy są równomiernie rozprowadzone i wchłonięte przez skórę głowy i każdy włos z osobna bo nie pamiętam aby po kuracji Garnierem lata wstecz chociaż jeden z głowy mi spadł w takiej ilości jak teraz ma to miejsce ze względu na osłabienie cebulek oraz wiek,ale gdy tylko ten szampon wrócił do mojej codziennej rutyny mycia włosów to nie zamienię go przez długi czas na inny chyba że wybiorę spośród wielu wariantów Fructis które z przyjemnością będę oceniać i dodawać na ich temat jak najbardziej rzetelne recenzje i z pewnością pozytywne dla tej cennej dla mnie marki więc polecam jak wiele Wizażanek przede mną aby go kupić i używać bo o moje ponownie dba i dbać będzie.
    Zalety:
    • Niezmienna jakość i klasa wśród szamponów bogatych w witaminy i cenne składniki, energetyczny zapach i skuteczne działanie myjące i odświeżające
    Wady:
    • Nie wymienię