Ziaja Maska oczyszczająca kaolinowa z glinką szarą – mój mały rytuał odnowy!
Ta maska to prawdziwy must-have, jeśli potrzebujesz chwili dla siebie i chcesz, żeby Twoja skóra poczuła się jak po wizycie w spa. Uwielbiam ją za to, jak łagodnie, ale skutecznie oczyszcza moją cerę. Po jej użyciu mam wrażenie, że moja skóra oddycha – jest czysta, świeża i zmatowiona, ale bez uczucia przesuszenia.
Glinka szara w składzie to dla mnie prawdziwy hit – świetnie radzi sobie z nadmiarem sebum, delikatnie zwęża pory i redukuje zaczerwienienia. Moja skóra często bywa kapryśna, ale ta maska zawsze ją uspokaja i przywraca równowagę. Dodatkowym plusem jest to, że działa naprawdę szybko – wystarczy 10 minut, a efekt jest widoczny od razu.
Konsystencja maski jest przyjemna, łatwa do nałożenia, a zapach subtelny i nienachalny – idealny, żeby się zrelaksować. To taki mały luksus w przystępnej cenie, który mogę mieć zawsze pod ręką.
Ziaja znowu nie zawodzi – ta maska to coś, co poleciłabym każdej osobie z cerą mieszaną, tłustą albo problematyczną. Ja na pewno zostanę z nią na dłużej, bo daje mi to, czego potrzebuję: czystą, promienną skórę i chwilę tylko dla siebie. ????
Ziaja Maska oczyszczająca kaolinowa z glinką szarą – mój mały rytuał odnowy!