Szampony do włosów

Alfaparf Semi di Lino Diamond, Illuminating Low Shampoo Szampon rozświetlający do włosów normalnych

hairstore.pl
Bodyland.pl
notino.pl
Alfaparf Milano Semi di Lino DiamondIlluminating Low Szampon do włosów 250 ml

• 14 lutego 2024 o 5:03
    Mój ulubiony
    Bardzo dobry szampon. Delikatnie myje i oczyszcza skórę głowy, włosy po nim sa pięknie wygładzone i błyszczące. Zawsze dostaje pytania co robię, że mam tak błyszczące włosy, wszystko zasługa tego szamponu. Dodatkowo pięknie pachnie. Minusem jest cena, jednak szampon bardzo wydajny więc można przymknąć oko na cenę. Osobiście polecam.
  • 7 marca 2023 o 9:16
    Przyjemnie się nim myje
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Szampon zamknięty jest w pięknej buteleczce, która już na pierwszy rzut oka wydaje się produktem bardziej ekskluzywnym. Ja akurat otrzymałam 3 małe tubki produktu o pojemności 75ml i wszystkie zużyłam. Mimo, że producent opisuje ten szampon jako niskopieniący, nie zawierający SLS-sów, to świetnie się pieni - zapewne przez inny detergent, który też do najdelikatniejszych nie należy. Myślę, że jest bardzo wydajny, bo nie trzeba dużej ilości do umycia skóry głowy. Bardzo lubię używać tego szamponu po olejowaniu włosów. Zawsze miałam je później dobrze domyte, miękkie i błyszczące. Szampon nie robi kołtunów, nie tępi włosów, nie plącze. Włosy są łatwe do rozczesania (oczywiście również przy użyciu odżywki, nie samego szamponu). Bardzo dobrze myje, ale nie jest bardzo mocny - mimo to skóra głowy jest oczyszczona.
    Zalety:
    • świetnie się pieni,
    • dobrze domywa skórę głowy,
    • nie plącze włosów, nie tępi,
    • piękna szata graficzna
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta