Rozświetlacze

Gosh Glow Up Cream Highlighter Kremowy rozświetlacz

Gosh - GLOW UP - Cream Highlighter/ Bronzer - Rozświetlacz w kremie - 14 ml - 001 Pearl
Gosh Copenhagen Glow Up
GOSH Glow Up Rozświetlacz w Kremie 003 Starlight

• 16 sierpnia 2023 o 18:05
    Płynne złoto
    To naprawdę ciekawy kremowy rozświetlacz, który daje skórze fajny glow. Jedną z rzeczy, która mnie od razu zachwyciła, jest wygodny aplikator. Dzięki niemu nakładanie produktu jest naprawdę proste i szybkie. To świetne rozwiązanie dla osób, które jak ja, nie zawsze mają dużo czasu na skomplikowany makijaż. Aplikator umożliwia równomierne rozprowadzenie produktu, co jest dużym plusem. Rozświetlacz ładnie się mieni na buzi, dodając delikatnego blasku, który wydaje się być naturalnym efektem światła. Jestem zadowolona z tego, że nie tworzy efektu "nadmiaru" na skórze, a jedynie podkreśla subtelnie moje rysy twarzy. To zdecydowanie produkt, który pasuje do codziennego makijażu, ale także do bardziej wyjątkowych okazji. Trwałość tego rozświetlacza jest na przyzwoitym poziomie. Oczywiście, jak każdy produkt, może się zetrzeć w ciągu dnia, ale ogólnie rzecz biorąc, utrzymuje się stosunkowo dobrze. Nie wymaga częstych poprawek, co jest dla mnie dużym plusem, zwłaszcza kiedy mam pełen grafik. Jedynym powodem, dla którego nie przyznaję pięciu gwiazdek, jest fakt, że czasami odczuwam potrzebę delikatnego przypudrowania rozświetlacza, aby zapewnić mu jeszcze dłuższą trwałość. Nie jest to jednak duży problem, ponieważ efekt, jaki uzyskuję, jest naprawdę uroczy.
    Zalety:
    • Wygodny aplikator - dzięki praktycznemu aplikatorowi nakładanie produktu jest łatwe i precyzyjne.
    • Efekt mieniącego się blasku - rozświetlacz ładnie się mieni na skórze, dodając subtelnego blasku i podkreślając rysy twarzy.
    • Długa trwałość - produkt utrzymuje się stosunkowo dobrze przez większość dnia, nie wymagając częstych poprawek.
    • Naturalny efekt - rozświetlacz nie tworzy efektu przesadzonego rozświetlenia, a jedynie delikatnie podkreśla piękno twarzy.
    • Przystępność cenowa - produkt oferuje dobrą jakość w stosunku do ceny, co czyni go atrakcyjnym wyborem dla osób z różnym budżetem.
    Wady:
    • Wymaga przypudrowania - w niektórych przypadkach może być konieczne delikatne przypudrowanie rozświetlacza, aby zapewnić dłuższą trwałość.
    Lenanz
    3 sierpnia 2023 o 15:37
    Niezły połysk :)
    Byłam zadowolona z bronzera z tej serii, więc zdecydowałam się na kupno rozświetlacza - do kompletu :) Mimo, że od zakupu nie minęło dużo czasu jestem w nim zakochana. Opakowanie, tak jak w przypadku bronzera, to tubka zakończona aplikatorem w postaci „puszka” (tak jak na zdjęciu). Sam aplikator uważam za wygodny i ta forma bardzo mi odpowiada. Posiadam odcień 001 Pearl. Jest on chłodny i wspaniale rozświetla moją cerę w neutralnej tonacji. Rewelacyjnie komponuje się z innymi kosmetykami i jest świetnym dopełnieniem dla całego makijażu. W sprzedaży jest dostępny również odcień bardziej ciepły, więc osoby preferujące właśnie takie odcienie rozświetlaczy również będą mogły go wypróbować :) Podobnie jak w przypadku bronzera - produkt jest wydajny i nie potrzeba go dużo, aby uzyskać taki efekt, jaki chcemy osiągnąć. Jestem z niego bardzo zadowolona i na ten moment jest to mój ulubiony rozświetlacz. Z pewnością będę chętnie do niego wracać :)
    Zalety:
    • Wygodny aplikator
    • Wspaniale rozświetla skórę
    • Dobrze komponuje się z innymi kosmetykami
    • Wydajny