Korektory pod oczy

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan Anti-Fatigue Concealer Korektor do twarzy i pod oczy (nowa wersja)

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan Korektor 52 Beige
Bourjois Healthy Mix Korektor 52 Beige 6ml
E-Glamour.pl
Bourjois Healthy Mix Clean wegański korektor do twarzy i pod oczy 51 Light Vanilla 6ml
Bourjois Healthy Mix Korektor Clean & Vegan 52 Beige 6 ml

Zwarqon
    11 marca 2025 o 13:49
    Świetny korektor - perfekcyjne krycie bez ciastkowania
    To korektor który spełnił moje oczekiwania w 100%. Bardzo ładnie pachnie i ma lekka formułę, która dobrze się rozprowadza. Co najważniejsze, nie ciastkuje się ani nie wchodzi w zmarszczki, co jest dużym plusem. Świetnie kryje, ale nie widać go na skórze - daje naturalny efekt, który utrzymuje się przez cały dzień. Bardzo lubię ten korektor za to, że jest trwały, ale nie obciąża skóry, a przy tym jest wegański i czysty - zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • doskonałe krycie
    • nie ciastkuje się
    • ładny zapach
    • naturalny efekt
    Sugary
    11 grudnia 2024 o 10:41
    Bardzo dobry
    Ten korektor od Bourjois to mój niezawodny pomocnik w codziennym makijażu. Jestem posiadaczką odcienia Beige 52. Świetnie sprawdza się zarówno pod oczami, jak i na niedoskonałości, zapewniając naturalne krycie i świeży wygląd skóry. Jego konsystencja jest lekka, ale wystarczająco kremowa, by dobrze się rozprowadzać i wtapiać w skórę, nie podkreślając suchych skórek ani zmarszczek. Korektor doskonale radzi sobie z ukrywaniem cieni pod oczami, a jednocześnie delikatnie rozświetla okolice oczu, dzięki czemu twarz wygląda na bardziej wypoczętą. Odcień Beige 52 idealnie pasuje do mojej karnacji, nie tworząc żółtych ani różowych tonów – jest idealnie neutralny. Korektor świetnie współpracuje z podkładem - w moim przypadku Bourjois Healthy Mix Serum w odcieniu 52W Vanilla. Nie waży się ani nie zbiera w załamaniach skóry w ciągu dnia. Jego trwałość też zasługuje na pochwałę – spokojnie utrzymuje się przez cały dzień bez poprawek. Opakowanie jest poręczne, z precyzyjnym aplikatorem, który pozwala na nałożenie odpowiedniej ilości produktu. To świetny wybór, jeśli szukasz korektora, który zapewni naturalny efekt i dodatkową dawkę nawilżenia, bez efektu maski. Polecam. Ja na pewno kupię kolejne opakowanie.
    Zalety:
    • Lekka, kremowa formuła, która łatwo się rozprowadza
    • Naturalne krycie bez podkreślania suchych skórek
    • Odcień 52 Beige swietnia gra z podkładem Healthy Mix Serum 52W Vanilla
    • Świetnie maskuje cienie pod oczami i niedoskonałości
    • Delikatne rozświetlenie okolic oczu
    • Długotrwałość – utrzymuje się przez cały dzień
    • Poręczne opakowanie z precyzyjnym aplikatorem
  • 17 kwietnia 2024 o 14:44
    Lubię go zwłaszcza w okolicy oczu
    Lekka konsystencja korektora dobrze rozprowadza się na mojej suchej skórze. Korektor ma właściwości pielęgnujące. Doskonale nawilża skórę i delikatnie rozświetla. Sprawia, że jest promienna i wygląda zdrowo. Krycie jest pomiędzy lekkim a średnim. Na mojej skórze pod oczami utrzymuje się około 6-8 h, potem zbiera się w załamaniach. Nie mam problemu z trądzikiem, więc mi to nie przeszkadza. Podoba mi się bardzo przyjemny zapach i wydajność.
  • 14 stycznia 2024 o 13:49
    Idealny pod oczy
    Korektor ma lekką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko zastyga nie pozostawiając smug. Posiadam odcień 52. Jest to odcień wpadający w ciepłe, żółtawe tony. Idealnie wtapia się w skórę dając bardzo naturalny efekt. Jest idealny pod oczy. Ie obciąża delikatnej skóry pod oczami.
    dhajka
    7 grudnia 2023 o 23:36
    Lekki korektor. Nie do zadań specjalnych.
    Korektor ma bardzo lekką, przyjemną formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze. Nie wchodzi w zmarszczki. Jest bardzo wydajny. Przy używaniu codziennie, u mnie wystarcza na 3-4 miesiące. Duży wybór odcieni. Jeśli jednak ktoś z Was oczekuje mocnego krycia to nie w przypadku tego produktu. Dla mnie brak mocnego krycia nie jest wadą. Lubię gdy krycie jest średnie, a korektor w swej konsystencji - lekki.