Błyszczyki

Eveline Flower Garden Kremowy Błyszczyk 02 Sweet Daisy
Eveline Flower Garden Błyszczyk do ust 01 EFG 4.5 ml
Bodyland.pl
Flower Garden kremowy błyszczyk do ust 01 4.5ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AnaSky
    3 listopada 2024 o 16:54
    Bardziej pomadka niż błyszczyk
    Lubię błyszczyk Eveline z innych serii. Gdy więc zobaczyłam linię kwiatową, nie zastanawiałam się nad wrzuceniem tego maleństwa do koszyka w Rossmannie. Wybrałam odcień 02 Sweet Daisy Aplikator w kształcie lekko wygiętej łezki, z dziurką dobrze aplikuje produkt. Zapach jest delikatny, choć nie do końca kwiatowy. Konsystencja mocno kremowa. Jedna warstwa pokrywa usta kolorem niczym pomadka. Połysk na ustach jest ładny, kolor napigmentowany. Producent pisze o "niewiarygodnie cienkiej, komfortowej warstwie nie sklejającej ust". Z tym się nie zgodzę. Błyszczyk jest dość ciężki, nie da się zaaplikować cienkiej warstwy. Usta delikatnie się kleją. Produkt posiada kwas hialuronowy, kolagen roślinny i ekstrakty kwiatowe mające pielęgnować usta i rzeczywiście błyszczyk daje uczucie zaopiekowanych, nawilżonych ust, ale mimo całej mojej słabości i miłości do błyszczyków Eveline ten nie przypadł mi do gustu. Może dlatego, że jest za mało błyszczykowaty. Bliżej mu do pomadki w płynie, zarówno jeśli chodzi o krycie, jak i konsystencję.
  • 9 lipca 2024 o 14:16
    Wpisuje się w trendy
    Wszędzie widać że po dłuższym okresie matowych ust wraca moda na błyszczyki . Postanowiłam więc zakupić takowy a że w Biedronce natrafiłam na promocje 2 szt , jeden za grosz to skusiłam się na produkt Eveline. Opakowanie tego produktu jest przeurocze , z nadrukiem w róże. Wybrałam kolor 01- Delicate Rose. Jest to kolor zgaszonego różu , typowy nude. Ma ładny słodki zapach i super kremową konsystencję, bardziej przypominająca mi kremową pomadkę niż błyszczyk. Produkt ma w sobie subtelne, dobrze zmielone drobinki, które powodują że blask na ustach wygląda bardzo dobrze a nie tandetnie. Ponadto błyszczyk rzeczywiście zostawia kolor na ustach, a zawartość kwasu hialuronowego, masła shea i kolagenu pielęgnuje usta i sprawia że noszenie go jest bardzo , bardzo komfortowe. Jestem bardzo zadowolona.
  • 13 czerwca 2024 o 14:55
    Pielęgnacja i upiększenie dla ust
    Kupiłam ten błyszczyk dla sprawdzenia, bez czytania jakiejkolwiek wcześniejszej opinii, pomyślałam jeden więcej nie zaszkodzi. Wcześniej stosowałam różne błyszczyki, ale ten jest rewelacyjny. Oprócz tego, że pielęgnuje i nawilża usta, to jeszcze sprawia, że wyglądają świeżo i soczyście. Optycznie odnosi się wrażenie powiększenia ust. Błyszczyk jest bardzo dobrze napigmentowany, ma kremową konsystencje. Dobrze się rozprowadza i pozostawia piękną, połyskującą taflę na ustach. Nie wysusza ust a wręcz przeciwnie, nawilża na długo. Ma śliczne odcienie, idealnie wpasowuje się w kolor ust. Każda z nas może wybrać coś dla siebie. Ja wybrałam kolor 02, który pięknie wygląda na ustach. Jest to połączenie delikatnego brzoskwiniowego odcienia i złotego iskrzącego brokatu. Błyszczyk ma przyjemny, kwiatowy zapach. Produkt ten niesamowicie pięknie się prezentuje. Opakowanie jest bardzo estetyczne, nawiązuje do nazwy całej serii, czyli "Flower garden" , bardzo kobiece i wiosenne. Przeźroczyste, dzięki czemu szybko możemy odnaleźć kolor, który nas interesuje. Posiada praktyczny aplikator, którym bardzo łatwo można nałożyć błyszczyk na usta nawet bez lusterka. Usta każdej kobiety będą pięknie wyglądały z tym produktem na twarzy. Usta po prostu delikatnie błyszczą i zachęcają do całusów, bo wyglądają słodko i ponętnie.
    Zalety:
    • aplikator
    • przyjemnie się nakłada na usta
    • śliczna szata graficzna
    • kolor
    • dobrze nawilża
    Agafii
    7 maja 2024 o 10:26
    Fajny błyszczyk z pigmentem
    Marce Eveline Cosmetics ufam jeżeli chodzi o praktycznie każde produkty. Przy zakupach w ???? zobaczyłam nowy błyszczyk do ust z Eveline. Kosztował jedyne 11,99 zł dlatego się na niego skusiłam. Wybrałam nudziakowy kolorze który jednak okazał się dużo jaśniejszy na ustach, niż w opakowaniu, ale jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza. Błyszczyk ma mocny pigment, nadają ustom wyraźny koloryt. Produkt ponadto pięknie się błyszczyk, tworzy dosłownie taflę. Opakowanie jest bardzo ładne, kojarzy się z kwiecistym ogrodem, ale niestety nie pachnie tak. Niestety, błyszczyk zjada się bardzo szybko. Mimo to za tą cenę i ten piękny kolor produkt wart jest spróbowania.
    Zalety:
    • Kolor
    • Blask
    Wady:
    Miroku
    6 maja 2024 o 21:35
    Fajny, ale kolory nie dla mnie
    Ta seria błyszczyków ma naprawdę mocne krycie-wystarczy jedno pociągnięcie by usta były pokryte pełnym kolorem bez prześwitów. Z jednej strony to fajnie-przy lżejszej konsystencji tego produktu mamy przyjemną alternatywę dla winylowych szminek w płynie itp. Z drugiej strony to minus, dla mnie subiektywny. Dlaczego? Ze względu na gamę kolorystyczną. Dostałam w prezencie 01, to jaśniutki brzoskwiniowy beż, zdecydowanie jaśniejszy niż mój naturalny kolor ust i ogólnie nie pasujący do mojego typu urody. Jak oglądałam w drogerii to odcień 02 jest do niego podobny. Ja sama kupiłam 03, to wyrazisty róż i znowu mam z nim problem, bo na moich ustach wychodzi zbyt cukierkowo, wręcz z efektem barbie na którym to mi akurat nie zależy jakoś specjalnie. Na ustach są ładnie soczyście lśniące, wyraźniejszych drobinek/shimmeru nie zauważyłam. Gdyby gama kolorystyczna byłaby szersza(w jakiś brudny róż czy zgaszoną czerwień) to pewnie bym kupiła ponownie. Bo jakościowo są to naprawdę przyjemne błyszczyki-gęste, ale nie lepkie, na ustach noszą się lekko i przyjemnie. Nie nawilżają spektakularnie, ale też nie wysuszają ust po całym dniu noszenia, można je też nałożyć na nieco spierzchnięte usta i nie będą powodować dyskomfortu. Są całkiem trwałe, bez jedzenia i z delikatnym piciem+dużo mówienia(taką mam pracę :) ) czuję te błyszczyki nawet do 2-3h, troszeczkę tylko blask oraz kolor blakną. Nie wylewają się poza kontur, nie zbrylają się w biały nalot w kącikach ust. Jedynie ten jaśniejszy kolorek po jakimś czasie zbiera się w załamaniach lubiąc je podkreślać, ale myślę, że większość jasnych malowideł do ust ma taką wadę. Pachną bardzo przyjemnie owocowo, ale posmak po aplikacji dają trochę chemiczny-oleisty, jak wazelina. Opakowania śliczne. Aplikatory wygodne-można nimi wygodnie się umalować nawet bez lusterka, nawet przy tak mocno kryjącej formule.

Zobacz także inne Błyszczyki