Balsamy do ciała

Bath & Body Works Into The Night, Ultimate Hydration Body Cream Nawilżający krem do ciała

• 23 stycznia 2024 o 0:14
    Uwielbiam ten zapach!
    Zakochałam się od pierwszego użycia, balsam ma super gęstą i nie tłustą konsystencje, otula i nawilża skórę, a zapach... powalający! Bardzo długo utrzymuję się na skórze, jeżeli się nim posmarujesz gwarantuje ci że padnie wiele pytań na temat tego czym pachniesz.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Konsystencja
  • 19 kwietnia 2023 o 17:16
    Pięknie pachnie i dobrze nawilża
    Ten krem bardzo mocno przypomina mi kremy do ciała Ritualsa - i jego, i tamte cechują przepiękne, intensywne, kobiece zapachy, gęsta, kremowa formuła oraz dobre właściwości nawilżające. Into The Night to moja ulubiona linia od Bath&Body Works - kocham ten zapach, jestem od niego totalnie uzależniona. Trochę bałam się, czy i jak sprawdzi się u mnie recenzowany krem, bo jednak moja skóra wymagania ma, ale moje obawy co do tego były bezpodstawne - to naprawdę fajny kosmetyk! Ta miękka, zamykana na zatrzask tuba skrywa naprawdę świetny kosmetyk - kremowy, zbity, a jednocześnie absolutnie nietłusty. Składowo jest ok - oczywiście, nie oszukujmy się, że to w pełni naturalny, ekologiczny kosmetyk, ale jest w porządku - moja wrażliwa skóra akceptuje go, a to najważniejsze. Krem doskonale się rozprowadza, szybko wchłania i otula skórę aksamitnym filmem. Koroną dzieła jest zapach - absolutnie urzekający, kwiatowo-bursztynowy, pełen słodyczy i do tego trwały - zaaplikowany rano, trzyma się aż do wieczornego prysznica! Into the Night fantastycznie nawilża, zmiękcza i wygładza, zapewniając mi całodzienny komfort - wieczorem używam masła z tej samej linii, ale krem uwielbiam stosować o poranku, ze względu na jego lekkość oraz apetyczny zapach (z powodzeniem zastępuje mi perfumy). Nigdy mnie nie podrażnił, nie uczulił i nie zrobił nic, co mogłoby zdyskwalifikować go w moich oczach. Doceniam również jego wydajność, która rekompensuje dość wysoką cenę regularną - miałam wersję travel size (70g), kóra wystarczyła mi na miesiąc codziennego stosowania - wow! Słowem - jestem naprawdę zachwycona tym kremem i z pewnością sięgnę po wersję pełnowymiarową. Kocham jego piękny, trwały zapach, kocham nawilżenie, jakie mi daje i kocham jego delikatność, mimo, iż z założenia on bardziej ma relaksować, aniżeli regenerować czy odżywiać. Jeśli lubicie się rozpieszczać i szukacie produktu w typie mocno nawilżających, aromatycznych kremów Rituals, to polecam - będziecie zadowolone.