Kremy na dzień

Yoskine Supreme-Vit B12 & C, Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy na dzień 50+

Yoskine Supreme-Vit B12+C
Dax Cosmetics
Yoskine Supreme-Vit B12 + C Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy do twarzy na dzień 50+

LadyB88
    28 maja 2024 o 14:27
    Różowe cudo o pięknym zapachu
    Jestem w drugiej połowie po 30 roku życia :D... Uwazam, że wybór kremu jest indywidualną potrzebą i to czy wybierzmy 10 lat mniej czy więcej z metki kremu tak naprawdę nie ma znaczenia jeśli nam służy. Tak też jest w moim przypadku z tym kremem. Kocham go za tą konsystencję która wchłania się od razu po aplikacji. Ma cudowny "luksusowy" zapach, który dodatkowo jeszcze bardziej uprzyjemnia codzienny rytuał. Krem jest delikatny i lekki ale tuż po nałożeniu jest wyczuwalne wygładzenie i delikatne napięcie skóry. Co do kolorytu skóry nie jestem w stanie stwierdzić niestety ponieważ moja skóra na twarzy jest stale czerwona ale przebarwienia z pewnością ujednolica. Cudownie w chwilę nawilża suche miejsca dosłownie skórki są wygładzone! Wspaniale się sprawdza pod bazy ale sam może za nią służyć pod podkład. Dla mnie ten krem to rewelacja w każdej kropelce!
    Zalety:
    • Niska cena
    • Nieziemski zapach
    • Lekka konsystencja
    • Wchłania się całkowicie
    • Pozostawia napięta skórę
    • Wygładza, nawilża suche skórki
    • Prosty delikatny szklany słoiczek
  • 11 maja 2024 o 15:42
    Może być, ale bez rewelacji
    Supreme-Vit B12 & C, Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy na dzień 50+ marki Yoskine to krem o lekkiej kremowej formule, która zapewnia szybkie wchłanianie. Produkt jest bardzo wydajny. Krem ma lekko różowy kolor. Producent zapewnia, że skóra po zastosowaniu produktu będzie zregenerowania, przebarwienia rozjaśnione, a zmarszczki zredukowane. Właśnie rozpoczęłam kolejne opakowanie kremu i moje wnioski z testowania są następujące. Krem bardzo dobrze nawilża skórę, sprawia, że z dnia na dzień odczuwalna jest poprawa kondycji skóry w zakresie jej odżywienia. Skóra stała się miękka i wygładzona. Krem nie poradził sobie w kwestii zmarszczek wargowo-nosowych, ani w niwelowaniu przebarwień. Niewątpliwie brak ochrony SPF jest dla mnie wadą, ponieważ muszę dodatkowo aplikować kolejny produkt na twarz. Zapach kremu jest ładny. Opakowanie jest estetyczne, jednak brak opisu nazwy serii oraz czy jest to krem na noc czy na dzień jest problematyczne w codziennym użytkowaniu, ponieważ posiadając inne kremy Yoskine, każdorazowo trzeba obracać opakowanie, by tam uzyskać informację co to za krem.
    Zalety:
    • dobrze się wchłania
    • lekka konsystencja
    • dobrze nawilża
    Wady:
    • brak ochrony SPF
    • brak opisu na frontowej części opakowania z nazwą serii oraz oznaczenia czy krem jest na dzień czy na noc
    • nie niweluje przebarwień ani zmarszczek

Zobacz także inne Kremy na dzień