Maseczki w płachcie

Mond'Sub Charcoal Purfying & Brightening Mask Maseczka w płachcie oczyszczająco-rozjaśniająca z węglem

• 9 lutego 2025 o 10:25
    Lekko nawilża, nie zmniejsza porów, efektu rozjaśnienia nie zauważyłam.
    Używa od:próbka
    Maseczkę do twarzy kupiłam w Lidlu na przetestowanie o ile pozostałe sprawdziły się dobrze, recenzowana kiepsko. Opakowanie typowe dla maseczek w płachcie saszetka w kolorze czarnym z wszystkimi niezbędnymi informacjami dotyczącymi produktu, opisem działania, składem, czasem trwania aplikacji, itp. Płachta w kolorze czarnym jest przyjemna w dotyku, wykonane z włókien eukaliptusa jest w 100 % biodegradowalna. Otwory na oczach i nosie idealnie zostały dopasowane do mojej drobnej twarzy. Aplikacja wyniosła 10-15 minut według zaleceń producenta, miły zapach praktycznie niewyczuwalny, sporo bezbarwnej galaretowatej esencji na płachcie i w opakowaniu. Efekt końcowy było całkiem niezły, twarz była gładka, zrelaksowana, niestety nie zmniejszyły się pory ani twarz nie była rozświetlona, osobiście zużyłam tylko jedno opakowanie może trzeba więcej ale nie widziałam już tych maseczek w sklepie więc nie wiem czy jeszcze ponownie zakupie i sprawdzę jak sprawdzi się cała seria stosowana np. przez tydzień - dwa.
    Her666
    17 listopada 2024 o 16:59
    Nie zrobiła niczego pożytecznego
    Używa od:próbka
    Maseczka zamknięta w plastikowym opakowaniu, wewnątrz znajdziemy czarna maseczkę w płachcie nasączona dość sporą ilością esencji, maseczka dobrze trzyma się na twarzy, otwory są dopasowane i esencja nie spływa. Jeśli chodzi o działanie to nie zauważyłam żadnego, nawet nie nawilżyła mojej twarzy, pory nie zostały zmniejszone ani oczyszczone . W sumie tak jakbym nałożyła wodę na twarz i trzymała 20 minut.
    Wady:
    • Nie robi zupełnie nic
    • Ciężko ją rozłożyć ponieważ nie posiada dodatkowej plastikowej maseczki na której powinna być maska

Zobacz także inne Maseczki w płachcie