Podkłady

Hean Brightener Foundation Rozjaśniacz kolorów podkładów (nowa wersja)

HEAN Brightener Rozjaśniacz do Podkładu Emulsja Rozjaśniająca 15ml

• 29 marca 2025 o 12:54
    Całkiem dobry
    Rozjaśniacz do podkładu to nieodłączny element mojego makijażu, ponieważ niestety bardzo trudno jest znaleźć podkład dopasowany do jasnej karnacji. Miałam już do czynienia z innym tego typu produktem od Hean, więc stwierdziłam, że dam również szansę nowej wersji. Sprawdził mi się całkiem nieźle, natomiast trzeba go dodać więcej niż kilka kropel jak obiecuje producent, by uzyskać pożądany efekt. Nie zauważyłam, by jakoś mocno rozcieńczał podkłady czy zaburzał ich właściwości. Opakowanie jest dość małe i przy końcówce trochę ciężko z niego wydostać kosmetyk. Raczej nie sięgnę po niego ponownie, bo wolę rozjaśniacze, które działają przy mniejszej ilości użytego produktu. Ogólnie polecam.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Wydajnosc
    xdolarq
    18 sierpnia 2024 o 15:15
    Spełnia swoje zadanie
    Jest po prostu dobry, mam go od niedawna, bo uznałam że szkoda wyrzucać niedopasowane podkłady. Jedynie co, to trzeba sprawdzać skład podkładu, bo rozjaśniacz jest na bazie wody = podkład też musi być.
  • 12 kwietnia 2024 o 13:52
    Duża polecajka
    Ten rozjaśniacz robi naprawdę świetną robotę. Jedyny minus to średnia wydajność. Ale nie kosztuje miliona monet, więc nie ma na co narzekać. Za taką cenę kupię sobie po prostu kolejne opakowanie. Znakomicie rozjaśnia podkład, nie zmieniając jego właściwości. Nie waży się. Jest lekki, praktycznie bezzapachowy. Ma biały kolor. Bardzo mi się przydał. Bez niego musiałabym wyrzucić swój drogi podkład, bo zamówiłam o wiele za ciemny odcień.