Toniki i hydrolaty

Bielenda B12 Beauty Vitamin, Witaminowa mgiełka tonizująca do twarzy

HOBB
Bielenda Witaminowa mgiełka tonizująca

• 29 września 2024 o 17:02
    Cała ta seria to moje odkrycie!
    O istnieniu tej serii dowiedziałam się w drogerii. Nie widziałam tych kosmetyków wcześniej w social mediach, ale jako wierna fanka marki stwierdziłam, że kupię kilka produktów z tej serii w ciemno. Padło między innymi na tę wegańską mgiełkę tonizującą i jestem z niej mega zadowolona. Producent informuje, że sprawdzi się ona przy skórze suchej i wrażliwej. Ja posiadam normalną, z delikatnie przetłuszczającą się strefą T, bez większych skłonności do podrażnień, a mimo tego lekko wrażliwą i sprawdził się idealnie. Jest to plastikowa buteleczka zakończona atomizerem, który w momencie użycia pobiera dość dużą ilość produktu, przez co osoby, które wolą ,,delikatną warstwę'' mogą być niezadowolone z użytkowania go. Mgiełka jest w kolorze delikatnego różu, ale tylko w opakowaniu. Na skórze nie pozostawia żadnego koloru. Zawiera w składzie Beauty complex, który składa się z witaminy b12, kolagenu, prowitaminy d3 oraz biotyny, które w efekcie finalnym nawilżają skórę, przynoszą jej ukojenie, poprawiają komfort, jednocześnie likwidując uczucie ściągnięcia. W efekcie finalnym skóra się odbudowuje, wyglądając przy tym na odżywioną i rozpromienioną. Tonik idealnie nawilża i przywraca prawidłowe pH skóry, nie obciążając jej przy tym. Po nałożeniu go na twarz czuć orzeźwienie. W zapachu jest delikatny, kwiatowy. Jest to zdecydowanie najlepszy tonik na jaki trafiłam, w przeciągu ostatniego czasu. Bardzo się polubiłam z tą linią i zdecydowanie sięgnę po niego drugi raz! <3
    Zalety:
    • Wygodne, estetyczne opakowanie
    • Przyjemny, niepodrażniający zapach
    • Bardzo fajny skład
    • Łatwo dostępny online i stacjonarnie
    • Efektowne działanie, koi i nawilża
    • Pozostawia uczucie nawilżenia nawet po wchłonięciu produktu
    • Mimo, że jest to moje pierwsze opakowanie to już widzę, że jest dość wydajny.
    • Atrakcyjna cena
    • Bardzo często jest w promocji
    • Posiada atomizer, przez co nie trzeba pocierać i drażnić skóry wacikami
    Wady:
    • Jakbym miała na siłę szukać wad to może atomizer mógłby pobierać troszkę mniej produktu. Mimo tego osobiście lubię uczucie ,,mokrej twarzy'', więc jest to dla mnie jednocześnie wada i zaleta.
  • 17 września 2024 o 12:11
    Cudo wśród mgiełek
    Mgiełkę kupiłam ze 3 miesiące temu, zachęcona jedynie promocją. Nie miałam czasu na czytanie opinii, potrzebowałam czegoś na już. Zawsze przed rozpoczęciem pielęgnacji, lubię sobie spryskać twarz czymś w rodzaju mgiełki. Nie sądziłam jednak, że mgiełka za którą bodajże zapłaciłam 12 zł będzie dawała tak cudowny efekt. Na plus przede wszystkim jest atomizer który rozpyla preparat faktycznie w postaci mgiełki, nie zapycha się. Odrazu po pierwszym psiknięciu można odczuć ogromne odświeżenie. Dodatkowym plusem jest to, że mgiełka szybko się wchłania i odrazu można przejść do nakładania innych kosmetyków. Jeśli chodzi o działanie, to na pewno moja cera stała się bardziej nawilżona a twarz wygląda na wypoczętą. Zdecydowanie polecam! Na pewno będę polować na kolejne promocje ????
    • Działanie
    • Atomizer
    • Skład
    • Dostępność
  • 12 maja 2024 o 9:38
    Super mgiełka
    Mgiełka przyciągnęła mnie w szczególności ceną, ponieważ kupiłam ją na promocji. Piękne opakowanie. W składzie witaminy więc jak najbardziej na plus. Lubię toniki w mgiełce, ponieważ z rana jest to super orzeźwienie podczas pielęgnacji. Ładny, delikatny zapach. Po jej nałożeniu znika efekt napięcia skóry. Dobrze nawilża i poprawia wygląd. Jestem na tak.
    Zalety:
    • Delikatny, ładny zapach
    • W składzie witaminy
    • Piękne opakowanie
  • 9 kwietnia 2024 o 10:56
    Świetny tonik codzienny
    Tonik ma bardzo ładne opakowanie, które od razu przyciąga wzrok. Na promocji można go kupić już za 13zł, co jest naprawdę świetną ceną. Nie ma żadnych wad. Jestem posiadaczką cery mieszanej i sprawdził się super. - posiada atomizer -zajmuje mało miejsca, idealny do wzięcia na podróż - koi skórę - dobrze nawilża -cena
    Zalety:
    • zapach, atomizer
  • 14 marca 2024 o 9:26
    Bardzo przydatna w pielęgnacji, niweluje uczucie ściągnięcia po umyciu.
    Mgiełka skusiła mnie swoim różowym kolorem oraz zawartością witamin, których moja skóra ewidentnie potrzebuje. Jest sucha, szorstka i z tendencją do zaczerwienienia szczególnie po umyciu. Produkt w formie mgiełki jest bardzo wygodny w użyciu. Opakowanie ma szeroki aplikator więc nawet mając wilgotne dłonie nie ślizga się. Rozpyla dość sporo produktu, nie jest to lekka chmurka, ale mi to osobiście nie przeszkadza bo i tak delikatnie wklepuję esencję. Barwa jest lekko różowa, ale widoczna tylko w opakowaniu. Zapach bardzo delikatny, świeży. Po nałożeniu czuję, że skóra jest bardziej miękka i delikatna. Znika uczucie napięcia i ściągnięcia skóry. Zniknęły suche skórki i zaczerwienienia. Mgiełka nie wysycha do zera, czuję jak przyjemnie nawilża i otula skórę. Przy większej suchości aplikuje raz, czekam aż się wchłonie i powtórnie aplikuję. Przy regularnym stosowaniu widzę efekty, których brakowało mi przy innych tonikach. Cena niska w porównaniu do jakości. Z pewnością kupię kolejne opakowanie.
    • skład
    • nawilża i łagodzi podrażnienia