Wszystkie składniki:
aqua , glycerin, hydrogenated polyisobutene, dimethicone, butylene glycol, bis-behenyl,isostearyl,phytosteryl dimer dilinoleyl dimer dilinoleate, butyrospermum parkii butter, limnanthes alba seed oil , meadowfoam seed oil, stearyl alcohol, c30-45 alkyl dimethicone, peg-20 stearate, silica, panthenol, hydroxypropyl tetrahydropyrantriol, peg-100 stearate, glyceryl stearate, octyldodecanol, propanediol, propylene glycol phenoxyethanol, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, chlorphenesin, rose extract, caprylyl glycol, carbomer, capryloyl salicylic acid, c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, potassium hydroxide, tetrasodium edta, adenosine, hydrolyzed linseed extract, zea mays oil , prunus armeniaca kernel oil, passiflora edulis seed oil, oryza sativa bran oil, caramel, limonene,
tetrasodium glutamate diacetate, linalool, peg-30 dipolyhydroxystearate, rosa damascena flower oil, trideceth-6, alcohol, citronellol, geraniol, sodium benzoate , tocopherol, coumarin, rosa centifolia flower extract, ci 14700, ci 19140 , citric acid, ascorbyl palmitate, parfum