Serum do twarzy

Bielenda Chrono Age 24H Odbudowujące serum przeciwzmarszczkowe na noc 30ml
Bielenda Chrono Age 24H Odbudowujące serum przeciwzmarszczkowe na noc 30ml

• 1 lipca 2024 o 9:32
    Bardzo dobrze nawilża!
    Serum kupiłam w hebe jak było w promocji kilka opakowań. Używam od grudnia i muszę powiedzieć,że świetnie nawilża w trakcie kuracji retinolem.Bardzo dobrze i szybko odbudowuje barierę hydrolipidową w połączeniu z kremami z tej samej serii.Choć kurację retinolem skończyłam w połowie kwietnia to nadal używam tego serum z kremami z tej samej serii które wszystkie bardzo dobrze nawilżają. Efekt ujędrnienia i odmłodzenia widzę po retinolu i peptydzie miedziowym to po tym serum tylko dobre nawilżenie. Serum nie zapycha i nadaje się pod makijaż. W promocji można kupić nawet za 14,99! jego wadą jest nie wydajność!przy stosowaniu 1 raz dziennie na dzień na twarz,szyję i dekolt starcza na zaledwie na 2 tygodnie. Więc lepiej kupować w promocji. Czy kupię ponownie? Może tak, może nie,nie urzekło mnie jakoś specjalnie-jedynie tylko nawilża i tylko tyle.
    Goya5
    16 czerwca 2024 o 15:27
    must have dla dojrzałej skóry!
    bardzo się cieszę, że nasza firma wyprodukowała serum , który pomaga dojrzałej skórze odbudować poszczególne jej warstwy. Po składzie można poznać, że jest naturalne, bez mikroplastiku, kancerogenów, czy sztucznych wypełniaczy... bosko! i to nie za miliony! od jakiegoś czasu zaczęłam z większą świadomością sięgać po kosmetyki o dobrym składzie, w czym pomaga mi na Youtube Kacper Beauty Expert. Dzięki Panie! serum jest w ładnym opakowaniu i tym kartonowym, jak i w szklanym o ładnej szacie graficznej ( uwielbiam kupować kosmetyki ładnie wyglądające-to jak z perfumami..:) konsystencja jego jest mleczna, nie wchłania się tak szybko, na chwile pozostawia na mojej mieszanej skórze mleczny filtr...ale po chwili pięknie się dostosowuje do skóry i już nie ma tłustej powłoki, czy też jakiegoś rolowania się pod makijażem.. rano moja skóra jest ładnie napięta, wygląda zdrowo. Serum stosowałam naprzemiennie i rano i wieczorem, gdy tylko moja skóra bardziej go potrzebowała. Po kąpieli słonecznej stosowałam najpierw serum, potem krem z tej samej firmy, aby w ten sposób zamknąć cenne składniki w głębszych partiach mojej skóry. Delikatny zapach bardzo mi odpowiadał i wiem już teraz, że będę po niego co jakiś czas sięgała, gdyż ufam tym składnikom i wierzę, że moja skóra ich potrzebuje! Cudowne serum i bardzo polecam też krem z tej linii, gdyż również ma wzorowy skład.
    Zalety:
    • bardzo przystępna cena,
    • delikatny zapach
    • wzorowy skład bez zapychaczy, kancerogenów, alkoholi, mikroplatiku
    • bardzo ładne opakowanie i szata graficzna
    • nie pozostawia tłustego filtru, ani nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów skórnych
    Wady:
  • 31 maja 2024 o 9:56
    Serum, które przynosi efekty
    Serum zamknięte jest w szklanej buteleczce z pompką, dzięki czemu łatwo się nakłada. W konsystencji klasyczne serum - lekko płynne. Ma przyjemny, subtelny zapach. Mam cerę mieszaną. Produkt nie wywołał na mojej twarzy żadnych niespodzianek. Co do działania: Serum wspaniale odżywia cerę, zostawia ją nawilżoną i napiętą. Z kremem z tej samej serii wspaniale otula twarz. Idealne, aby odbudować i zadbać o barierę hydrolipidową. Warto zaznaczyć, że skład produktu jest naturalny. Polecam!
    Zalety:
    • efekty
    • skład
    Wady:
    Shazney
    23 maja 2024 o 21:01
    Bardzo dobre serum wspomagające skórę twarzy
    Zużyłam dwa opakowania serum ChronoAge, solo z kremem z tej samej serii lub łączyłam je z innymi serami w tzw. kombo. Jest bardzo przyjemne w stosowaniu, otulające, nawilżające i regenerujące. Nakładałam je w dzień i na noc. Produkt znajduje się w szklanym opakowaniu z pompką. Posiada gęstą konsystencję i może zastąpić lekki krem, jeśli tylko ktoś nie lubi bogatej pielęgnacji. Wchłania się dość szybko, ale nie do matu, pozostawia delikatny film na skórze, nie jest to jednak tłusta, ciężka warstwa. Pachnie kremowo, subtelnie. Nie powoduje rolowania, uczucia ściągnięcia, żadnego podrażnienia, uczulenia, wysypu. Serum zmiękcza skórę, zwiększa jej komfort, bardzo dobrze nawilża. Co do zastosowanej technologii, nie mam pojęcia jak działa i czy działa, pozostaje mi jedynie wierzyć, że być może tak jest jak podaje producent. Czy kupię serum ponownie? Po zużyciu dwóch buteleczek, nie planuję, choć ogólnie byłam zadowolona z jego właściwości. Nie wyróżnia się jednak na tle innych niczym szczególnym i w podobnej kwocie znajdę równie dobry kosmetyk.