Kremy pod oczy

Bielenda Chrono Age, Nawilżający krem pod oczy przeciwzmarszczkowy

HOBB
Bielenda Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy pod oczy
Bielenda Chrono Age 24H Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy pod oczy dzień/noc 15 ml
notino.pl
Bielenda Chrono Age 24H Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy pod oczy dzień/noc 15ml

• 21 października 2024 o 14:11
    Poprawia napięcie i nawilża ale...
    Robiąc zakupy w lubianej drogerii internetowej natrafiłam na promocję gdzie kupując jeden kosmetyk drugi otrzymujemy za symboliczny grosz a ja uwielbiam tego typu zakupy bo wielokrotnie mogłam zaopatrzyć się w nowości kosmetyczne w atrakcyjnych cenach i w tym przypadku kupiłam krem z serii Chronoage który również będę chciała zrecenzować a ten krem pod oczy był właśnie za ten grosik ale uważam że jest warty swojej ceny regularnej pomimo braku rewelacyjnych i obiecywanych rezultatów stosowania.Używam go ok.miesiąc czasu i mam jeszcze sporą ilość bo krem jest bardzo wydajny ale tak zazwyczaj jest w przypadku kremów pod oczy oraz w okolice bo niewielka ilość produktu wystarcza aby pokryć delikatne rejony naszej skóry i przed używaniem tego kremu stosowałam produkt również od Bielendy ale o innym składzie,w przypadku tego kremu mamy do czynienia z bogatą formułą i aktywnymi składnikami które mają za zadanie hamować starzenie skóry i niwelować zmarszczki wokół oczu i moim zdaniem krem nie likwiduje zmarszczek jedynie dość porządnie napina skórę i wygładza ale wiele kremów ma podobne działanie więc obietnice o fenomenalnym działaniu linii Chrono Age to jedynie kolejna dobrze zrobiona reklama produktu który w moim odczuciu jest po prostu dobry jakościowo, nawilża i wzbogaca i mogę go polecić,wykorzystam swoją tubkę ale raczej będę próbowała czegoś nowego.
    Zalety:
    • Dobry jakościowo krem pod oczy w dość korzystnej cenie
    Wady:
    • Nie działa przeciwzmarszczkowo
    Marza97
    27 sierpnia 2024 o 9:32
    Nic nie robi
    Krem jest tani, na promocji można kupić go za jakieś 17 zł, więc cudów po nim się nie spodziewałam, ale miałam nadzieję, że chociaż będzie minimalnie nawilżający. Konsystencja tego kremu jest bardzo lekka, szybko się wchłania, nie podrażnia, oczy nie pieką nie łzawią. Poza tym, ten krem nie robi nic. Ledwo nawilża, po 2-3 godzinach moja skóra pod oczami domaga się nawilżenia, załamania i zmarszczki są podkreślone. Oczywiście, na efekt przeciwzmarszczkowy nie ma co liczyć, a przez ten brak nawilżenia to efekt jest wręcz odwrotny. Nie polecam.
    Zalety:
    • opakowanie-wygodna tuba
    Wady:
    • nie nawilża, krem nie robi kompletnie nic

Zobacz także inne Kremy pod oczy