WIZAŻ logo
Tusze do rzęs

Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist Mascara Stylizujący, długotrwały tusz do rzęs

4,6 (361)
4 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 361 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lipca 2026 o 18:45
    Jak to boli i uczula
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    U mnie jest strasznie, tusz maluję świetnie i podkręca do momentu aż nie daj bogze poleci łezka i wtedy koniec...nie dość ze plama to i pieczenie a jak się zacznie pieczenie to lecą łzy i tusz zmywa się natychmiast...nie wiem, tego nazwać nie potrafię. Najwidoczniej akurat w tej serii jakiś składnik ktory tak na mnie działa. Szkoda bo sama szczoteczka ładnie wyprofilowana i fajnie wyczesuje rzesy...faktycznie je podkręca i ładnie otwiera oko...wszystko ok gdyby nie to ze w moim przypadku ...jak tylko zaczyna łzawić oko on się rozpuszcza i rozmazuje...wtf mam tak toksyczne łzy..nie wiem ale produktu nie mogę używać i mimo prób nie ma możliwości obejścia tego problemu. Opakowanie bez zastrzeżeń to wypust starej wersji które kiedyś były... cena przyjemna bo śmiało można kupić bez szukania promocji...szkoda ze tak ze.mna nie współpracuje bo była ciekawym produktem ..nie wiem jak z rewaloscia u mnie puszcza la i si rozkazywała mimo iż po malowaniu efekt mi siw podobał,
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 17 lipca 2026 o 21:20
    Jest rewelacja!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Przyznać muszę, że jednak dobrze pamiętałam, że tusze od MaxFactor są genialne. Ten zakupiony został przeze mnie w Rossmann. Akurat trwała promocja i kosztował dość niewiele. Opakowanie jest klasyczne, czarne z napisami w miedzianym kolorze. Szczoteczka tuszu jest silikonowa, włosie lekko ułożone na ukos, jest ich sporo i są dość gęste, ale krótkie. Tusz ma intensywnie czarny kolor, jest kremowy i nie tworzy grudek. Dobrze rozprowadza się na rzęsach, dobrze je rozczesuje, nie skleja, ale za to dobrze podkreśla spojrzenie. Rzęsy są lekko wydłużone, lekko grubsze i podkręcone. Wyglądają naturalnie, a zarazem są wyraziste. Tusz nie rozmazuje się, nie tworzy grudek, jest naprawdę fantastyczny i na 100% do niego wrócę.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    7 lipca 2026 o 15:20
    tusz do rzęs max factor
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz do rzęs Max Factor to produkt, który ma wiele zalet, ale również kilka drobnych wad. Bardzo podoba mi się jego intensywnie czarny kolor, który pięknie podkreśla spojrzenie. Tusz dobrze wydłuża i pogrubia rzęsy, a silikonowa szczoteczka ułatwia aplikację i pozwala dokładnie rozdzielić rzęsy. Dużym plusem jest jego trwałość. Produkt dobrze utrzymuje się w ciągu dnia, nie rozmazuje się i nie powoduje większych problemów z osypywaniem. Dodatkowo łatwo się go zmywa i nie zauważyłam podrażnienia oczu. Minusem może być to, że przy nakładaniu kilku warstw tusz może delikatnie sklejać rzęsy. Przy krótszych rzęsach efekt może nie być aż tak spektakularny, jak oczekują niektóre osoby. Z czasem formuła może również robić się bardziej gęsta. Ogólnie uważam, że jest to dobry tusz do codziennego makijażu. Ładnie podkreśla rzęsy, daje wyrazisty efekt i sprawdzi się u osób, które szukają klasycznego, czarnego tuszu o dobrej trwałości.
    Zalety:
    • Intensywnie czarny kolor
    • Wydłuża i pogrubia rzęsy
    • Silikonowa szczoteczka ułatwia aplikację
    • Dobrze rozdziela rzęsy
    • Trwała formuła
    • Nie rozmazuje się łatwo
    • Łatwy demakijaż
    • Nie powoduje podrażnień oczu
    Wady:
    • przy nakładaniu kilku warstw może delikatnie sklejać rzęsy
    • efekt może nie być aż tak spektakularny przy krótszych rzęsach
    • formuła z czasem może robić się bardziej gęsta
    • u niektórych osób może pojawić się osypywanie lub rozmazywanie
  • 31 maja 2026 o 12:25
    Trwały i dobrze rozdziela rzęsy
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Tusz jest trwały i nie osypuje się. Można go stopniować. Wystarczy chwila by pomalować nim rzęsy. Nie skleja rzęs,ładnie je wydłuża,pogrubia i podkręca. Produkt wystarcza na długo,nie zasycha w opakowaniu.
  • 9 maja 2026 o 21:54
    Nie skleja rzęs
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist Mascara to tusz, który naprawdę polubiłam od pierwszego użycia. Pięknie wydłuża i rozdziela rzęsy, bez efektu sklejania. Utrzymuje się cały dzień, nie osypuje się i sprawia, że spojrzenie wygląda świeżo i wyraziście. Lubię po niego sięgać zarówno na co dzień, jak i przy większym makijażu. Dla mnie świetne połączenie trwałości i naturalnego efektu

szukaj