Wszystkie składniki:
ingredients: earth: synthetic fluorphlogopite, kaolin, triethylhexanoin, zinc stearate, dimethicone, polymethylsilsesquioxane, boron nitride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77007, ci 45430, ci 77742], rock: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, cyclohexasiloxane, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, diethylhexyl syringylidenemalonate, cyclopentasiloxane, ethylhexylglycerin, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77742, ci 77491, ci 77492, ci 77499], volcano: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, cyclohexasiloxane, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, diethylhexyl syringylidenemalonate, cyclopentasiloxane, alumina, ethylhexylglycerin, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77742, ci 58000, ci 45430, ci 15850], platinium: synthetic fluorphlogopite, mica, dimethicone, talc, calcium aluminum borosilicate, isopropyl palmitate, polysorbate 20, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, silica, isododecane, triethoxycaprylylsilane, lauroyl lysine, sorbitan isostearate, phenoxyethanol, tin oxide, isopropyl myristate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77499], ashes: synthetic fluorphlogopite, talc, magnesium stearate, ptfe, aluminum starch octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, silica dimethyl silylate, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, isododecane, phenoxyethanol, triethoxycaprylylsilane, caprylic/capric triglyceride, c12-15 alkyl benzoate, polyisobutene, alumina, silica, ethylhexylglycerin, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77499, ci 77742], magma: talc, mica, synthetic fluorphlogopite, magnesium stearate, caprylic/capric triglyceride, boron nitride, c12-15 alkyl benzoate, paraffinum liquidum, phenoxyethanol, silica, ethylhexylglycerin, tin oxide, [+/- ci 77491, ci 77891], mineral: calcium sodium borosilicate, calcium aluminum borosilicate, synthetic fluorphlogopite, hydrogenated polyisobutene, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liquidum, magnesium stearate, silica, pentaerythrityl tetraisostearate, polyglyceryl-3 diisostearate, isododecane, bis-vinyl dimethicone/dimethicone copolymer, tin oxide, phenoxyethanol, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891], lava: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, cyclohexasiloxane, octyldodecanol, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, cyclopentasiloxane, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15850], basalt: synthetic fluorphlogopite, talc, magnesium stearate, ptfe, aluminum starch, octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, silica dimethyl silylate, lauroyl lysine, isododecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, c12-15 alkyl benzoate, polyisobutene, silica, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77499, ci 77491, ci 77492, ci 77499].