Kremy na dzień

Bielenda Professional SUPREMELAB Hydra-hyal2 Injection, Hydrating & Lifting Face Cream with Hyaluronic Acid SPF 15 Nawadniająco-liftingujący krem do twarzy z kwasem hialuronowym

HOBB
Supremelab Nawadniająco-liftingujący krem do twarzy z kwasem hialuronowym SPF 15
Bielenda Professional SupremeLAB Nawadniająco-Liftingujący Krem do Twarzy z Kwasem Hialuronowym SPF15 50ml
hairstore.pl
Bielenda PROFESSIONAL SUPREMELAB SUPREMELAB HYDRA-HYAL2 INJECTION HIALURONOWY KREM DO TWARZY SPF 15 50ML

• 11 kwietnia 2024 o 21:19
    nawadniający krem bielenda
    Dobrze nawilża, koi, nie podrażnia, nie szczypie w oczy, ma spf15 ale mimo tego nawet w chłodne, zimowe dni używałam spf50, nie jest to mój ulubiony bo trochę dłużej się wchłania ale jest mimo tego w porządku
    Zalety:
    • nawilża
    • koi
    • nie podrażnia
    • nie szczypie w oczy
    • ma spf15
    • wydajny
    Wady:
    • długo się wchłania
    Romawic
    10 października 2023 o 15:14
    Na pewno kupie ponownie
    W przeciwieństwie do opinii poniżej, ja jestem z kremu bardzo zadowolona i jest on moim ulubionym kremem. Ma delikatną, świeżą konstystencję, bardzo dobrze się wchłania i rozprowadza. Jest wydajny, nie trzeba dużej ilości na całą twarz i szyję. Rzeczywiście, skóra się po nim lekko błyszczy, ale dla mnie ten efekt rozświetlania jest na plus - cera wygląda o wiele ładniej. Bardzo fajnie nakłada się na niego podkład. Nie jest to moje pierwsze opakowanie i na pewno nie ostatnie. Wart swojej ceny.
  • 28 września 2023 o 11:04
    Niezły
    Przyjemny w użytkowaniu krem, ale z pewnością nie daje tego, co obiecuje, czyli uelastycznienia, efektu liftingu czy chociażby porządnego nawilżenia. Dobrze się go rozprowadza, pompka działa super. Skład niestety nie jest idealny (za dużo składników zapachowych i mocniejszych konserwantów). Przy standardowym użytkowaniu było ok, niestety gdy włączyłam retinol krem w niektórych miejscach mnie podrażniał, o dziwo w okolicach nosa i policzków, a nie oczu. Krem ma lekką formułę, dobrze się wchłania i stanowi dobrą bazę pod makijaż, ale jak dla mnie efekt nawilżenia jest za słaby. Kolejną wadą jest za słaby filtr UV. Nie wrócę do tego kremu na pewno, ale chętnie przyjrzę się innym produktom z tej linii, bo generalnie jakiś potencjał w tym kosmetyku widzę. :)
    Zalety:
    • aplikacja
    • opakowanie z pompką
    • wchłanialność
    Wady:
    • za słaby efekt nawilżający
    • brak uealstycznienia i ujędrnienia skóry
    • za niski filtr UV
    • skład (nie ma dramatu, ale też nie jest idealny)
    • podrażnienia przy jednoczesnym używaniu z retinolem
  • 30 sierpnia 2023 o 11:08
    Produkty godne polecenia
    Bardzo dobry krem dla wybrednej, suchej skóry ze skłonnością do przetłuszczania i wyprysków. Byłam po bardzo wysuszającej kuracji dermatologicznej. W końcu jestem zadowolona z kremu, który zapewnia obiecane nawilżenie, a jednocześnie nie powoduje uczucia ściągnięcia. Kończę już drugie opakowanie, eliksir z tej samej serii jeszcze lepszy - oba produkty godne polecenia :)
    Machnie
    29 sierpnia 2023 o 12:21
    Kupię jeszcze inne
    kupiłam ten produkt ze względu na polecenia i absolutnie sie nie zawiodłam! mam cerę bardzo suchą, a już po nie całym tygodniu widzę ogromną poprawę. używam go również na dzień w mniejszej ilości i pod makijaz sprawdzą się super. na pewno kupię ponownie i sporbuje inne kosmetyki z tej serii.
    Drogeria Super-Pharm