Szampony do włosów

Farmona Jantar Szampon Regenerujący z Esencją Bursztynową do Włosów Słabych i Zniszczonych 300ml
Jantar Szampon z esencją bursztynową, regenerujący do włosów zniszczonych 300 ml 300 ml
Jantar Bursztynowa Regeneracja

Nasi użytkownicy zostawili 113 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Saiph23
    29 marca 2025 o 13:05
    Bezpieczny wybór przy zmianie szamponu
    Zachęcona promocją postanowiłam wypróbować nowy szampon. Moje włosy raczej łatwo obciążyć przy skórze głowy więc uważam z doborem szamponu. Nie mam słabych i zniszczonych włosów, raczej na odwrót. Szampon ma przyjemny zapach i fajną gęstą konsystencję jakby żelu. Dobrze mi się sprawdził, nawet odnoszę wrażanie że moje włosy dłużej utrzymują świeży wygląd. Jednak nie widzę spektakularnych efektów w porównaniu do innych używanych prze ze mnie szamponów.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • przyjemny zapach
    • gładkie włosy
    • brak "przyklapu"
    • wygodna buteleczka do aplikacji
    • niska cena
  • 13 października 2024 o 14:35
    Nawilża, wzmacnia i odżywia włosy
    Szampon zamknięty jest w praktycznym opakowaniu o pojemności 300 ml. Wydajny. Konsystencja żelowa. Zapach wyczuwalny przyjemny. Szampon dostałam w prezencie za tytuł recenzentki miesiąca na Wizażu W składzie: Esencja bursztynowa Biotyna Arganina Kompleks witamin inulina Szampon nie podrażnia skóry głowy. Nie powoduje suchości i szorstkości na włosach. Za to świetnie nawilża włosy. Jest bardzo przyjemny w stosowaniu. Dobrze oczyszcza skórę głowy. Pozostawia ją odświeżoną. Włosy są odbite u nasady, nie obciążone i dobrze się rozczesują. Włosy po użyciu szampony są gładkie, lśniące i wyglądają ładnie. Bardzo fajny nawilżający szampon, który spełnia swoje zadanie. Wzmacnia i odżywia włosy. Włosy wyglądają na zadbane i błyszczące. Stosuję go razem z serum bez spłukiwania z tej serii i to połączenie jest świetne. Włosy są gładkie, odżywione a końcówki włosów nie kruszą się. Zalety: Nawilża Wygładza Odżywia Odbija włosy u nasady Włosy błyszczące i dobrze się układają
  • 15 sierpnia 2024 o 21:47
    Świetnie myje i nawilża
    Kultową wcierkę Jantar kocham tak więc zakup szamponu z tej linii był oczywistym krokiem. Nie zawiodłam się ponownie. Szampon ma może trochę męski zapach i dość wodnistą konsystencję ale mi to nie przeszkadza. Pieni się doskonale i mam odczucie że naprawdę dobrze domywa skórę głowy. Mimo tego silnego działania nie powoduje że włosy po nim są jak trawa. Odżywka lub maska musi oczywiście wkroczyć jak to przy włosach farbowanych na blond ale już po samym szamponie nie mam uczucia że włosy są suche, matowe i skołtunione tylko miękkie i lśniące. Biorąc pod uwagę powyższe jak i naprawdę przyjemną cenę szamponu idącą w parze z solidną objętością opakowania jest to produkt wart zakupu i stosowania. Będę z pewnością wracać do tego szamponu.
    Zalety:
    • dobrze domywa skórę włosów a same włosy nawilża
  • 15 marca 2024 o 15:03
    Szampon
    Jantar Szampon regenerujący z esencją bursztynową do włosów słabych i zniszczonych Jako osoba z włosami podatnymi na uszkodzenia, postanowiłam wypróbować Jantar Szampon regenerujący z esencją bursztynową. Już po pierwszym użyciu zauważyłam pozytywne efekty. Po pierwsze, zapach jest subtelny i przyjemny, co sprawia, że korzystanie z tego szamponu jest przyjemnym doświadczeniem. Konsystencja jest gęsta, co oznacza, że potrzebuję tylko niewielkiej ilości produktu, aby dobrze umyć włosy. Co najważniejsze, po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów. Stają się one bardziej gładkie, miękkie i łatwiejsze w rozczesywaniu. Dodatkowo, moje włosy wydają się być bardziej odporniejsze na uszkodzenia i łamliwość. Cieszę się, że Jantar Szampon regenerujący z esencją bursztynową zawiera składniki regenerujące, które naprawdę przynoszą efekty. Jest to produkt, który mogę zdecydowanie polecić osobom poszukującym skutecznego szamponu do włosów słabych i zniszczonych.
  • 18 lutego 2024 o 17:02
    Przyjemny szampon do codziennego stosowania
    OPAKOWANIE butelka z tworzywa z wygodnym dozownikiem FORMUŁA przezroczysta i dość płynna, fajnie się pieni i łatwo wypłukuje z włosów EFEKTY są zadowalające. Włosy i skalp są dobrze oczyszczone, utrzymuje się na nich delikatny zapach. Po umyciu tylko szamponem, bez dodatkowych odżywek czy produktów do stylizacji włosy są jednak zbyt lekkie i wymagają dociążenia. Ale jako szampon do codziennego mycia w towarzystwie odżywki nadaje się bardzo dobrze. Nie przesusza, ale też nie nawilża, wiec nie wydaje mi się, żeby to był dobry produkt dla zniszczonych włosów, jak obiecuje producent.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl