Kremy na dzień

Garnier Skin Naturals, Vitamin C, Invisible Daily UV Brightening Fluid SPF 50+ Niewidoczny fluid rozświetlający

E-Glamour.pl
Garnier Skin Naturals Vitamin C Daily UV Invisible SPF50+ krem do twarzy na dzień 40 ml dla kobiet

• 4 maja 2025 o 17:35
    Świetny!
    Naprawdę fajny SPF, sprawdził się na mojej mieszanej cerze, nie podrażnił mnie, nie zapchał, nie miałam po nim uczucia tempej skóry, fajnie się na nim trzyma makijaż . Jestem w trakcie kończenia go i na pewno ponownie po niego sięgnę ????
  • 1 maja 2025 o 18:12
    Lekki kremik na dzień
    Niewidoczny krem na dzień z filtrem UV . Byłam bardzo ciekawa tego produktu, więc musiałam wypróbować. Kosmetyk zamknięty jest w podłużnej tubce o pojemności 40 ml. Kolorystyka letnia, w barwach bieli I żółci. Szkoda, że nie ma zamknięcia na klik, tylko odkręcany korek, mi one zawsze gdzieś uciekają. Konsystencja lekkiego kremu. Jest delikatny, kremowy, mało treściwy. Zapach nieco cytrynowy, kolor pastelowej żółci. Na twarzy w mig się rozprowadza I nie pozostawia białej warstwy. Dość szybko się wchłania. Pozostawia na skórze lekki efekt glow. Na codzień użytkuje go pod makijaż, więc tego efektu nie widać. Pod podkładem skóra staje się matowa. Pod makijaż nadaje się idealnie, nie waży kosmetyków. Ma w sobie witaminę C, znana jest z właściwości rozświetlających, dzięki czemu skóra jest promienna. Krem ma chronić skórę przed słońcem. No cóż, ja lubię czasami posiedzieć sobie w ogrodzie na skoneczku, więc bez odpowiedniej ochrony nie wychodzę. Zauważyłam, że dzięki tego typu kremów moja skóra jest mniej podatna na przebarwienia czy starzenie się. Kremik przypadł mi do gustu że względu na lekką formułę. Mam cerę mieszaną i nie lubię jak dodatkowo krem ją obciąża. Krem idealnie nadaje się do codziennego stosowania. Ochroni naszą skórę nie tylko latem, ale i w pozostałe pory roku. Można go stosować całoroczne.
    Zalety:
    • lekką formuła o miłym zapachu
    • konsystencja delikatna, nawilża i chroni
    • idealnie chroni nas przed szkodliwym promieniowaniem
    Wady:
  • 28 kwietnia 2025 o 12:06
    Lekki, szybko wchłaniający się fluid z wysoką ochroną SPF, który daje promienne wykończenie i dobrze sprawdza się na co dzień pod makijażem
    Garnier Skin Naturals Vitamin C Invisible Daily UV Brightening Fluid SPF 50+ to lekki, wodnisty fluid przeciwsłoneczny zapewniający wysoką ochronę UVA/UVB. Zawarta witamina C działa rozświetlająco, rozjaśnia przebarwienia i poprawia koloryt skóry, a sam produkt daje efekt zdrowego blasku bez białych smug. Konsystencja jest bardzo lekka i szybko wchłaniająca się, pozostawiająca delikatne satynowe wykończenie; nie jest tłusta, ale przy skórze tłustej może wymagać przypudrowania. Fluid ma subtelny, świeży zapach cytrusów, który szybko znika po aplikacji i nie jest drażniący. Opakowanie to smukła buteleczka o pojemności 30 ml z precyzyjnym aplikatorem, poręczna i idealna do torebki czy na wyjazd. Produkt świetnie sprawdza się pod makijażem, nie roluje się ani nie waży. Największe zalety to wysoka ochrona SPF, lekka niewidoczna formuła i efekt rozświetlenia, natomiast do wad można zaliczyć niewielką pojemność i możliwe świecenie przy cerze tłustej. To bardzo dobry wybór dla osób szukających codziennego, lekkiego filtra o działaniu ochronnym i pielęgnującym.
  • 28 kwietnia 2025 o 8:14
    lekki filtr z efektem glow
    Garnier Skin Naturals Vitamin C Invisible Daily UV Brightening Fluid SPF 50+ to superlekki filtr, który szybko się wchłania i zostawia skórę świeżą i promienną. Nie jest tłusty, dobrze dogaduje się z makijażem i daje mocną ochronę SPF 50+. Plus za efekt glow od witaminy C, choć przy tłustej cerze może być go trochę za dużo. Jedyny minus — zawiera alkohol, więc wrażliwcom może czasem przeszkadzać. Ogólnie: szybka ochrona, ładny efekt, idealny na codzienne wyjścia!
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • ochrona spf 50+
    • rozświetlenie skóry
    • dobre pod makijaż
    Wady:
    • obecność alkoholu
  • 19 kwietnia 2025 o 14:52
    Świetny do suchej cery!
    Mam cerę suchą, odwodnioną, z widocznymi skórkami i wypryskami. Zwykle kremy SPF są dość ciężkie, oleiste, a wiadomo, że trzeba nałożyć sporą ilość. SPF Garniera ma wygodną tubkę, więc łatwo się go dozuje (jednak tubka jest wąska i długa, więc łatwo się przewraca). Fluid jest lekki, daje mocne nawilżenie, bardzo łatwo się rozprowadza i po chwili dobrze wchłania. Idealna baza pod makijaż. Czuć natychmiastowe nawilżenie skóry, więc łatwo wyczuć gdzie musimy jeszcze dołożyć. Nawet przy większej ilości pięknie się wchłania. Cera się nie wyświeca, zrezygnowałam z pudru matującego, a jednocześnie jest bardzo nawilżona i zyskuje zdrowe glow. Pamiętajmy by przed użyciem fluid wstrząsać, tak jak jest to napisane na opakowaniu. Jestem mega zadowolona, w końcu coś na ciepłe dni, pod co nie trzeba stosować dodatkowego kremu :) Ma bardzo przyjemny zapach. Fluid jest transparentny, nie ma efektu białej twarzy. Idealny do cery suchej, odwodnionej i mieszanej, a i przy tłustej bym zaryzykowała od mniejszej ilości. Mój nowy ulubiony produkt i z pewnością zostanie ze mną na długi czas.