Toniki i hydrolaty

Bielenda Marine Care C, Hydro-tonik w mgiełce głęboko nawilżająco-ochronny

Bielenda C Marine Care Hydro Tonik w mgiełce 100 ml
Bodyland.pl
Bielenda C MARINE CARE GŁĘBOKO NAWILŻAJĄCY HYDRO-TONIK W MGIEŁCE Z WITAMINĄ C 100ML
HOBB
Bielenda Hydro-tonik w mgiełce głęboko nawilżający z witaminą C
notino.pl

Eulina
    25 kwietnia 2025 o 7:58
    W miarę ok
    Tonik ma w składzie witaminę C, którą uwielbiam w kosmetykach. Świetnie odświeża i tonizuje skórę. Posiada wodę morską i spirulinę dzięki czemu koi i przywraca naturalne PH. U mnie jakoś specjalnie nie nawilża cery, ale chodziło mi głównie o tonizację, a w tej kwestii się sprawdza. Buteleczka z atomizerem jest niewielka bo ma tylko 100 ml. Zapach choć wydaje się świeży, dla mnie zbyt intensywny Ogólnie ok.
  • 12 kwietnia 2025 o 22:59
    Odświeża przyjemnie .
    Fajny hydrolat/ tonik na odświeżenie. W Rossman możemy go kupić za ok 20 zł . Myślę że to dość sporo na taką pojemność produktu , ale okej . Polecam ten produkt używać jako coś do odświeżenia, nie sprawdził się u mnie jako tonik . Plusy : - delikatny zapach - odświeża - nawilża Minusy: - cena (znam lepsze produkty w tej cenie) Podsumowanie: Nadaję się jako nawilżenie twarzy ciągu dnia ,ale jako tonik to nic nie będzie robić.
  • 1 października 2024 o 9:55
    Kultowy zapach Kenzo Homme :-)
    Od razu poznałam zapach tego toniku. To wspomnienia mojego liceum i kultowy męski zapach Kenzo Homme, w granatowym opakowaniu w kształcie drzewa :-) Poza dość intensywnym zapachem, na uwagę zasługuje opakowanie z wygodnym atomizerem, który rozpyla produkt delikatną mgiełką. W tonikach to raczej rzadkość, częste są opakowania a La rozpylacz do roślin :-) Tonik lekko nawilża, jest to typ produktu bez żadnej zagęszczonej formuły. Klasyczny tonik, którego zadaniem jest tonizowanie. Przyjemnie zmiękcza skórę. Nie dewastuje makijażu (niestety są takie toniki, na których makijaż szybciej się rozwala). Opakowanie mogłoby być większe. 100 ml to pojemność na miesiąc używania, preferuję większe :-)
    Zalety:
    • Nawilża
    • Tonizuje
    • Zmiękcza
    • Świetny atomizer
    Wady:
    • Niezbyt duża pojemność
    • Niepotrzebne barwniki (kolor niebieski)
    • Intensywny zapach może niektórym przeszkadzać
    KardiaM
    22 sierpnia 2024 o 20:27
    Przede wszystkim odświeża i orzeźwia
    Lubię toniki w mgiełce, bo nie trzeba używać wacików i pocierać nimi twarzy. Jako, że był sezon letni, skusiłam się na ten produkt, który skojarzył mi się z wakacjami :) Produkt ma formę spray, który rozpylał kosmetyk w dość dużej ilości. Zapach w moim odczuciu jest specyficzny, ale mnie nie przeszkadzał i nie był zbyt intensywny (jest to rzecz gustu). Sprawdził się u mnie, gdy skóra nie była zbyt przesuszona, bo nie zauważyłam po jego użyciu dużego nawilżenia. Według mnie świetnie spisał się w gorące dni, gdy cera potrzebowała przede wszystkim odświeżenia. Na szczęście od nawilżania mam inne produkty, na przykład maseczki czy kremy, a od toniku oczekiwałam przede wszystkim orzeźwienia i przygotowania skóry do dalszych etapów pielęgnacji. W tej roli się spisał. Kosmetyk nie spowodował u mnie podrażnień, uczulenia czy obciążenia cery.
  • 19 lipca 2024 o 9:29
    Dla mnie gituwa
    To moje pierwsze opakowanie ale jestem bardzo zadowolona z toniku. Używam go po myciu i osuszeniu twarzy, nie doprowadzam do tego aby samoistnie wysechł, tylko od razu nakładam krem i wszystko pięknie się wchłania. Cera się nie wyświeca i nie wywala mi sebum, mam piękny 'suchy' glow. Idealnie wkomponował się w moją obecną pielęgnację i zgrał się z dotychczasowym zespołem (serum Bielenda Supremelab żółty i krem Dermedic Hydrain3 Hialuro). Dodatkowo zapach: nie za wszystkimi przepadam a ten kojarzy mi się z beztroskimi wakacjami - no praca, no rachunki, just hopsalala.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Zapach (subiektywne, nie każdy lubi)
    Wady: