Podkłady

Clinique Redness Solutions, Makeup SPF 15 Fluid korygujący do twarzy

Bodyland.pl
Clinique Redness Solutions podkład SPF15 Podkład maskujący widoczność zaczerwieni
Clinique Redness Solutions Makeup Podkład do twarzy, Fair Fair 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 sierpnia 2023 o 20:15
    Bardzo go lubię
    Zdecydowałam się na ten podkład, ponieważ mam cerę naczynkową i okazał się dobrym wyborem. Używam koloru Calming Fair, który doskonale komponuje się z lekko beżowym odcieniem mojej skóry. Jest to podkład średnio kryjący o lekkiej konsystencji, tworzący bardzo naturalny efekt stapiający się ze skórą.
    Zalety:
    • naturalny skład
    Wady:
    • niezbyt ładne opakowanie
  • 9 czerwca 2023 o 10:12
    Naprawdę dobry
    mam cere mieszana skłonna do wyprysków zwlaszcza w okolicach brody i ust po których pozostaja brzydkie czerwone slady. ten podklad dobrze sobie z nimi radzi. bylby perfekcyjny gdyby utrzymywal sie dluzej. uzywam go od kilku lat i chyba szybko nie zmienie. nie tworzy maski, ladnie wyrownuje koloryt skory. jest wydajny i latwo sie go rozprowadza.
  • 18 stycznia 2023 o 23:25
    Fajny średnio kryjący podkład
    Podkład znajduje się w zielonej plastikowej buteleczce z dzióbkiem na końcu, który ma ułatwić dozowanie produktu. Produkt jest całkowicie bez zapachowy jak to ma w zwyczaju marka Clinique. Podkład ma średnie krycie i satynowe wykończenie. Rozprowadza się ładnie i równomiernie za pomocą pędzla i jak i za pomocą gąbki. Nie robi plam. Całkiem ładnie radzi sobie z przykryciem zaczerwienień na twarzy - Ale nie pokrywa ich w pełni natomiast nie jest to duży problem, bo dzięki temu buzia wyglada bardzo naturalnie. Jest to moje drugie opakowanie wróciłam do tego podkładu po kilku latach. Mam wrażenie, że kolorystyka lekko zmieniła się w stosunku do tego co było kiedyś. Natomiast kolory są całkiem ładne i naturalne każdy jest w stanie wybrać coś dla siebie. Podkład na twarzy nie oksyduje zbyt mocno. Lubie do niego co jakiś czas wracać więc na pewno nie jest to moje ostatnie opakowanie - szczególnie ze w promocji można dostać go dość często.
    U konsultantki
    NatiN87
    18 kwietnia 2020 o 12:07
    Rewelacyjny, nr. 1
    Używam podkładu od kilku lat, jestem jego wierną fanką. Mam 3 swoje ulubione takie podkłady, do ktorych zawsze wracam. I to 1 z nich. Nie jest tani. Od czasu do czasu próbuje innych tańszych i niestety w większości przypadków to wyrzucony pieniądz, więc wole dopłacić i kupić taki, który daje bardzo dobre efekty. Podkład bardzo dobrze kryje, ale nie daje efektu maski, cera jest naturalna, podmalowana i nie schodzi po paru godzinach tak szybko. Rownież co ważne podczas nakładania nie rozmazuje się. Idelanie się nakłada i dlugo trzyma. Dodając róż, idelanie się komponują. Cera wygląda promiennie, naturalnie i bardzo ładnie, nadając aksamitne zakończenie. Podkład nie wysusza skóry!!!! jak ma to miejsce w przypadku tańszych, gdzie przez dwa miesiące musiałam doprowadzić skórę do normalnego wyglądu, kupujac nawilżające kremy, za kwotę zaoszczedzoną na drozszym podkladzie. Na potwierdzeniem dobrej oceny podkładu są pytania ludzi, jakiego podkładu używam, co świadczy o tym, że bardzo dobrze wygląda na skórze .
  • 25 listopada 2019 o 21:26
    najlepszy podkład
    Mam pory rozmiaru Wielkiego Kanionu i wiecznie czerwony nochal, a w tym podkładzie zawsze wyglądałam super. Jest też mega wydajny - jedną buteleczkę cisnęłam chyba z 2 lata :D
    Zalety:
    • pokrycie
    • ochrona przed słońcem
    • lekkość
    Wady: