Bronzery i pudry brązujące

NYX Buttermelt Bronzer Butta Than U 5g
NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer 08 Butta Than U
Nyx Buttermelt Bronzer Butta Cup Butta Cup 5 g
NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer

Nasi użytkownicy zostawili 159 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2025 o 23:21
    Oh i ah :)
    Ten bronzer wygrałam w konkursie na Facebooku. Mam w odcieniu deserve butta. Po otwarciu oczarował mnie fajny, czekoladowy zapach. Gdy go pierwszy raz użyłam, byłam bardzo zaskoczona, tym jak świetnie się wyblendował na policzku oraz jak ładnie się wtopił w cerę. Nie pozostawia smug czy plam. Bardzo fajnie łączy się z moim ulubionym różem do policzków. Świetnie się rozciera pędzlem i wygląda subtelnie i tak "miękko" na twarzy. Jestem jak najbardziej na tak:) Jedynie przyczepie się do terminu ważności od otwarcia. Zużycie takiego bronzera w 6m jest dla mnie nie lada wyzwaniem, ponieważ to produkt prasowany, przez co jest baaaardzo wydajny. Wg mnie taki bronzer to przynajmniej 12m powinien być zdatny do użycia. Przyczepie się również trochę do opakowania- mimo, że jest ładne, kompaktowe i zgrabne, to jednak ciężko się otwiera, przez co można go upuścić lub przy otwieraniu niechcący dziubnąć paznokciem.
    Zalety:
    • Wiele odcieni
    • Ładne opakowanie
    • Super się blenduje i rozciera
    • Nie robi plam, dziur w podkładzie
    Wady:
    • Ciężko się otwiera
    • Krótki termin ważności po otwarciu
  • 2 kwietnia 2025 o 8:53
    Naturalny efekt i piękne wykończenie
    NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer to produkt, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma przyjemnie kremową formułę, która dosłownie stapia się ze skórą, dając naturalny efekt ocieplenia twarzy. Nie robi plam, łatwo się rozciera i można bez problemu budować intensywność koloru. Podoba mi się to, że wygląda bardzo naturalnie – nie jest ani zbyt pomarańczowy, ani zbyt chłodny, więc świetnie sprawdza się na co dzień. Do tego pięknie wtapia się w podkład i nie podkreśla suchych miejsc. Jeśli ktoś szuka bronzera, który daje zdrowy, promienny efekt bez wysiłku, to zdecydowanie warto go wypróbować :)
    Zalety:
    • Kremowa formuła
    • Naturalny efekt ocieplenia twarzy
    • Nie robi plam i dobrze się rozciera
    • Dobrze stapia się z podkładem
  • 31 marca 2025 o 23:06
    Jeden z lepszych drogeryjnych bronzerów
    Uwielbiam te bronzery. Posiadam go w dwóch kolorach. Bardzo łatwo się blenduje, także poradzą sobie z nim nawet osoby o słabych zdolnościach. Można w łatwy sposób budować krycie. Nie robi plam.
    Zalety:
    • Łatwy w apliakcji
    Wady:
    • Brak lusterka w opakowaniu
  • 5 lutego 2025 o 9:44
    Super komfortowa, aksamitna, pudrowa formuła. Super pigmentacja.
    W Buttermelt Bronzerze zakochałam się od pierwszego kontaktu. Aplikacja na skórę to komfort jaki docenia moja sucha skóra. Kolor jest intensywny, super napigmentowany, a wykończenie satynowe.Buttermelt Bronzer jest wyjątkowo trwały, uutrzymuje się na twarzy prawie cały dzień. Jego formuła jest super komfortowa na co dzień. Nie przesusza suchej skóry. Bronzer doskonale się rozprowadza i z łatwością blenduje. Daje subtelny efekt muśniętej słońcem skóry. Pięknie rozświetla twarz. Kolor jest mocno napigmentowany. Wybrałam najjaśniejszy dostępny kolor, ktory pięknie podkreśla jasną karnację. Bronzer ma przyjemny, słodki zapach. Opakowanie wyróżnia się stabilnością i wygodnym zamknięciem na klik.
    monnie7
    22 września 2024 o 15:27
    Super mocna pigmentacja i trwałość. Lekki jak puder, na skórze rozprowadza się jak masełko.
    Buttermelt Bronzer to produkt, który zwrócił moją uwagę w drogerii Rossmann podczas zakupów ponad miesiąc temu. Wcześniej wiele pozytywnych recenzji tego produktu przeczytałam w internecie, stąd nie zastanawiałam się wiele w drogerii ???? Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnią moje oczekiwania. Jest doskonale napigmentowany i trwały. U mnie na twarzy utrzymuje się cały dzień. Ma przyjemną formułę, która nie wysusza skóry. Zawiera ona w składzie aż trzy masła. Produkt rozprowadza się lekko, nie pozostawia smug. Jest przy tym delikatny jak puder, nie brudzi ubrań. Konturuje i rozświetla twarz. Posiada satynowe wykończenie bez drobinek. Jego zapach jest słodkawy. Bardzo mi się podoba. Opakowanie jest wykonane solidnie, zamykane na klik. Nie trzeba obawiać się, że coś się rozsypie.