Bronzery i pudry brązujące

Bronzer w płynie
notino.pl
EVELINE Wonder Match Bronzer W Płynie 01 4,5ml
EVELINE Wonder Match Bronzer W Płynie 02 4,5ml

Nasi użytkownicy zostawili 132 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 maja 2025 o 1:11
    Bronzer jest świetny, ale nie do jasnej karnacji
    Bronzer kupiłam (nie ukrywam) zachęcona bardzo pozytywnymi opiniami Wizażanek. Pomyślałam sobie, że będzie lepszy od bronzera Joko w kamieniu, którego dotychczas używałam. Rzeczywiście, bronzer ten ,,robi robotę” na buźce, łatwo się nakłada i jest bardzo trwały. Niestety, dla mojej jasnej (choć nie porcelanowej) karnacji jest on za ciemny, a mam odcień 01. Trudno go rozblendować, widać go na mojej twarzy w sposób, w który nie powinno go być widać. Próbowałam zminimalizować efekt rozświetlaczem-korektorem Wonder Match od Eveline oraz jasnym odcieniem w palecie do konturowania Joko. Częściowo się udało, ale pracy z tym było bardzo dużo, a efekt i tak nie był taki jaki być powinien (bronzer nadal był za bardzo widoczny szczególnie w jasnym świetle i po upięciu włosów). Także odcień 01 to zdecydowana pomyłka dla jasnych karnacji. Natomiast, chcę wyraźnie zaznaczyć, że gdybym miała ciemniejszą karnację to bronzer ten prawdopodobnie byłby dla mnie świetny i bardzo polecam go kobietkom, które mają ciemniejszą karnację od mojego podkładowego 02.
    _naatqa
    8 maja 2025 o 19:03
    Kremowy bronzer
    Bronzer ma bardzo kremową konsystencję, przez co bardzo łatwo się blenduje. Nie pozostawia plam ani smug. Jest dobrze na pigmentowany, dzięki czemu będzie bardzo wydajny, bo wystarczy jego niewielka ilość, by uzyskać oczekiwany efekt. Kolor 01 jest chłodniejszy, natomiast 02 cieplejszy. Z reguły wybieram cieplejsze odcienie, ale w tym przypadku wybrałam odcień chłodniejszy, ponieważ 02 w mojej opinii wpada w pomarańczowe tony. Jedynym minusem, jak w przypadku różów z tej serii, jest opakowanie, z którego wylewa się trochę produktu. Z opakowania ścierają się też napisy, co widać na załączonym zdjęciu
    Zalety:
    • łatwo się blenduje
    • nie pozostawia smug ani plam
    dhajka
    27 marca 2025 o 17:21
    Posiada przyjemną, kremową, bardzo lekką formułę
    Eveline Cosmetics Wonder Match Liquid Bronzer&Contour ma wąski, dobrze wyprofilowany aplikator, który umożliwia precyzyjne nałożenie odpowiedniej ilości produktu. Produkt jest wydajny. Używam go od ponad dwóch miesięcy. Ściera się równomiernie, po koło 5-6 godzinach noszenia. Posiada przyjemną, kremową, bardzo lekką formułę która idealnie rozprowadza się oraz momentalnie wtapia w skórę. Łatwo się blenduje. Nie tworzy plam ani smug. Nie zatyka porów. Nadaje się do konturowania. Jest dobrze napigmentowany.
  • 3 lutego 2025 o 16:51
    Świetny jak na swoją cenę
    Eveline Cosmetics Wonder Match, Liquid Bronzer & Contour to bronzer w płynie, który świetnie sprawdza się w konturowaniu i nadawaniu cerze naturalnego, zdrowego odcienia. Formuła tego produktu jest kremowa i łatwa do rozblendowania, ale ważne jest, by uważać przy aplikacji, bo może się nieco wylewać z opakowania. Odcienie Bronzer dostępny jest w dwóch odcieniach: 1. Odcień 01 – Light Beige: Jest to jaśniejszy odcień, idealny dla osób o jasnej cerze, które szukają subtelnego efektu opalenizny. 2. Odcień 02 – Medium Tan: To ciemniejszy, bardziej brązowy odcień, który sprawdzi się u osób o średniej i ciemniejszej karnacji, dając bardziej intensywny efekt konturowania. Aplikacja i formuła Produkt ma lekką formułę, która dobrze się rozprowadza na skórze i łatwo blenduje, dając naturalny efekt. Jednak należy uważać przy wyciskaniu, bo bronzer czasami może się zbyt łatwo wylewać z opakowania. Warto nakładać go małymi ilościami i stopniowo budować intensywność koloru.
    Zalety:
    • Plusy:
    • Łatwy do aplikacji, dobrze się rozprowadza
    • Naturalny efekt opalenizny
    • Dwa odcienie idealne dla różnych typów skóry
    Wady:
    • Minusy:
    • Może wylewać się z opakowania, co utrudnia kontrolowanie ilości produktu
    sobsta
    15 grudnia 2024 o 19:46
    Szybko zastygający
    Bronzer zakupiłam zachęcona różami z danej serii. Mam go w chłodniejszym odcieniu. Aplikator bronzera mało higieniczny i mam wrażenie że nie jest on tak kremowy a bardziej płynny i zastygający przez co trzeba na niego uważać przy używaniu gdyż potrafi zrobić plamy. Mimo to w takiej cenie bronzer spełnia swoje oczekiwania. Myślę, że jednak jest wiele bronzerów na tej półce cenowej które mogą się lepiej sprawdzić.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • formuła
    • aplikator