Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Avon Clearskin, Pore Penetrating, Gel Cleanser [Pore & Shine Control Gel Purifying Cleanser] Żel oczyszczający pory

• 25 lutego 2018 o 20:28
    Przyjemnie odświeża
    Żel posiada przyjemny zapach oraz typowo żelową konsystencję. Fajnie oczyszcza twarz, skóra pozostaje gładka, oczyszczona. Minusem jest ściągnięcie, oraz lekkie wysuszenie skóry po dłuższym stosowaniu. Żel jest wydajny oraz dobrze się pieni, opakowanie jest całkiem praktyczne.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Oczyszczona, gładka skóra
    Wady:
    • Ściąga skórę
    • Lekko wysusza
  • 5 lutego 2018 o 19:41
    W miarę
    Żel nie podrażniał mi twarzy ani również nie uczulał. Bardzo dobrze odświeża, nawilża pozostawia cerę matową. Dla mniej sprawdził się najbardziej na moje rozszerzone pory, zauważyłam po dłuższym stosowaniu, że zmniejszyły się. Polecam.
  • 25 stycznia 2018 o 16:32
    Niestety nie dla mnie
    Spróbowałam go kilka lat temu i nigdy do niego nie wróciłam. Nie zapomne tego jak bardzo wysuszył mi buzie. Na początku nie było tak źle, jednak gdy doszłam mniej wiecej do polowy buteleczki zauważyłam , że skóra z mycia na mycie robi się coraz bardziej wysuszona i napięta. Natychmiast zrezygnowałam z dalszego korzystania z tego produktu. Zaletą jest wygodne opakowanie, konsystencja dość żelowa i zapach wyraźny ale nie drażniący - a i niska cena.
  • 18 grudnia 2017 o 17:51
    może być
    Żel przyjemnie się rozprowadza, dobrze oczyszcza, pozostawia uczucie ściągniętej cery, ale po nałożeniu kremu nawilżającego to uczucie znika :) Jedyny mankament jaki zauważyłam to słaba jakość wykonania, żel się w opakowaniu zasechł, zrobił się nieprzyjemny glut.
  • 17 grudnia 2017 o 15:51
    dobry
    Bardzo wydajny i gęsty żel . Świetnie oczyszcza, nawet z resztek makijażu pozostawionych przez micel. Do tego nie uczula ani nie podrażnia. Matuje i lekko nawilża cerę więc jako codzienny żel jest jak najbardziej ok
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • bez wad