Kremy uniwersalne

Nuxe Nuxuriance Ultra Exceptional Krem na dzień i na noc, 75 ml

jayni
    9 kwietnia 2025 o 22:39
    Świetny na codzień!
    Krem Nuxuriance Ultra The Exceptional Cream to kolejny produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Stosowałam go zarówno na dzień, jak i na noc, i zauważyłam znaczną poprawę w kondycji mojej skóry. Krem ma bogatą konsystencję, która doskonale nawilża i odżywia skórę, pozostawiając ją gładką i jędrną. Zapach to wyrafinowana kompozycja białych kwiatów, malin i drzewa sandałowego, która długo utrzymuje się na skórze. Opakowanie w szmaragdowo-złotym wykończeniu wygląda bardzo luksusowo i stanowi ozdobę mojej toaletki. Mimo wysokiej ceny, uważam, że jest to inwestycja warta swojej wartości, biorąc pod uwagę efekty i przyjemność z użytkowania.
  • 9 kwietnia 2025 o 21:17
    Super krem
    Krem jest idealny do porannej i wieczornej pielęgnacji każdego rodzaju skóry twarzy. Wykazuje silne działanie przeciwstarzeniowe, skutecznie redukuje zmarszczki, ujędrnia skórę, poprawia jej elastyczność i wyrównuje koloryt. Posiada lekką, szybko wchłanialną konsystencję. Krem jest też bardzo wydajny, a co najważniejsze możemy go używać zarówno na dzień jak i na noc :) Dodatkowym plusem jest fakt że można go śmiało stosować jako baza pod makijaż. Jest po prostu świetny!
  • 9 kwietnia 2025 o 21:01
    Mój ulubieniec kocham
    Krem jest bardzo wydajny. Bardzo zaciekawiła mnie jego formuła oraz składniki aktywne . Krem spełnił moje oczekiwania, przyjemnie rozprowadza się na skórze. Stosuje rano i wieczorem. Zauważyłam poprawę jakości mojej skóry stała się dobrze napięta i wypielęgnowana . Kosmetyk spełnia moje oczekiwania pierwsze zmarszczki zniknęły. Będę do niego wracać !
  • 9 kwietnia 2025 o 20:57
    Cudny krem
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ten krem to prawdziwy skarb w mojej codziennej pielęgnacji. Jego bogata, ale nietłusta konsystencja doskonale się wchłania, pozostawiając skórę nawilżoną i jedwabiście gładką. Już po kilku tygodniach zauważyłam znaczną poprawę jędrności i elastyczności cery. Stosuję go zarówno rano, jak i wieczorem – w obu przypadkach sprawdza się znakomicie. Dodatkowym atutem jest delikatny, elegancki zapach, który uprzyjemnia aplikację. Doceniam również naturalny skład produktu, co jest dla mnie istotne przy wyborze kosmetyków. Zdecydowanie polecam ten krem osobom poszukującym skutecznego rozwiązania w walce z oznakami starzenia.
  • 9 kwietnia 2025 o 20:09
    Świetny krem
    Produkt otrzymałam do testowania. Elegancki słoik o pojemności 75ml. Krem ma zapach luksusowych perfum. Bardzo mi się podoba. Przyjemna konsystencja, dobrze się rozprowadza i wchłania. Skóra jest zregenerowana, linie są spłycone, koloryt ujednolicony. Dodaje blasku. Zawiera ekstrakt Alfalfa z nasion lucerny, ekstrakt z liliowca rdzawego i kwas hialuronowy. Jestem zachwycona efektem. Bardzo wydajny. Kupię ponownie!