Kremy uniwersalne

• Wczoraj o 15:41
    Dobrze nawilżający
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem hydro-plumping Tołpa Bionic Dual Glow to zaawansowany kosmetyk do pielęgnacji skóry, który łączy w sobie intensywne nawilżanie i działanie ujędrniające. Jego unikalna formuła opiera się na technologii bionic, która wykorzystuje składniki aktywne naśladujące naturalne procesy zachodzące w skórze
  • Wczoraj o 8:25
    Blask i nawilżenie w jednej tubce – Tołpa Bionic, Dual Glow robi robotę!
    Na wstępie – mam cerę mieszaną, z przetłuszczającą się strefą T i suchymi policzkami, a do tego bywa kapryśna: czasem wyskoczy niespodzianka, innym razem łuszczy się od przesuszenia. Dlatego zawsze szukam czegoś, co nawilży, ale nie przeciąży. Design minimalistyczny, trochę apteczny, ale to akurat lubię – wygląda czysto i profesjonalnie na półce. Leciutka, żelowo-kremowa, momentalnie się wchłania. Nie zostawia tłustej warstwy, ale czuć taki delikatny, wilgotny "film", który daje komfort i miękkość. Delikatny, świeży, lekko roślinny – bardzo charakterystyczny dla Tołpy, ale zupełnie nieinwazyjny. No i teraz najważniejsze: czy robi to, co obiecuje? Zdecydowanie tak. Krem daje natychmiastowe uczucie nawilżenia i takiego „napompowania” skóry – dokładnie jak obiecuje producent. Skóra wygląda na bardziej wypoczętą, ma taki naturalny glow, ale nie jest tłusta. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że buzia jest bardziej sprężysta i mniej się łuszczy na policzkach. Pod makijaż sprawdza się świetnie – nie roluje się i nie warzy.
  • Wczoraj o 1:52
    Zdrowy blask
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem Tołpa Bionic Dual Glow pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, żelowo-kremową konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Skóra po jego użyciu jest wyraźnie nawodniona, bardziej sprężysta i zyskuje subtelny, zdrowy blask – efekt „glow”, ale bez nachalnego błyszczenia. Doceniam jego krótki, przyjazny skład i brak zapachu – idealny dla skóry wrażliwej. Świetnie sprawdza się pod makijaż, nic się nie roluje.Jedyny minus to sytuacja, gdzie dla bardzo suchej skóry może być niewystarczający solo w zimie.
  • 15 maja 2025 o 23:22
    Bardzo fajny krem
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem jest dość lekki, ale treściwy. Po nałożeniu na skórę czuję uczucie komfortu - skóra jest miękka, gładka i czuć, że nawilżona. Nie podrażnił mnie, ani też nie spowodował wysypu na mojej problematycznej skórze.
  • 15 maja 2025 o 22:43
    Cudowny krem wyrównujący koloryt skóry!
    Krem hydro-plumping ma lekko żółty kolor, a jego konsystencja jest żelowo-wodnista przez co bardzo przyjemnie się rozprowadza i szybko wchłania. Pozostawia cerę nawilżoną, wygładzoną i delikatnie napiętą co bardzo mi się podoba. Jego kolejnym atutem jest to, że pięknie wyrównuje koloryt cery. Powiedziałabym nawet, że pozostawia ją lekko muśniętą słońce, bardzo podoba mi się ten efekt, bo z takim pięknym Glow na skórze chętnie pozostaje już bez makijażu, szczególnie latem. W codziennej pielęgnacji częściej jednak łączyłam go z podkładem i to zarówno rozświetlającym jak i matowym, w obu przypadkach wszystko pięknie się trzymało i wyglądało bardzo świeżo i lekko. Opakowanie produktu formie tubki również przypadło mi do gustu, chociaż na początku nie byłam do niego przekonana. W trakcie użytkowania widzę jednak plusy: mam kontrolę nad jego zużyciem większe niż w przypadku opakowania z pompką. Poza tym zajmuje mniej miejsca w kosmetyczce.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu na skórze, ma przyjemną konsystencję, nawilża i napina skórę, wyrównuje koloryt cery