Kremy uniwersalne

Tołpa
tołpa. DUAL GLOW krem hydro-plumping, 40 ml​

adka137
    23 maja 2025 o 9:16
    Zastrzyk nawilżenia i blasku – idealny na wymagający dzień!
    Mam cerę suchą i wrażliwą, szczególnie skłonną do przesuszeń w okolicach policzków i czoła. Krem Tołpa Bionic Dual Glow pozytywnie mnie zaskoczył już od pierwszego użycia. Ma lekką, żelowo-kremową konsystencję, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Idealnie sprawdza się pod makijaż — nic się nie roluje, a skóra wygląda zdrowo i promiennie. Po kilku dniach stosowania zauważyłam wyraźne wygładzenie i lepsze nawodnienie skóry, a delikatny glow sprawia, że twarz wygląda na wypoczętą. Zapach jest świeży i nienachalny, a opakowanie higieniczne i wygodne w użytkowaniu. Zdecydowanie wrócę do tego kremu, zwłaszcza w okresach, kiedy mojej skórze brakuje energii i blasku.
    Szeeri
    19 maja 2025 o 12:04
    Super kosmetyki
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem doskonale nawilża skórę, a jego formuła jest lekka i szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Krem zawiera składniki odżywcze które wspomagają regenerację skóry. Zapach jest naturalny nie przeszkadza w pielęgnacji. Polecam szczególnie dla osób z suchą cerą!
  • 16 maja 2025 o 15:41
    Dobrze nawilżający
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem hydro-plumping Tołpa Bionic Dual Glow to zaawansowany kosmetyk do pielęgnacji skóry, który łączy w sobie intensywne nawilżanie i działanie ujędrniające. Jego unikalna formuła opiera się na technologii bionic, która wykorzystuje składniki aktywne naśladujące naturalne procesy zachodzące w skórze
  • 16 maja 2025 o 8:25
    Blask i nawilżenie w jednej tubce – Tołpa Bionic, Dual Glow robi robotę!
    Na wstępie – mam cerę mieszaną, z przetłuszczającą się strefą T i suchymi policzkami, a do tego bywa kapryśna: czasem wyskoczy niespodzianka, innym razem łuszczy się od przesuszenia. Dlatego zawsze szukam czegoś, co nawilży, ale nie przeciąży. Design minimalistyczny, trochę apteczny, ale to akurat lubię – wygląda czysto i profesjonalnie na półce. Leciutka, żelowo-kremowa, momentalnie się wchłania. Nie zostawia tłustej warstwy, ale czuć taki delikatny, wilgotny "film", który daje komfort i miękkość. Delikatny, świeży, lekko roślinny – bardzo charakterystyczny dla Tołpy, ale zupełnie nieinwazyjny. No i teraz najważniejsze: czy robi to, co obiecuje? Zdecydowanie tak. Krem daje natychmiastowe uczucie nawilżenia i takiego „napompowania” skóry – dokładnie jak obiecuje producent. Skóra wygląda na bardziej wypoczętą, ma taki naturalny glow, ale nie jest tłusta. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że buzia jest bardziej sprężysta i mniej się łuszczy na policzkach. Pod makijaż sprawdza się świetnie – nie roluje się i nie warzy.
  • 16 maja 2025 o 1:52
    Zdrowy blask
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem Tołpa Bionic Dual Glow pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, żelowo-kremową konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Skóra po jego użyciu jest wyraźnie nawodniona, bardziej sprężysta i zyskuje subtelny, zdrowy blask – efekt „glow”, ale bez nachalnego błyszczenia. Doceniam jego krótki, przyjazny skład i brak zapachu – idealny dla skóry wrażliwej. Świetnie sprawdza się pod makijaż, nic się nie roluje.Jedyny minus to sytuacja, gdzie dla bardzo suchej skóry może być niewystarczający solo w zimie.