Kremy uniwersalne

Health Labs Care Slow On Krem odbudowujący barierę lipidową 50 ml
Health Labs Care Slow On Krem Odbudowujący 50ml

• 17 listopada 2024 o 22:10
    Bardzo się polubilśmy
    Moja cera wymaga odbudowy bariery hydrolipidowej, a ten krem świetnie jej w tym pomaga. Krem ma przemiłą konsystencję - takiego masełka. Dobrze się rozprowadza na skórze. Czuję, że moja skóra od razu jest nawilżona i dobrze odżywiona. Wolę stosować ten krem na noc, bo ma treściwszą konsystencję. Na dzień wolę lżejsze treści. Krem jest na prawdę fajny, jednak cena może przerażać, dlatego ja lubię go kupować na dobrej promocji. Bardzo polecam. :)
  • 24 sierpnia 2024 o 21:13
    Bogaty, treściwy krem. Świetna jakość
    Uwagę przyciąga bardzo ładny sloiczek. Zawartość jest również bardzo interesująca. Krem jest bardzo treściwy, gęsty. Natychmiastowo nawilża, odżywia oraz regeneruje skórę, która staje się miękka, gładka i ukojona. Zapach mnie nie przekonuje. Krem jest bardzo wydajny.
    Inne
  • 16 sierpnia 2024 o 22:08
    Bardzo dobry
    Krem ratujący skórę wybitnie suchą, odwodniona z zaburzoną bhl. Dla Mnie to jak pierzynka ochronna na skórę. Na początku drażniła mnie konsystencja na wzór mleczka pszczelego i rolowanie na skórze, ale działo się to z początku stosowania, gdy skóra " wypiła" już odpowiednią ilość nawilżenia , rolowanie nie miało miejsca. Krem ze względu na gęstą konsystencję jest bardzo wydajny i co najważniejsze wchłania się, więc jego zawartość rano nie zostaje na poduszce , a wnika głęboko w skórę. Skóra jest nawilżona, zyskuje zdrowy kolor, bariera staje się odbudowana, a zaczerwienia znikają.Godny polecenia i zastosowania.
    Zalety:
    • Opakowanie , wydajność , działanie, zapach
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 6 sierpnia 2024 o 14:58
    Krem Odbudowujący Barierę Lipidową: Idealne Wsparcie dla Wrażliwej Skóry
    Krem Health Labs Care Slow On jest dostępny w eleganckim słoiczku, który nie tylko prezentuje się estetycznie, ale także jest praktyczny w użyciu. Transparentne opakowanie umożliwia kontrolowanie ilości pozostałego produktu, a estetyczny design podkreśla profesjonalny charakter kosmetyku. Jego gładka i kremowa konsystencja sprawia, że aplikacja jest przyjemna i efektywna. Krem Slow On zawiera starannie dobrane składniki, które wspierają odbudowę i wzmocnienie bariery lipidowej skóry. Formuła bogata jest w lipidy, ceramidy oraz naturalne oleje, które intensywnie nawilżają i regenerują skórę. Dzięki zastosowaniu tych składników, krem skutecznie przywraca skórze jej naturalną funkcję ochronną, redukując uczucie suchości, szorstkości i podrażnienia. Health Labs Care Slow On to krem, który szybko wchłania się w skórę, nie pozostawiając tłustego filmu. Jego działanie jest widoczne już po kilku aplikacjach – skóra staje się bardziej nawilżona, gładka i elastyczna. Regularne stosowanie kremu przyczynia się do poprawy struktury skóry oraz jej odporności na niekorzystne czynniki zewnętrzne. Krem jest odpowiedni zarówno na dzień, jak i na noc, zapewniając skuteczną ochronę i regenerację przez cały czas.
  • 11 lipca 2024 o 0:58
    Nie dla cery mieszanej!!
    Jako posiadaczka cery mieszanej zdecydowałam się zaryzykować zakup tego kremu. Stosuje go na noc ponieważ jest bardziej treściwy. Otula twarz grubą warstwą pielęgnacji. Tak, właśnie konsystencja kremu przypomina kremy przeznaczone do stosowania na noc. Zapach delikatnie perfumowany, zapach romantyczki. Wchłania się bardzo powoli, a na mojej mieszanej cerze w ogóle się nie wchłania. Jest tłuściutki ale przyjemny. Nie stosuję go regularnie ponieważ bardzo zapycha i tworzą się u mnie na czole, nosie i na policzkach wypełnione wodą mikro wypryski, które po peelingu znikają, ale czuje ze moja skóra protestuje. Przyznam że już kończę opakowanie i efektów nie widzę ale wierzę że dzieją się cuda wewnątrz mojej skóry hehe