Podkłady

Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation SPF 25 Pielęgnujący i nawilżający podkład w płynie SPF 25

Lancome Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Care & Glow 24H Healthy Glow Foundation 105W
Sephora
Lancôme - Teint Idole Ultra Wear Care & Glow - Pielęgnujący I Nawilżający Podkład - Teint Idole Ultra Glow Foundation 15 - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2025 o 20:05
    Upiększa jak żaden inny! :O Ale ma duże wady
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Cera zbliżająca się do 40tki; tłusta, blizny potrądzikowe, jednocześnie wrażliwa. Ok, no więc przetestowałam dużo podkładów, ale jeszcze w żadnym moja buzia nie wyglądała tak ślicznie! :o Dla mnie ważne, by podkład upiększał właśnie, a nie tylko zakolorowywał twarz na jeden kolor. Na plus też szeroka gama kolorystyczna! Niestety, trwałość nie jest najlepsza, taka średnia powiedziałabym i co gorsza podkład niekorzystnie "schodzi" z budzi, wygląda nieestetycznie. Co innego, gdyby po prostu znikał, jak robią to inne. Poza tym alkohol denat wysoko w składzie - to nie jest żadne "care" jak obiecuje producent, wręcz przeciwnie, skóra po zmyciu jest zmęczona i alkohol będzie na dłuższą metę wysuszał. Tak więc polecam na krótkie, kilkugodzinne wyjścia parę razy w roku/miesiącu, gdy chce się zrobić efekt wow. :)
  • 8 marca 2025 o 11:03
    Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation SPF 25
    Ten podkład kusi obietnicą połączenia pielęgnacji, nawilżenia i świetlistego wykończenia – i faktycznie robi to całkiem dobrze! Jego formuła jest lekka, komfortowa na skórze i pięknie wtapia się w cerę, dając efekt zdrowego blasku. Do tego SPF 25 to miły dodatek, który zapewnia lekką ochronę przeciwsłoneczną. Co w nim lubię? ✔️ Naturalne, rozświetlające wykończenie – skóra wygląda zdrowo i świeżo. ✔️ Lekka, nawilżająca formuła – nie obciąża, nie wysusza, nie podkreśla suchych skórek. ✔️ Łatwość aplikacji – świetnie się blenduje i nie robi smug. ✔️ SPF 25 – dodatkowa ochrona to zawsze plus. Dlaczego 4 gwiazdki zamiast 5? ???? Średnie krycie – nie zakryje większych niedoskonałości, a osoby szukające mocniejszego efektu mogą być rozczarowane. ???? Przeciętna trwałość – po kilku godzinach zaczyna się ścierać, zwłaszcza w strefie T. ???? Cena – jak na efekt, jaki daje, jest dość wysoki, a na rynku można znaleźć tańsze alternatywy o podobnym działaniu. Podsumowując – to świetny wybór dla osób, które szukają lekkiego, pielęgnującego podkładu z efektem glow, ale niekoniecznie dla tych, którzy oczekują pełnego krycia i całodniowej trwałości. Jeśli cena nie jest dla Ciebie problemem, warto go wypróbować!
    W perfumerii
  • 11 lutego 2025 o 23:28
    Ideał
    Podkład który jest trwały, ale też delikatny. Twarz wygląda zdrowo i naturalnie. Trwałość +12h. Nie ciastkuje się nie powoduje podrażnień. Łatwo się nakłada zarowno gąbeczką jak i pędzlem. Jednym słowem wspaniały produkt.
    Zalety:
    • Idealna cera przez cały dzień
    • Efekt naturalnie zdrowej skóry
    • Nie powoduje podrażnień
    Wady:
    W perfumerii
  • 15 listopada 2024 o 11:30
    Totalne przeciwieństwo opisu producenta
    Po pierwsze i najważniejsze zupełnie nie rozumiem co producent miał na myśli opisując podkład jako całkowicie inny niż jest w rzeczywistości i trafiając w ten sposób do nie swojej grupy konsumentów. Produkt jest na prawdę dobry no ale jeśli szukasz care&glow i lekkości jaka się z tym kojarzy - to go w tym podkładzie nie znajdziesz. Podkład ma gęstą konsystencję i nieźle kryje , powiedziałabym takie "lepsze średnie krycie " , po nałożeniu wygląda ciężko natomiast po czasie produkt wchłania się w skórę i zaczyna wyglądać lepiej ale nadal jest widoczny. Efekt końcowy to na pewno nie jest glow, które ma się jak producent obiecuje utrzymywać cały dzień a raczej półmat, brakuje mi w nim takiego blasku dzięki , któremu cera wydaje się bardziej promienna i zdrowsza. Jeśli chodzi o trwałość trzeba przyznać, że jest bardzo dobra , produkt nie waży się ani nie ściera, nie zbiera w załamaniach , wyświecanie się w strefie T też jest mniejsze natomiast ja lubię podkłady leciutkie , wyglądające jak druga skóra a ten według mnie należy do tej drugiej grupy cięższych . Dodam, że nie powoduje uczucia ściągnięcia ani przesuszenia skóry co jest oczywiście na plus i tak jak wspomniałam wyżej jest to dobry podkład jeśli ktoś takiego szuka natomiast ja go nie lubię i zostałam zmylona opisem i za to odejmuje tylko gwiazdkę, chociaż jeśli miałabym się odnosić jedynie do obietnic producenta ocena byłaby znacznie niższa.
  • 18 czerwca 2024 o 21:28
    Subtelne rozświetlenie z nutką luksusu
    Podkład Teint Idole Ultra Wear Care & Glow z pewnością wyróżnia się na tle innych produktów, głównie dzięki swojej obietnicy zdrowego blasku i komfortu noszenia przez cały dzień. Po wypróbowaniu tego produktu mogę podzielić się moimi osobistymi doświadczeniami i spostrzeżeniami. Jednym z najbardziej imponujących aspektów tego podkładu jest jego zdolność do nadania cerze zdrowego i naturalnego blasku. Dzięki formule z pielęgnująco-rozświetlającym serum oraz dodatkowi kwasu hialuronowego i migdałowego, skóra wygląda promiennie i zdrowo przez cały dzień. Podkład utrzymuje się na skórze przez długi czas, nie tracąc swojego świeżego wyglądu ani nie osadzając się w drobnych zmarszczkach. Jest to szczególnie ważne dla osób z suchą i dojrzałą skórą, takich jak moja. Pomimo swojej intensywnej pielęgnacyjnej formuły, podkład nie zatyka porów i nie powoduje wyprysków. Jest łagodny dla wrażliwej skóry, co jest dużym plusem. W opisie podkładu jest informacja, że jest on bezzapachowy, natomiast ja osobiście zwróciłam uwagę na fakt, że posiada on piękny, delikatny zapach. Taki kojarzący się z luksusem. Podsumowując, podkład Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow to doskonały wybór dla osób poszukujących produktu, który nie tylko zapewnia średnie krycie i długotrwały efekt rozświetlenia, ale także pielęgnuje skórę.
    Zalety:
    • bardzo łatwa do nakładania formuła
    • subtelny efekt rozświetlenia
    • delikatny i piękny zapach
    Wady:
    • umiarkowane krycie