WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Szampony do włosów

Mysterium Szampon z czarnuszką do włosów zniszczonych i farbowanych

• 2 czerwca 2025 o 12:23
    Jest dobry, ale niestety słabo wydajny
    Kupiłam ten szampon po mojej ostatniej średnio udanej przygodzie z farbowaniem. Ogólnie byłam bardzo zadowolona z jego działania. Po umyciu włosy są bardzo przyjemnie miękkie oraz odżywione. Jeśli chodzi o regeneracje włosa oraz nawilżenie to faktycznie jest różnica we włosach przed jak i po użyciu. Jednak jego minusem jest wydajność, bardzo szybko znika z opakowania.. szkoda, bo moje włosy się z nim polubiły, jednak zależy mi na jak najbardziej wydajnościowym produkcie i nie latać do drogerii po szampon co 2 tyg. Zrezygnuje więc na razie z zakupywania go i poszukam czegoś zdecydowanie bardziej wydajniejszego.
    • działanie
    Wady:
    Good7x
    4 kwietnia 2025 o 13:35
    Magia Czarnuszki!
    Ta odżywka to prawdziwa rewolucja w pielęgnacji włosów. Dzięki zawartości oleju z czarnuszki, protein zielonego groszku i biofermentu, doskonale nawilża, wygładza i wzmacnia włosy, ułatwiając przy tym ich rozczesywanie. Odżywka regeneruje włosy ale także wspiera ich zdrowy wzrost. Idealna dla osób po koloryzacji, czy innych zabiegach chemicznych.
    Zalety:
    • Doskonała do stosowania w metodzie OMO (odżywka, mycie, odżywka)
    • Skutecznie nawilża i regeneruje
    • Ułatwia rozczesywanie i wygładza pasma włosów
    • Chroni przed promieniowaniem UV i czynnikami zewnętrznymi
    • Sprawdzi się dla włosów po koloryzacji i innych zabiegach chemicznych
    • Włosy stają się pełne blasku i wyglądają na zdrowsze
    Wady:
    • Brak pompki
    agam93
    1 marca 2025 o 15:48
    Ratunek dla włosów, nawet tych niefarbowanych.
    Przyznaję dopiero po dłuższym czasie od kupna zorientowałam się, że ten szampon jest do włosów farbowanych a ja takich nie mam. Butelka ciemnozielona elegancko prezentuje się w łazience, opakowanie typu ,,klik" co ułatwia stosowanie. Konsystencja produktu od razu skojarzyła mi się z ... budyniem. Przed nałożeniem rozcieńczałam kremową ciecz w rękach z wodą, wystarczy mała ilość szamponu. Próbowałam też metody kubeczkowej. Szampon dobrze się pieni. Ma orientalny zapach, który jest przyjemny, unosi się w łazience podczas mycia a potem pozostaje też na włosach. Ten szampon nie powoduje problemów ze skórą głowy - na opakowaniu widnieje informacja, że jest to kosmetyk przebadany dermatologicznie. Włosy po umyciu są miękkie, dobrze się układają i błyszczą. Ten szampon poprawił mi stan włosów po poprzednim szamponie. Pod koniec stosowania zauważyłam u siebie baby hair czyli pomaga wzrastać nowym włosom. Polecam !
    Zalety:
    • Pozostawia włosy miękkie i błyszczące.
    • Poprawia stan i wygląd włosów.
    • Pojawiają się ,,baby hair"
    • Ma przyjemny orientalny zapach.
    • Jest wydajny.