WIZAŻ logo
Szampony do włosów

Isana Mięta i Zielona Herbata, Szampon przeciwłupieżowy do włosów suchych (nowa wersja)

4,8 (13)
3 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 27 maja 2026 o 7:36
    Świetny szampon za niską cenę
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam ten szampon, ponieważ zmagałam się z drobnym łupieżem i fryzjerka poleciła mi ten szampon. Bardzo niska cena jeszcze bardziej zachęciła mnie do zakupu. Ogólnie jestem fanką takich ziołowych szamponów, idealnie sprawdzają się do moich długich blond włosów. Produkt bardzo ładnie pachnie a włosy po nim są świeże i delikatne. Bardzo dużym plusem jest również wydajność. Co najlepsze poradził sobie z łupieżem, który u mnie nie był jakiś silny, wręcz delikatny. Ale bardzo się cieszę, że ten problem już za mną i zdecydowanie będę ten szampon polecać i nadal kupować :)
    • Działa przeciwłupieżowo
  • 12 maja 2026 o 14:53
    Dobra jakość w niskiej cenie
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Szampon należy do tych mocniejszych, dokładnie oczyszcza skórę głowy. Jak najbardziej przeznaczony dla osób z łupieżem, w trakcie stosowania problem nie pojawia się. Warto jednak używać naprzemiennie z innym, delikatniejszym szamponem.
    • zastosowanie
    • efektywność
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 7 maja 2026 o 18:35
    Dobry szampon w dobrej cenie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Od kilku miesięcy mialam problem z łupieżem i swędzeniem skóry głowy. Lubię serie Isana Herbal więc postanowiłam wypróbować także tego szamponu. Pierwsze na plus to cena,później samo mycie, przyjemnie pachnie,dobrze się pieni i jest wydajny. Efekty nie były widoczne od razu dopiero tak po miesiącu stosowania po trzy razy w tygodniu. Teraz asekuracyjnie używam raz na tydzień . Jeśli ktoś nie chce przepłacać a boryka się z problemem łupieżu polecam ten szampon
    • Skuteczność
    Wady:
    • Cierpliwość do skutecznosci
  • 7 maja 2026 o 5:10
    To jest NAJLEPSZY szampon jaki kiedykolwiek stosowałam
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie spodziewałam się cudów po szamponie za parę złotych, ale ten szampon z Isany z Miętą i Zieloną Herbatą to jest naprawdę sztos! Od dłuższego czasu męczyłam się z łupieżem, a że mam z natury suche włosy, to większość szamponów z apteki robiła mi na głowie totalne siano. Dlaczego go polubiłam? Przede wszystkim – on naprawdę działa na łupież. Już po drugim-trzecim myciu przestało sypać mi się z głowy, a co ważniejsze, przestało mnie wszystko swędzieć. Zazwyczaj szampony przeciwłupieżowe tak wysuszają włosy, że bez tony maski nie da się ich rozczesać. Tutaj jest inaczej. Włosy po myciu są sypkie, miękkie i całkiem nieźle się błyszczą. Nie czuć tej typowej „szorstkości”, której tak nienawidzę. Zapach jest mega świeży! Pachnie taką prawdziwą miętą i herbatą, a nie chemią. Fajnie orzeźwia, zwłaszcza rano. Pieni się bardzo dobrze, więc nie trzeba go dużo wylewać. Jak na szampon z tej półki cenowej, to jest po prostu rewelacja. Nie dość, że radzi sobie z białymi płatkami, to jeszcze dba o to, żebyśmy nie miały miotły na głowie. Na pewno nie zamienię go na żaden inny!
    Zalety:
    • Skutecznie usuwa łupież.
    • Super cena i dostępność.
    • Nie wysusza włosów na wiór.
    • Super odświeża.
    • Tani i łatwo dostępny.
  • 7 maja 2026 o 5:05
    Mi się nie sprawdził
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Produkt niestety nie spełnia swoich zadań, ale nie liczyłam też na nic wielkiego. Jest to dobry szampon, ładnie pachnie. Myślałam, że znajdę tani produkt, który dobrze oczyści moją skórę głowy, ale tak się nie stało. Testowałam kilka miesięcy, zużyłam dwa opakowania, ale brak efektów.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Niska cena
    Wady:
    • Brak efektów
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj