Maseczki klasyczne

SkinFood Egg White, Pore Mask Maseczka zwężająca pory

• 18 kwietnia 2020 o 16:54
    Mizerny efekt
    Maska ładnie pachnie, jest bardzo wydajna. Po użyciu twarz jest rozjaśniona i wygładzona, ale ten efekt utrzymuje się bardzo krótko. Krzywdy nie zrobi, ale szału również nie ma.
  • 1 lipca 2018 o 9:35
    Rewelacja!
    Korzystam z maseczki od kilku tygodni i jestem zachwycona jej działaniem. Wystarczy użyć raz w tygodniu, a pory są widocznie zmniejszone. Maska nie podrażnia, ma przyjemny zapach i świetnie nadaję się do skóry suchej i wrażliwej - nie pozostawiając uczucia "ściągniętej twarzy".
    Zalety:
    • Zapach,
    • Konsystencja,
    Wady:
    • Produkt bardzo szybko wysycha i zaczyna się kruszyć, co może spowodować ubrudzenie ubrania.
  • 29 grudnia 2015 o 17:24
    Dobra maseczka
    Nie nastawiałam się, że maska zwęźi moje wielkie pory, ale mimo wszystko dałam jej szansę. I zdzwiwiłam się! Nie jest to co prawda spektakularny efekt, ale wyraźnie widzę zmniejszone i czystsze pory. Rówież zaobserwowałam zmniejszoną ilość wyprysków i zaskórników. Skóra jest po niej gładka i oczyszczona. Jestem mile zaskoczona ponieważ nie spodziewałam się, że cokolwiek może pomóc mi w walce z porami. Zaznaczę jednak, że nie jestem w 100% pewna czy to zasługa samej maseczki ponieważ w ostatnim czasie stosuję więcej kosmetyków koreańskich w tym serum z It\'s Skin z witaminą C oraz krem ślimakowy z Mizona. Tak czy inaczej stan mojej skóry znacznie się poprawił. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    Kica.
    2 października 2013 o 20:10
    nie działa
    właśnie skończyłam całe opakowanie tej maski i napisać mogę tylko jedno -zupełnie nie działa, nie widziałam żadnego rezultatu. jedynym plusem jest jej konsystencja, dobrze się rozprowadza, jest gęsta więc nic nie spływa, jest wydajna. absolutnie nie jest warta swojej ceny. zakupiłam ją gdy robiłam większe zakupy azjatyckie - tą maskę kupowała bardzo dużo kobiet, nie wiem czy to znaczy ze na innych działa, czy jest po prostu dobrze rozreklamowana
  • 15 stycznia 2013 o 19:30
    Zadowolona
    Osobiście jestem zadowolona. Nie nastawiałąm się na jakieś cuda. Żadna maseczka nie sprawi, że rozszeżone por całkiem znikną. Ale ta radzi sobie całkiem nieźle. Używałam jej kilokanaście razy, ale kupowałam ją w saszetkach na Allegro. Cera jest po niej świeżutka i pory są mniejsze, a po regularnym stosowaniu wyraźnie widać poprawę stanu skóry. Prawie całkiem zniknęły mi zaskórniki na nosie, a to już jest coś! Minus to cena za całe opakowanie. Używam tego produktu od: Około pół roku Ilość zużytych opakowań: Kilkanaście saszetek