Ziaja, Awokado, Krem na dzień i na noc do skóry suchej, zmęczonej z olejkiem z awokado

46 HIT!
70 % kupi ponownie
Zobacz oferty
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiRegenerujący krem z naturalnym olejem awokado. Odżywia i przynosi ulgę przesuszonej skórze.
Likwiduje uczucie szorstkości. Przywraca wypoczęty, zdrowy wygląd.
Cechy produktu
- Właściwości
- regenerujące, na przebarwienia, na zaczerwienienia
- Rodzaj
- Wydajność: 4
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Opakowanie: 4
kojące avocado
Gęsty, ale delikatny bardzo łatwo się rozsmarowuje, szybko wchłania, nie zostawia powłoki, po kilku minutach można nakładać makijaż.
Zdecydowanie nawilżający.
Od kiedy go używam, nawilżenie skóry zdecydowanie się poprawiło.
Wydaje mi się, że skóra faktycznie nabrała życia.
ZALETY: koi
odżywia
nawilża
regeneruje
WADY: brak
2 kwietnia 2022, o 22:21
Kupiony w: Drogeria Rossmann
Dobry i lekki krem .
Idealny krem dla mnie . Jestem po 50 lubię kremy tanie ,dobrze dostępne. Krem jest wydajny ,dobrze nawilża moja suchą skórę . Nadaje mojej skórze dobrego nawilżenia ,dobrze się rozprowadza k dobrze się wchłania i szybko. Skóra jest gładka i zadbana . Mi się dobrze z nim współpracuje . Znam ten krem od kilku lat i często do niego wracam.
ZALETY: Cena
Wydajność
Znana marka
Dostępność
Efekt
Dobre nawilżenie
WADY: Nie ma
2 kwietnia 2022, o 22:03
Kupiony w: Inna drogeria
Ziaja awokado
Zdecydowanie nawilżający.
Od kiedy go używam, nawilżenie skóry zdecydowanie się poprawiło.
Wydaje mi się, że skóra faktycznie nabrała życia. Po tym kremie skóra jest wygładzona i odżywiona kremy z ziaji pomagają mi w walce z przesuszona skórą.Jest tani i wydajny niestety mam zastrzeżenia co do składu wolałabym żeby już więcej kosztował ale miał trochę lepsze składniki. Mimo to polecam dla wymagających cer.
ZALETY: Nawilża
Odżywia
Koi
Szybko się wchłania
Wygładza
Nie uczula
Cena
WADY: Skład
30 października 2021, o 21:34
Kupiony w: Drogeria Hebe
Fajny na jesień i zimę
Uwielbiam do niego wracać jesienią i zimą, gdy w powietrzu utrzymuje się wilgoć, a skóra staje się ziemista. Przede wszystkim zależy mi wtedy na intensywnym nawilżeniu, a ten krem jest extra pod tym względem!
Co prawda jest dla mnie za cięzki jeśli chodzi o stosowanie na codzień, ale stosuję go na noc i to w zupełności wystarczy. Rano skóra jest nawilżona i gładka.
Bardzo lubię jego zapach, jest lekki i świeży. Jest również wydajny, całe opakowanie spokojnie starcza mi na cały sezon.
Polecam!
- Wydajność: 4
- Zgodność z opisem producenta: 1
- Stosunek jakości do ceny: 1
- Opakowanie: 3
Nie, nie i jeszcze raz nie
Liczyłam na fajny krem, który nawilży, ale z pewnością nie zaszkodzi. Dostałam krem, który po dwóch aplikacjach dał mi czerwone plany ma twarzy, krostki, swędzenie i pieczenie twarzy. Pudełeczko fajne, zapach też, ale co z tego, skoro ciągle czuję jak twarz mnie swędzi i do tego te czerwone, dziwne plamy. Zostawię go jako krem do nóg czy pach po goleniu, ewentualnie do stóp. Twarz mi spuchła i jest cała czerwona. Ostrzegam przed tym kremem.
Nie polecam.
ZALETY: ładne opakowanie
zapach
WADY: Cała reszta!
4 września 2020, o 20:17
Kupiony w: W hipermarkecie
Dobry
Krem zamknięty w słoiczku, jak wiele innych kremów tego producenta. Można go używać zarówno na noc jak i na dzień, chociaż ja w większości używałam go na noc. Krem jak wiele innych dobrych kremów Ziaji. Tani, wydajny, ładny zapach, dobrze nawilża. Dla mnie na dzień był trochę za ciężki, ale producent daje możliwość wyboru, więc spokojnie można go używać na noc. Skóra po jego użyciu jest zdecydowanie odżywiona i nawilżona.
18 czerwca 2020, o 19:43
- Opakowanie: 4
jak dla mnie super produkt
Krem który działa do skóry suchej za 8 zł ?! Tak brzmi śmiesznie ale ten produkt spełnił moje oczekiwania i jestem bardzo zadowolona.
Opakownie kremu To piękny, klasyczny słoiczek. Ładnie się prezentuje na półce w łazience. Buteleczka ma ładną szatę graficzną .Krem jest wydajny starcza na ok 1,5 miesiąca stosowania
Zapach kremiku jest bardzo ładny, czuć avocado ja osobiście bardzo lubie avocado , ale jak ktoś nie lubi zapach może przeszkadzać.
Krem jest w dobrej i przyjemnej kosnystencji .
Po 2 miesiącach stosowania krem sprawił , że moja skóra zrobiła się promienisa
i nie zmęczona krem troszeczke też odżywił skórę . U mnie alergii nie spodował , ani nie podrażnił skóry więc + za to .
ZALETY: -cena
-dostępność
-wydajność
-zapach
-działanie
5 /5 HIT!
3 czerwca 2020, o 19:19
Kupiony w: Drogeria Rossmann
Jestem zachwycona
Krem przypadł mi do gustu. Zainteresował mnie skład. I nie zawiódł. Krem mocno nawilża, efekt utrzymuje się bardzo długo. Do tego ma piękny zapach, choć dość intensywny, także jeśli ktoś jest na to wrażliwy to odradzam. Opakowanie jest duże, z duuużą ilością kremu. Sam produkt jest też bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość, żeby nawilżyć całą twarz. Do tego można go używać na dzień i na noc co jest dobrą opcją dla osób wygodnickich, jak ja. Nie uczulił mnie tez ani nie podrażnił. Także polecam całym sercem, ja na pewno kupię kolejne opakownaie.
ZALETY: - mocno nawilża
- zapach
- opakowanie
- konsystencja
- działa!
12 maja 2020, o 14:38
- Zgodność z opisem producenta: 3
Dobry na noc
Krem ma bardzo bogatą konsystencję, gęstą. Osobiście nakładam go wyłącznie, na noc, gdyż jest zbyt ciężki na dzień i bałabym się, że zrolują mi się na kim kosmetyki kolorowe. Produkt ma ładne opakowanie i wystarcza na bardzo długi. Jest również naprawdę tani. Krem ma przyjemny, delikatny zapach.
ZALETY: + cena
Kupiony w: W hipermarkecie
- Wydajność: 3
- Zgodność z opisem producenta: 2
- Opakowanie: 5

Nie rozumiem zachwytów - źle się rozprowadza, natłuszcza, ale nie nawilża, po aplikacji niewyczuwalny efekt
Lubię Ziaję i jej produkty. Ale tutaj się zawiodłam - skusiłam się w supermarkecie niską ceną, jednak kiedy wreszcie postanowiłam go użyć... eh. Straszliwie gęsty, tępo się aplikuje, wchłania się w niekomfortowy sposób, a kiedy się odczeka, to praktycznie nie czuć, że coś było aplikowane. Mogę go wykorzystać chyba tylko na stopy...
Opakowanie
To piękny, klasyczny słoiczek. Ładnie się prezentuje na półce w łazience. Pojemność słuszna, dobrze, że krem jest zabezpieczony folią pod nakrętką przed pierwszym otwarciem. Zakrętka nie odkręca się samoistnie.
Zapach
Zapach jest bardzo ładny, typowe avocado. Nie zostaje jakoś długo na skórze, ale i tak uprzyjemnia używanie (i przyjemność na tej cesze się kończy).
Aplikacja
Krem jest biały. Gęsty. Naprawdę gęsty. Tylko trochę mniej gęsty od klasycznego Nivea Krem, więc niezłe to masełko. Nie sądziłam, że krem do twarzy może mieć aż tak treściwą konsystencję. Jednak nie jest to zaleta - choć może krem dzięki temu by się obronił... Ale podczas aplikacji miałam nieprzyjemne niespodzianki. Przede wszystkim - trzeba nabrać go dużo. Po drugie - trudno się go rozsmarowuje. Palec z kremem nie ślizga się po skórze, aplikując produkt, tylko co chwila zatrzymuje pod wpływem tarcia. Dziwne uczucie, na pewno nieprzyjemne. To tak, jakbym wiecznie nabierała go zbyt mało... Kiedy wreszcie udało mi się go rozsmarować, moja skóra była czerwona od tarcia.
Tak jak sobie teraz myślę - ten krem byłby fajną maseczką, pod warunkiem, że do spłukania.
Efekt
Efekty są dziwne. Przede wszystkim - czerwona skóra, z poczuciem, że było za dużo tarcia. Po drugie - uczucie suchej tłustości. Nie wiem, jak to określić, ale na pewno nie czułam skóry nawilżonej ani odżywionej... Po miesiącu stosowania nie zmieniłam zdania, jakie wyrobiłam sobie po pierwszym użyciu.
Ale!
Jest jedno ale, które jakoś ratuje ten kremik - jest świetny do suchych stóp ;) Nie wiem też, jak by się zachował zimą, na pewno latem jest nie do użycia na twarzy (ani na ciele), ale za to na stopach sprawdza się fantastycznie! Może on po prostu działa na bardzo, bardzo, bardzo suchej skórze, a inna jest po prostu niekompatybilna?
produktów63
recenzji1067