Podkłady

Revlon ColorStay, Makeup for Combination/Oily Skin 24Hrs (Podkład do twarzy) (stara wersja)

Bodyland.pl
Revlon Colorstay Cera Mieszana/Tłusta podkład 330 Natural Tan 30ml z pompką)
Pachnidelko
Revlon ColorStay makeup normal/dry skin 180 Sand Beige 30ml
hairstore.pl
Revlon Colorstay Makeup Combination Oily Skin 30ml W Podkład 320 True Beige 35416
Revlon ColorStay Podkład Cera Tłusta i Mieszana 340 Early Tan z pompką

Nasi użytkownicy zostawili 3720 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

IvanaLi
    29 maja 2025 o 14:47
    Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam !
    Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam ! Podkład super sprawdza się dla osób, które mają cerę problematyczną, bo zakryje wszystkie niedoskonałości. Napewno sprawdzi się dla osób, które mają cerę mieszaną lub tłustą. Podkład daje bardzo ładne matowe wykończenie ale nie jest to tzw „tępy” mat tylko produkt bardzo ładnie wtapia się w skórę nie tworząc przy tym efektu maski. Produkt nie wysusza cery ani jej nie zapycha. Trwałość tego podkładu jest niesamowita. Polecam na większe wyjścia typu wesele, imprezy.
    Zalety:
    • podkład zakrywa wszystkie niedoskonałości
    • sprawdzi się dla osób z cerą tłustą
    • nie tworzy efektu maski
    • nie wysusza ani nie zapycha
    • trwały
  • 25 maja 2025 o 20:07
    Kolorystyka zostawia sporo do życzenia
    Podkład sprawdza się świetnie - opakowanie jest wygodne, nakłada się przyjemnie, ładnie matuje i długo się utrzymuje. Byłby moim podkładem idealnym. Niestety jest jednak jedno spore ale. Nawet w lato najjaśniejszy dostępny odcień jest dla mnie sporo za ciemny. Bardzo mnie to boli, ponieważ jest to jeden z lepszych podkładów, jakich miałam przyjemność używać.
  • 17 maja 2025 o 19:26
    podkład
    Używałam starej wersji Revlon ColorStay do cery mieszanej i tłustej przez długi czas i naprawdę go lubiłam. Dawał mocne krycie, świetnie matowił i trzymał się cały dzień. Minusem była trochę ciężka formuła, ale za trwałość i efekt byłam w stanie to wybaczyć. Szkoda, że go zmienili!
    Wady:
  • 26 kwietnia 2025 o 13:14
    Matuje. Doskonale kryje. Trwały.
    Mam tłustą skórę skłonną do nadmiernego wydzielania sebum. Używałam podkład Revlon Colorstay w odcieniu 180 Sand beige. Jest to kolor idealnie dopasowany do mojej jasnej karnacji. Kolor nie oksyduje po nałożeniu. Idealnie dopasowuje się do tonacji mojej skóry. Zachęca mnie tym, że zawiera matujące skórę składniki. Ma wygodne w użyciu opakowanie, które umożliwia precyzyjne nałożenie wydobycie odpowiedniej ilości produktu. Dozownik działa świetnie. Podkład ma kremową, średnio gęstą konsystencję. Bardzo łatwo rozprowadza się na skórze. Nie tworzy efektu maski jeśli nałożymy go w małej ilości. Wtedy makijaż wygląda bardzo naturalnie. Krycie jest mocne. Można je budować. Nie zapycha porów. Ujednolica i wygładza skórę.
  • 23 marca 2025 o 20:12
    Świetny podkład mocno kryje
    Ten podkład jest super jak wybierasz się np na imprezę świetne się nada świetnie kryje wszelkie niedoskonałości nie świeci się baza jest świetna jeżeli szukasz kosmetyków świetnej jakości i w przystępnych cenach to ten produkt jest dla Ciebie
    Zalety:
    • Wydajny i trwały
    Wady:
    • Nie jest gesty