Korektory pod oczy

Alverde Concealer [Abdeckfluid] Korektor do twarzy w płynie

• 23 kwietnia 2024 o 10:32
    Świetny korektor pod oczy Alverde
    Korektor do twarzy i pod oczy w płynie Alverde to kosmetyk pomimo tego że jest naprawdę tani bo kosztuje około 12-15 zł To jest bardzo skuteczny. Nadaje się do używania punktowego na niedoskonałości lub jako korektor pod oczy. Idealnie maskuje cienie pod oczami i wszelkie inne plamki które chcemy ukryć. Ładnie się wchłania w skórę pozwalając jej oddychać nie zatyka porów. Dobrze kryje na wiele godzin nie roluje się nie kruszy. Poręczne opakowanie z aplikatorem ułatwia dozowanie. Zapach ma nie za ciekawy ale czuć go tylko w momencie odkręcenia pojemniczka. Dostępny w różnego rodzaju drogeriach a także w drogerii internetowej ja tam najczęściej go kupuje. Dostępny jest w dwóch odcieniach jasny i trochę ciemniejszy. Jest to naprawdę świetny budżetowy produkt godny wypróbowania i polecenia. Jest pewnością w przyszłości nie raz jeszcze po niego sięgnę. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Tani wydajny łatwo dostępne dobrze kryje wszelkiego rodzaju doskonałości i cienie pod oczami
    Wady:
  • 25 kwietnia 2017 o 17:33
    Przyjemne zaskoczenie.
    Ten korektor to dla mnie objawienie roku! Od długiego czasu używałam ProLongwera z MAC i niestety moja okolica pod oczami jest już nim zmęczona. Szukałam czegoś co nie będzie jej przesuszało. Zakup tego korektora to był przypadek. Okazało się, że bardzo fortunny, bo kosmetyk jest rewelacyjny! Ten produkt, oprócz tego, że kryje, jest też mocno nawilżający. Nie zbiera się w zmarszczkach, nie daje efektu wysuszonej na wiór skóry. Wytrzymuje ze mna cały dzień i jedynie delikatnie osiada w załamaniach skóry, ale można to szybko palcem rozetrzeć (w przypadku MAC robiły się wytarte plamy!). Do tego wszystkiego ma dobry skład i jest niedrogi. Czego chcieć więcej? Polecam.
    Luvuu
    10 lutego 2014 o 20:51
    Pod oczy - super
    Stosuję ten korektor pod oczy, nie mam w tej kwestii wielkiego doświadczenia, ale moje wymagania spełnia - "upiększa" moje cienie pod oczami, nie przesuszając tej delikatnej sfery, jestem zadowolona. Ładnie rozświetla, ma dobry skład i jest bardzo wydajny - używam go ponad 6 miesięcy (może nie do codziennego makijażu, ale tak średnio 3 razy w tygodniu) i wciąż mi się nie skończył. Na pewno przy najbliższej okazji kupię kolejny :) Używam tego produktu od: 6miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    asik527
    11 czerwca 2013 o 15:32
    słaby
    niestety, wzięłam najjasniejszy kolor i jest dla mnie zbyt ciemny (a nie jestem wybitnym bladziochem), dam mu jeszcze szansę latem, na opaloną skore, ale nie spodziewam sie zmiany opinii. w ogole nie kyje, pozostawia dziwne plamy na twarzy, które podkreślaja niedosonałości. plusem jest tylko skład i cena Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 stycznia 2013 o 14:46
    Szał minął...
    Będąc w Niemczech kupowałam na potęgę kosmetyki Alverde, niestety, o ile w przypadku produktów pielęgnacyjnych było ok, o tyle kolorówka mnie nie powaliła. Zakupiłam korektor w odcieniu najjaśniejszym. Plusy: + skład +nie podrażnia +dobry kolor dla bladych twarzy +cena (coś chyba ok.3 euro) +przyjemny zapach (chyba po raz pierwszy spotkałam "pachnący" korektor) Minusy: - beznadziejna, dziwna i nieco wodnista konsystencja. Korektor rozsmarowywany na skórze po prostu... znika, niczego przy tym nie kryjąc. Trzeba nałożyć na twarz ogromną ilość produktu, by ukryć jakiekolwiek mankamenty (w moim przypadku cienie pod oczami - nie jakieś ciemne, takie raczej zwyczajne i parę zaczerwień). O kryciu wyprysków nie ma mowy -w związku z powyższym - kiepska wydajność. Nie chce mi się nawet kończyć opakowania... Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: prawie jedno

Zobacz także inne Korektory pod oczy