Kremy na noc

DERMIKA MESOTHERAPIST Krem liftingujący na dzień 50ml
Dermika Mesotherapist

• 10 lipca 2024 o 7:40
    Zadowolona klienta
    Kupiłam go na promocji w przydomowej drogerii i jestem bardzo zadowolona jak za tak promocyjną cenę. Dermika Mesotherapist Liftingujący krem na dzień to skuteczny produkt przeciwstarzeniowy, który oferuje efekt liftingu, nawilżenia i poprawy tekstury skóry. Jego lekka konsystencja i szybkie wchłanianie sprawiają, że jest idealny do codziennego użytku, szczególnie pod makijaż. Choć jest to produkt z wyższej półki cenowej, jego składniki i efekty działania mogą uzasadniać wydatek. Dla osób poszukujących zaawansowanej pielęgnacji przeciwstarzeniowej, ten krem może być wartościowym dodatkiem do rutyny pielęgnacyjnej. Jednak, jak zawsze, warto przetestować produkt na własnej skórze, aby upewnić się, że spełnia indywidualne potrzeby i oczekiwania. Krem spełania swoje zadania a przy tym pięknie pachnie - jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ uwielbiam piękne zapachy przy których mogę się zrelaksować.
    • Szybkie wchłanianie
    • Efekty długoterminowe
    • Dostępność
    Gogo145
    1 czerwca 2024 o 10:11
    Zdecydowanie polecam!
    Markę Dermika znam jedynie z opinii innych i sklepowych półek , zawsze jednak czułam niesamowitą ochotę na zakup tych produktów. Kiedy zachwyciła mnie promocyjna cena w Hebe zdecydowałam się za zakup kremu na dzień i na noc i o tym pierwszym z nich moja recenzja . Opakowanie - czarny , tajemniczy wręcz luksusowy kartonik, a w środku równie urzekające szklane, masywne opakowanie o pojemności 50 ml. Konsystencja kremu - bardzo lekka, kremowa , puszysta , wręcz aksamitna w dotyku , Kolor - biały, Zapach - bardzo delikatny , neutralny, przyjemny. Krem przyjemnie rozprowadza się na skórze, szybko wchłania się i pozostawia przyjemną w dotyku dobrze nawilżoną i wygładzoną skórę . W czasie aplikacji i po nie szczypie i nie podrażnia skóry , dobrze współpracuje z innymi produktami i kosmetykami do makijażu . Skóra po zastosowaniu jest gładka i przyjemna w dotyku , pięknie wygładzona , rozświetlona , delikatnie napięta , ale bez uczucia maski . Po zużyciu opakowania kremu nie zauważyłam spektakularnych efektów , ale efekt dobrze wypielęgnowanej , cudownie nawilżonej, promiennej skóry jest zachwycający . Polecam!
    Zalety:
    • działanie nawilżające, wygładzające i rozświetlające
    • duża wydajność
  • 31 maja 2022 o 18:58
    Dobrze sobie radzi
    Moim zdaniem jest to najlepszy produkt w tej cenie i kategorii. Lekki, o bogatym składzie, wygładza i nawilża, daje ukojenie cerze. Daje duzy plus za to, ze nie zostawia tłustej warstwy tylko przyjemne nawilżenie i odświeżenie.
    Zalety:
    • poprawia koloryt skóry
    • skuteczność
    Xavvi
    20 stycznia 2022 o 10:32
    Dobry kosmetykl
    Dostałam próbkę tego kremu z jakąś gazetą i od razu stwierdziłam, że to coś dla mnie. Teraz mam już krem na noc i pod oczy - skóra twarzy jest bardziej napięta, nawilżona i przyjemna w dotyku. wyglądam jakbym ostatni tydzień odpoczywała nad morzem, a normalnie pracuję do późna. Krem pod oczy to zupełne zaskoczenie - już po pierwszym użyciu zniknęły kurze łapki! Nie ma zapachu, jest lekki i bardzo szybko się wchłania - nie uczula, a jestem na to bardzo wrażliwa! Opakowania piękne...tylko ta cena - żeby kupić komplet na raz - mało kto może sobie pozwolić! Ale zdecydowanie polecam!
  • 15 kwietnia 2020 o 17:09
    Czarne cudeńko
    Ostatnimi czasy nałogowo zaczęłam kupować kosmetyki tej marki ponieważ uważam że producent naprawdę nie zachwala ich na darmo. Kosmetyk ten intensywnie nawilża skórę i faktycznie łagodzi nawet duże po drażnienia. Krem ma gęstą ale i lekką konsystencję który idealnie się wchłania i na długo nawilża skórę. Polecam go też dlatego że kosmetyk jest niezwykle wydajny a przy tym nie należy do najdroższych. Wydaje mi się że warto mieć ten kosmetyk w kosmetyczce. kremy z serii czarna orchidea naprawdę są dobre !! polecam ! Uzywam od kilku dni a widzę wyraźna różnicę na swojej twarzy, skóra zrobiła się zdecydowanie ładniejsza, bardziej napięta ,
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej

Zobacz także inne Kremy na noc