Płyny do demakijażu

Tołpa Dermo Face, Hydrativ, Hiluronowy płyn micelarny do mycia twarzy i oczu

Tołpa Dermo Face Hydrativ Nawilżający płyn micelarny do mycia twarzy i oczu 400 ml
Tołpa Dermo Face Hydrativ
Tołpa
tołpa. hydrativ. hialuronowy płyn micelarny do mycia twarzy i oczu, 400 ml
Tołpa Hydrativ Hialuronowy Płyn Micelarny 400ml

• 25 lutego 2024 o 19:51
    Nie dla wrażliwej cery.
    Płyn kupiłam z nadzieją na zniwelowanie uczucia ściągnięcia skóry po demakijażu. Producent deklaruje działanie nawilżające i nie zaburzające pH i fizjologii cery. O ile makijaż jest usuwany skutecznie, tak płyn strasznie mnie szczypie! Podrażnia moją skórę i sprawia duży dyskomfort. Męczę się, by zużyć do końca to opakowanie i nie kupię go więcej!
    Zalety:
    • skutecznie usuwa nawet wodoodporny makijaż
    Wady:
    • podrażnia i szczypie
    Jumin
    10 listopada 2023 o 16:53
    nie radzi sobie z wodoodpornym tuszem do rzęs
    podklad zmywa ale z wodoodpornym tuszem do rzęs nie daje sobie w ogóle rady wręcz boli cokolwiek z oczami robic nawet jak damy mu wsiąknąć i zmiękczyć rzęsy. nada się tylko do zmywania delikatnego makijażu
  • 20 kwietnia 2023 o 1:19
    Piecze
    Z plusów - skutecznie zmywa, nie trzeba długo z nim pracować żeby wszystko zostało ładnie oczyszczone. Zapach całkiem przyjemny, taki "kosmetyczny", bym powiedziała, typowy dla płynów micelarnych czy toników. Jest okej, chociaż gdybym miała wybór, to mógłby być mniej intensywny. Opakowanie jak najbardziej w porządku, nic się nie wylewa, nie brudzi, wygodne w obsłudze. No i z minusów - niestety, ale piecze mnie skóra po nim, w szczególności w miejscach wrażliwszych, tam gdzie mam choćby minimalne podrażnienia, ranki, albo przy oczach. Nie jest to delikatny kosmetyk dla mojej skóry. Cena też wygórowana jak na produkt o tak niewielkiej objętości. Reasumując - na rynku są lepsze płyny micelarne, więc na pewno nie kupię go więcej.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza
    Wady:
    • Piecze
  • 18 czerwca 2022 o 11:39
    Ok, ale nie do okolic oka.
    Niestety sprawia mi dyskomfort w okolicy oka, szczypie. Po za tym jest naprawde ok, dobrze oczyszcza, fajnie nawilża, skóra po nim jest miła w dotyku, ale chyba przez zbyt intensywny zapach ja nie mogę go stosować do okolic oczu. Z tego powodu nie kupie go ponownie.
    Wady:
    • Szczypie okolice oka.
  • 5 maja 2022 o 22:39
    Spoczko płyn
    Płyn do demakijażu robi dobrą robotę. Ładnie zmywa resztki produktu z twarzy, dobrze rozpuszcza tusze do rzęs. Nie podrażnia skóry, nie uczula. Skład również ma w porządku.