Kremy BB, CC i DD

Eveline Cosmetics Kompleksowy krem CC łagodząco - nawilżający 8 w 1

Eveline SOS Kompleksowy krem CC łagodząco nawilżający 8w1 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mm2991
    3 sierpnia 2024 o 21:13
    Dla mnie osobiście super krem szczególnie na szybkie codzienne wyjście
    Krem znajduję się w wygodnym opakowaniu tubka - mała poręczna, cena regularna nie wysoka taki nie pozorny krem bb. Krem łatwo się rozprowadza, przystosowuje się do cery - ujednolica koloryt, no i zaczerwienienia zmniejsza akurat u mnie główny problem cery. Osobiście nie potrzebuje dużego krycia, ale lubię mieć delikatnie poprawioną twarz.- szybka aplikacje co także na plus, ponieważ codziennie w biegu do przedszkola. Krem nawilża cerę, wyrównuje koloryt oraz poprawia wygląd - cera bardziej wypoczętą świeższa. Produkt wydajny. Nie wysusza, nie zapycha oraz nie podrażnia. Współgra z innymi kosmetyka z różnych firm.
  • 18 czerwca 2024 o 14:57
    Kompleksowy krem CC łagodząco - nawilżający 8 w 1
    Kupiłam go do sprawdzenia, bo inne kosmetyki w formie BB czy CC są dla mnie za ciemne. Teraz jest o drobinę na ciemno, ale rozjaśniam trochę makijaż korektorem. Jeżeli chodzi o wygląd na skórze, to jest on na prawde bardzo ładny. Skóra jest świetlista, dobrze odżywiona i wygląda na zdrową. Nie ma on krycia jakiegoś super, ale nie oczekiwałam po CC czegoś, co mi zakryje pypcie na twarzy w 100%. Zapach jest... specyficzny i nie trafia w moje gusta. Tubka też wg. mnie nie jest najlepszym pomysłem przy takiej cenie, ale poza tym? Jestem zadowolona.
  • 21 maja 2024 o 18:28
    Ujędrnia i upieksza
    Eveline Cosmetics Kompleksowy krem CC łagodząco-nawilżający 8 w 1 to produkt, który zaskakuje swoją wielofunkcyjnością i skutecznością. Krem ten ma za zadanie nawilżyć skórę, jednocześnie ukrywając wszelkie jej niedoskonałości. Jego formuła zawiera wiele składników aktywnych, które mają korzystny wpływ na skórę. M.in. kwas hialuronowy, witaminę E, ekstrakt z aloesu i kolagen, które działają nawilżająco, łagodząco i regenerująco. Dodatkowo krem posiada filtr SPF 15, chroniący skórę przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Krem CC Eveline Cosmetics doskonale kryje niedoskonałości skóry, pozostawiając ją jednocześnie gładką i promienną. Jego lekka konsystencja sprawia, że łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy na skórze. Po kilku tygodniach regularnego stosowania, zauważyłam poprawę kondycji mojej skóry. Stała się ona bardziej nawilżona, zregenerowana i promienna. Jednak należy zauważyć, że krem ten może być trochę za ciemny dla bardzo jasnej cery. Podsumowując, Eveline Cosmetics Kompleksowy krem CC łagodząco-nawilżający 8 w 1 to produkt, który spełnia swoje obietnice i doskonale radzi sobie z wieloma problemami skórnymi. Polecam go wszystkim, którzy poszukują kompleksowego rozwiązania dla swojej skóry.
    krzes
    9 września 2023 o 11:01
    Nie do zaakceptowania
    Musiałam zrobić parę podejść, aby się z nim zaprzyjaźnić. Doklepywałam go gąbeczką i było ok. Lekki mat, dosyć dobrze się utrzymuje w strefie T. Jednak zapach dla mnie nie do zaakceptowania.
  • 24 lutego 2023 o 10:02
    Krem CC zielony
    Skusiłam się wysokimi recenzjami tego kremu, mogę powiedzieć że przy drobnych zaczerwienieniach będzie super, przy mocnych gdzie potrzebujesz mocno zakryć rumień, trądzik różowaty to spełni swoją rolę ale już nie tak bardzo jak bym chciała, jeśli rumienia ci się całe policzki jak u mnie z gorącą, stresu itd to nie da rady ten kremik
    Zalety:
    • Nie wysusza, nie robi maski, nie ma pudrowego wykończenia, delikatnie tuszuje i delikatnie nawilża
    Wady:
    • Mógłby lepiej kryć