Bronzery i pudry brązujące

Estee Lauder Bronze Goddess, Bronzer Powder Puder brązujący

Bodyland.pl
Estee Lauder Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer puder brązujący 04 Deep 21g
hairstore.pl
Estee Lauder Estée Lauder Bronze Goddess bronzer z pudrowym efektem odcień Deep 21 g

• 18 października 2024 o 16:17
    Polecam
    Bardzo fajny bronzer, kiedyś używałam na codzien. Nie robi plam, łatwo się nakłada, ładnie pachnie. Polecam. Jedyny minus to cena produktu ale biorąc pod uwagę że jest wydajny to ok.
    Zalety:
    • jest super
  • 28 stycznia 2024 o 16:50
    Goddess
    Nie jestem zachwycona tym produktem - miałam chyba niebotyczne wymagania - ale fakt faktem, jest to bardzo dobry puder. Jedyny, z jakim się spotkałam, który nie pyli się przy pocieraniu pędzlem. Super sprawa. Nakłada się go bezproblemowo, nie tworzy plam, jest delikatny, satynowy. W opakowaniu widać maluteńkie drobinki, ale na twarzy są niewidoczne. Można używać go jako puder wykańczaniowy do całej twarzy, ponieważ fajnie utrwala makijaż i nie jest pomarańczowy. Odcień LIGHT jest dla jasnych i średnio-jasnych karnacji.
    Zalety:
    • Nie jest pomarańczowy
    • Nie pyli się
    • Można stosować na całą twarz, jako puder utrwalający
    • Nie tworzy plam
    • Ma ogromną pojemność - po przeliczeniu na gramy jego cena odpowiada pudrom drogeryjnym
    GiaVia
    16 września 2021 o 2:06
    Real Goddess!
    Duży, piękny brązer we wspaniałej jakości. Używam i pieje z zachwytu. Konsystencja w punkt. Nie sucha / tępa, nie toporna. Ciepły brąz w kolorze oliwkowym z delikatnymi drobinkami. 0% solaro-pomarańczy ;) Idealny do podkreślenia koloru na twarzy i ciele niż klasycznego konkturowania ze względu na delikatne drobinki. Poręczne, piękne opakowanie z bardzo uniwersalnym i porym aplikatorem w postaci szerokiego, płaskiego pędzelka który pozwala precyzyjnie zaaplikować produkt punktowo jak i zaznaczyć większe partie na ramionach, nogach i dekolcie. Ultra wydajny więc nie posiada wad ponieważ jego koszt rozłożony w czasie wieloletniego użytkowania jest adekwatny.
    Zalety:
    • efekt podkreślenia lub nadania opalenizny, uniwersalność (twarz, ciało)
    • łatwość aplikacji
    • kolory
    • opakowanie, pojemność oraz aplikator w postaci szerokiego płaskiego pędzle
  • 5 sierpnia 2021 o 20:39
    Jak na razie mój ulubieniec wśród pudrów brązujących...
    Estee Lauder Bronzer Powder jest jednym z moich ulubionych pudrów brązujących po którego sięgam dość często. Opakowanie bardzo eleganckie, piękna puderniczka w brązowym kolorze, w środku znajduje się lustereczko. Posiadam mini produkt 5,4 g w odcieniu 02 Medium który jest kolorem ciepłym z delikatnymi złotymi drobinkami, które nie uwidaczniają się na skórze po nałożeniu. Sama formuła jest aksamitna, ale dość twarda , świetnie się rozciera i stapia ze skórą dając delikatny, naturalny efekt, nie robiąc przy tym nieestetycznych plam. Można nim ładnie wymodelować twarz, jest bardzo trwały, odcień 02 sprawdzi się w każdej karnacji.
    Zalety:
    • ładny kolor pasuje do każdej karnacji
    • wydajny
    • nie robi plam
    • ładne opakowanie z lusterkiem
    • trwały
    AMNJ93
    3 grudnia 2020 o 19:50
    Bardzo dobry produkt
    Bronze Goddess w odcieniu Medium 02 znalazł się w kuferku Blockbuster 2020 w palecie razem z różem i rozświetlaczem. Pomimo mojej bardzo jasnej karnacji odcień jest strzałem w dziesiątkę - nie jest zbyt ciemny, za to idealny gdy lubi się mocniejsze konturowanie. Pasuje zarówno do ciepłych, jak i zimnych makijaży. Pięknie się rozprowadza i rozciera. Jedyny minus jaki widzę, to jego standardowa cena.
    Zalety:
    • pasuje do ciepłych i zimnych makijaży
    • dobry nawet do bardzo jasnych karnacji
    • dobrze się nakłada i rozciera
    Wady:
    • standardowa cena

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące