Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Magiczna Moc Olejków, Szampon odżywczy `6 olejków kwiatowych`

Elseve Magiczna Moc Olejków Szampon do suchych włosów 400 ml
ELSEVE SZAMPON 400ML MAGICZNA MOC OLEJKÓW
Loreal Elseve Moc Olejków Szampon Odżywczy 400ml
notino.pl
ELSEVE SZAMPON 400ML MAGICZNA MOC OLEJKÓW

Nasi użytkownicy zostawili 260 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 grudnia 2024 o 20:02
    Piękny i długotrwały zapach
    Jeśli Twoje włosy wołają o pomoc i wyglądają, jakby spędziły miesiąc na pustyni bez kropli wody, to Elseve Magiczna Moc Olejków może być ich wybawieniem! Ten szampon to prawdziwe SPA w plastikowej 400 ml butelce z poręcznym zamknięciem na klik– luksusowe, odżywcze i pachnące jak marzenie. Serio, ten zapach jest cudowny, słodki i co najważniejsze naprawdę długotrwały. Jeszcze na drugi dzień po umyciu moje włosy pięknie pachniały! Olejek marula to mistrz w nawilżaniu – bogaty w kwasy tłuszczowe, odżywia włosy od cebulek po końcówki, a jednocześnie nie obciąża. Z kolei olejek kameliowy dodaje blasku i wygładza każdy niesforny kosmyk. Razem tworzą combo, które regeneruje nawet najbardziej suche i zniszczone włosy. Po umyciu włosy są miękkie, jakbyś dopiero co wyszła z profesjonalnego salonu albo produkcji reklamy szamponu! Szampon dobrze się pieni, nie trzeba zatem go dużo wylewać od razu na dłoń. Starczy na 2-3 miesiące. Ale co najlepsze, szampon nie tylko myje, ale jakby „natłuszcza” włosy – oczywiście w najlepszym możliwym znaczeniu. Nie zostawia tłustego filmu, tylko taką delikatną warstwę ochronną, która sprawia, że włosy są bardziej sprężyste, odżywione i lepiej się układają. Niestety, żeby dobrze się rozczesywały koniecznie musiałam nałożyć odżywkę. Ale po umyciu czuć, że włosy są zabezpieczone przed przesuszeniem. A dodam, że często chodzę na basen i włosy zawsze suszę suszarką. Dla mnie Elseve Magiczna Moc Olejków to super rozwiązanie do codziennego użycia. Włosy są miękkie, błyszczące, pachnące i wyraźnie zdrowsze. Używam go od tygodni i zero obciążenia, nawet przy moich cienkich i długich do ramion, blond włosach.
    Zalety:
    • duże opakowanie 400 ml z zamknięciem na klik
    • piękny zapach
    • lekko natłuszcza włosy, odżywia, nabłyszcza
  • 1 września 2024 o 22:39
    Mój ulubiony szampon
    Sięgnęłam po ten szampon gdy L 'oreal Hialuron (w fioletowej butelce) się nie sprawdził, chodź też powinien nawilżać włosy itd.. Szampon Moc Olejkow jest to produkt lejący, treściwy, wystaczy dać go trochę na rękę rozmasować w dłoniach i nałożyć na mokre włosy, dobrze się pieni i spłukuje. Ma bardzo ładny odżywczy zapach, czuć w nim miód i kwiatowe olejki. Włosy po tym szamponie są bardzo dobrze nawilżone i miękkie w dotyku, nie puszą się. Na koniec wystaczy tylko nałożyć swoją ulubioną odżywkę by je wzmocnić. Testowałam też jak włosy się rozczesują po samym szamponie i byłam bardzo zadowolona. Włosy nie płaczą się i gładko wchodzi grzebień między nie. Dodam jeszcze, że opakowanie jest bardzo praktyczne, gdż jest ono przezroczyste i widać ilość zużytego produktu. To mój ulubiony szampon nie zamienię go na żaden inny, a miałam już różne szampony do włosów suchych lub zniszczonych. Kupuje go zawsze w Rossmanie, ale chyba w Biedronce też go widzałam. 11/10.
    Zalety:
    • Praktyczne przeźroczyste opakowanie.
    • Ładny miodowo - kwiatowy zapach.
    • Bardzo dobrze nawilża włosy i je odżywia.
    • Włosy się nie puszą.
    Medea05
    17 sierpnia 2024 o 22:34
    Ok
    Szamon ma kilka plusów ale i Minusów też;) Z plusów: + bardzo ładny zapach + dobrze się pieni + mniej placze włosy niż inne szampony - te olejki coś tam dają i moje włosy troszkę mniej się plączą + wygładza lekko włosy dociążając je (mam cienkie włosy, puszące się po myciu, bardzo szybko przyklapnięte) Minusy: - wzmaga przetłuszczanie włosów i szybciej jest przyklap - w codziennym użytkowaniu jest za ciężki i włosy sa zmęczone. U mnie się sprawdza tylko na zmianę z innymi produktami -liczyłam na większy blask na włosach, ale niestety olejki nie działają az tak Poprawny, przyjemny, ale jakoś nie utkwił mi w pamięci na tyle aby do niego wrócić. W sumie nie wiem czemu
    63Iwona
    31 lipca 2024 o 23:43
    dla moich farbowanych włosów jest świetny
    Moje włosy są farbowane i wysokoporowate. Ten szampon doskonale je myje, pielęgnuje, pozostawia miękkie iświeże. Lubię jego zapach, który długo jest wyczuwalny. Włosy po wysuszeniu są bardzo błyszczące, świetnie się układają. To doskonały produkt, który polecam.
    patkax1
    25 lipca 2024 o 11:04
    Nie polecam
    Myślałam, że skoro szampon ma w sobie olejki, to jakoś on ujażmi moje puszące się włosy, a po nim było niestety jeszcze gorzej. Mam wrażenie, że jest to po to, żeby musieć kupić dodatkowe osobne olejki do włosów, żeby "dopełnić pielęgnację". Szampon ma ładny zapach i dobrze się pieni, ale nic pozytywnego poza tym. Nie polecam.