Balsamy do ust

Oriflame The ONE, BB Lip Balm Balsam do ust

• 30 maja 2023 o 10:39
    Pomadka nawilżająca
    Kupiłam pomadkę bez nadziei na wow, gdyż niestety z innej nie byłam zadowolona. Pomadka ukryta w mleczne opakowanie z różowym dodatkiem i srebrnym napisem. Pomadka ma bardzo delikatny zapach. Dobrze nawilża usta. Natomiast jeśli są one bardzo spierzchnięte lub mamy kawałki skórki popękanej, pomadka nie za bardzo sobie poradzi.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • dobre nawilżenie
    Wady:
    • nie nawilża tak jak obiecuje producent
  • 14 stycznia 2022 o 23:11
    Nie, dziękuję.
    Ja: Szminki to nieodłączny element mojego codziennego makijażu. Uwielbiam podkreślać usta żywymi i mocnymi kolorami. Jestem wielkim fanem odcieni czerwonych. Lubię szminki klasyczne, w płynie. Satynowe, matowe czy błyszczące – każdy rodzaj znajduje się w mojej kosmetyczce.

Oczekiwania: Nawilżenie i odżywienie skóry ust.

Opakowanie: Standardowe, wykręcane opakowanie.Wykonane z plastiku z minimalistycznym logo serii. U góry wypukłe logo. Opakowanie jest wykonane solidnie, wrzucone luzem do torebki nie niszczy się, nie rysuje i nie otwiera samo.

Wrażenia: Pomadka jest łatwa w użyciu. Dobrze się nakłada i rozprowadza na ustach. Daje delikatny film i ładny kolor. Niestety nie utrzymuje się on zbyt długo na ustach, ściera się ekspresowo. W związku z powyższym, moim zdaniem właściwości regenerująco odżywcze są znikome. Na plus, że się nie klei. Ładnie pachnie i właściwie tyle. Ani nie jest to pomadka typowo pielęgnacyjna, ani to kosmetyk kolorowy. Mam wrażenie, że na moich ustach nie robi nic. Cena regularna jest nieadekwatnie wysoka do jakości kosmetyku. Zakupu żałuję, nie kupię ponownie i raczej nikomu nie polecę.
  • 17 grudnia 2021 o 14:44
    Sprawdza się...
    Używam tego balsamu gdy chce szybko podkoloryzować usta, efekt jest natychmiastowy. Delikatnie się mienią i są nawilżone. Niestety pomadka utrzymuje się krótko, znika pod maseczką. Opakowanie gustowne proste i wygodne w użyciu. Nie otworzy się samo w torebce.
    Zalety:
    • Nabłyszcza i lekko barwi usta na różowo.
    • Lekkie poręczne opakowanie, łatwo się otwiera i zamyka.
    • Odporne na upadki i zarysowania.
    Wady:
    • Nawilża i odżywia dość krótko...
    • Szybko znika z ust
  • 2 listopada 2021 o 12:20
    Piękny ale krótki efekt ale wysusza
    Usta są piękne, błyszczące ale tak naturalnie i delikatnie. Bez kiepskich drobinek które zostają na ustach gdy szminka schodzi. Przezroczysty z delikatnym efektem wyrównania kolorytu. Jednak efekt jest krótkotrwały A częste używanie delikatnie wysusza moje usta
  • 9 kwietnia 2021 o 13:54
    Nie jest zła
    Podręczna pomadka na codzień, nadaje lekki błysk na ustach, nie klei się. Na plus słodki zapach (mi przypomina lody włoskie ;)), jest też bardzo wydajna i wcale mi się nie kończy. Jednak jeśli chodzi o nawilżenie i działanie 24h, to raczej nie wyczułam takiego działania, może przez kilkanaście minut usta są nawilżone, potem niestety pomadka się wchłania.
    • Połysk
    Wady:
    • Brak długotrwałego nawilżenia

Zobacz także inne Balsamy do ust