Podkłady

Bielenda Make-Up Academie, Cover, Fluid kryjący

HOBB
Bielenda Fluid kryjący COVER - odcień beżowy 2
Bielenda Make-Up Academie Cover make up do skóry z niedoskonałościami odcień 1 Natural 30 g

Nasi użytkownicy zostawili 217 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 lutego 2025 o 8:31
    Podkład Bielenda
    Mimo niskiej ceny spełnia swoje zadanie, co mnie zaskoczyło. Zastyga, nie zostawia świecącej i lepkiej warstwy. Jest wytrzymały jak na taką cenę. Ewentualnie nie kryje zbyt mocno ale nie ma czego oczekiwać. Sprawdza się do skóry tłustej. Jeśli ktoś szuka taniego podkładu na codzień to polecam
    xdolarq
    18 sierpnia 2024 o 15:29
    Kolor
    Dobrze się trzyma, jest wydajny, dobrze się nakłada na problematycznej skórze, ale... kolor. Jasny odcień był dla mnie za ciemny, więc używam rozjaśniacza z Hean - problem rozwiązany. Dla bladzioszków polecam z rozjaśniaczem.
  • 31 lipca 2024 o 9:46
    Fluid kryjący
    Kupiłam go na promocji za niecałe 8 zł, szukałam kremu typy BB, coś lekkiego na lato, wiec wzięłam na próbę. Efekt niesamowicie mnie zaskoczył, bardzo dobrze się rozprowadza i blenduje, z dopełnionym makijazem wyglada dobrze i utrzymuje się przez cały dzień, ogromnym plusem jest to ze od razu zastyga, nie pozostawia skory lepkiej, nie ściera się, idealny na lato i upały, także dla mnie strzał w 10! Ma przyjemny zapach, nie taki sztuczny. Odcien idealnie dopasował się do mojej cery.
    ellan
    13 lipca 2024 o 23:43
    Fajny produkt
    Bardzo dobry podkład za małą kwotę. Dobry na lato, nie obciąża skóry. Dobrze kryje i łatwo się wchłania. Mogę polecić dla tych, którzy nie lubią przepłacać a będą zadowoleni. No i skład niczego sobie.
    Zalety:
    • Krycie, lekkość produktu, niska cena
  • 15 czerwca 2024 o 20:31
    Sredni
    Nie spełnia swojej funkcji. Producent twierdzi że jest on kryjący niestety nie jest kryjący a srednio kryjący natomiast da się budować krycie ale tworzy to efekt Wady -ciemnieje -mala gama kolorystyczna - niezgodność z opisem produktu -ciężki