Kremy uniwersalne

Ziaja Antyoksydacja, Krem na twarz i szyję odżywczo-regenerujący 'Jagody acai'

notino.pl
Ziaja Jagody acai krem odżywczo regenerujący 50ml

• 25 sierpnia 2023 o 15:20
    Taki niepozorny, a jednak dający radę
    Krem na całkiem lekką konsystencje, którą przyjemnie się pracuje, bo bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając smug. W zapachu wyczuwa się delikatnie owocowe nuty. Wykończenie zostawia na twarzy satynowe, nie jest to takie nieprzyjemne świecenie. Po rozsmarowaniu przywraca cerze taki po prostu zdrowy wygląd. Po jego zastosowaniu na pewno czuć nawilżenie, odżywienie i redukcje szorstkości, więc prawie wszystko co obiecywał producent. Jedynie nie dostrzegłam zmniejszenia i wygładzenia zmarszczek, samo wygładzenie skóry jest obecne, ale nie widzę żeby coś robił ze zmarszczkami. Krem był na prawdę wydajny, zachowywał się super na skórze, fajnie ją ukoił, nie podrażniał. Za cenę jaką płacimy był to naprawdę super krem, do którego będę mogła bez problemu wrócić.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybko się wchłania
    • delikatny, owocowy zapach
    • przywraca zdrowy wygląd
    • nawilża i odżywia
    • nie podrażnia
    • wydajny produkt
    Wady:
    • nie wpływa na zmniejszenie zmarszczek
  • 1 lipca 2023 o 9:25
    Dobry krem
    Dobry krem. Odżywia skórę i ją regeneruje. Skutecznie nawilża. Niska cena i wydajność na plus. Łatwo dostępny. Ma przepiękny zapach. Pachnie jak ta maseczka z ziaji z tej samej serii. Bardzo polecam
  • 20 marca 2022 o 14:26
    Bardzo doby krem wygładzający
    Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona tym kremem do twarzy. Jest to krem o lekkiej konsystencji i delikatnym zapachu, a dodatkowo bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia na skórze tłustej/lepkiej warstwy. Stosowałam go w porannej pielęgnacji, ponieważ rewelacyjnie sprawdzał się aplikowany pod makijaż. Przez cały czas stosowania tego produktu w żaden sposób mnie nie podrażnił i "nie zapchał". Bardzo fajnie nawilżał i wygładzał skórę na twarzy. Moim zdaniem jest to naprawdę bardzo fajna propozycja w atrakcyjnej cenie. Polecam.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia lepkiej warstwy
    • lekka konsystencja i delikatny zapach
    • nie zapycha, nie podrażnia
    Wady:
    Kiwi_24
    2 sierpnia 2021 o 18:01
    Pięknie pachnie :)
    Antyoksydacyjny krem do skóry wiotkiej, pozbawionej blasku i wrażliwej z jagodami acai. Dodatkowo krem zapobiega efektowi tech neck co w naszych czasach bardzo się przyda . . Jak się sprawdził? Ma bardzo przyjemną lekką konsystencję i piękny delikatny zapach. Co ważne szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy ale czuć, że jest taki film na skórze . U mnie skóra po zastosowaniu tego kremu jest gładka i odczuwalnie nawilżona . Stosuje go pod makijaż - jest ok . Stosuje ten krem rano oraz wieczorem i bardzo go lubię. Jest wydajny, wystarczy naprawdę niewielka ilość.
    Zalety:
    • krem redukuje szorstkość skóry
    • zmniejsza i wygłasza zmarszczki
    • intensywnie nawilża
    • regeneruje lipo strukturę skóry
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 25 czerwca 2021 o 6:09
    w sumie okej
    Chyba potrzebowałam czegoś nowego do twarzy, co jednocześnie odżywi i zregeneruje moją skórę. Wybór przypadkowo padł na ziaję i jagody acai. Spodobał mi się efekt, jaki daje ten krem - szybko się wchłania i pozostawia uczucie takiej miękkiej skóry. Przyjemne uczucie jest w momencie, kiedy krem wchłania się. Ma delikatny zapach, który po nałożeniu na skórę jest niewyczuwalny. Nie pozostawia takiego tłustego filmu. Nadaje się idealnie pod makijaż, lecz nie przedłuża jego utrzymywania się. Chyba jedno z najważniejszych - nie zapycha, nie powoduje alergii skórnych - u mnie. Nie mam zbyt widocznych zmarszczek, bardziej powiedziałabym, że mimiczne, ale nie zauważyłam żadnego zmniejszenia się ich. Czyli trochę takie złamane słowo producenta. Konsystencja kosmetyku jest w sam raz, opakowanie w tubce, przez co zachowana jest higieniczność produktu. Mam dosyć mieszane uczucia, nie wiem czy skuszę się ponownie. Znaczy, był fajny i super, ale chyba nie dla mnie.