Kremy na noc

Eva Dermo Przeciwzmarszczkowo-odżywczy krem–maska na noc

ToEmDo
    4 grudnia 2018 o 14:22
    Krem-maska na noc
    Bardzo dobry krem. Od razu po zastosowaniu czuje sie gladka, nawilżona skórę. Czy jest przeciwzmarszczkowy trudno stwierdzić, ale dla samego nawilżenia warto go kupic.
  • 11 marca 2018 o 16:29
    Mój zdecydowany ulubieniec
    Moja opinia będzie się różnić, od innych i pewnie będzie bardziej treściwsza, z powodu mojego już dłuższego użytkowania, tego cudownego kremu. Zacznijmy od tego, że pewnego dnia kiedy byłam już po porodzie 2 córki stwierdziłam, że w końcu trzeba znaleźć w tym całym natłoku obowiązków czas na pielęgnację własnej twarzy- po prostu dla jej odświeżenia i w ogóle odżywienia. Nie ukrywam, że była zaniedbana, ale większość z Was pewnie wie jak wygląda "życie z noworodkiem" :) Ale do sedna na jednym z blogów, które dość często czytam, właśnie widziałam artykuł, że polska firma "wypuściła" serię kosmetyków do skóry suchej i wrażliwej (czyli wypisz wymaluj chodziło o moją, bo suchość mam w dodatku z niedoczynnością tarczycy) postanowiłam,że zaryzykuję i zamówię tą linię kosmetyków ( zamówiłam całą linię tylko bez odżywczego olejku- a teraz linia dermo ma już nowości w swej ofercie). To była najlepsza decyzja, cieszę się, że zaryzykowałam, potem cieszyłam się, że linia zawitała do Rossmanna ( teraz już jej chyba nie ma- muszę sprawdzić)
    Zalety:
    • Intensywne nawilżenie mojej suchej i wrażliwej skóry
    • Składniki aktywne (mocznik, kwas hialuronowy, olej z rokitnika) uwielbiam takie składy
    • Konsystencja i szybkie wchłanianie
    • odżywienie skóry i redukcja zmarszczek (nowe się nie pojawiają a stare bardziej wygładzone)
    • Super gładkość
    • Mega Wydajność ( 1 krem starczył mi na pół roku wieczornego stosowania!)
    • Cena 25 zł przy takiej wydajności i przy tych składnikach jest na prawdę w porządku
    • Opakowanie z pompką ( super łatwa aplikacja- a w dodatku higieniczna i bez problemu mogą kremu używać nawet 2 osoby - mi zaczął go podkradać mój mąż, bo tak go polubił)
    Wady:
    • Zauważyłam 2 wady:
    • 1. po przez wygodne opakowanie z pompką ( które nie jest przezroczyste) nie widać ile w opakowaniu zostało nam kremu i kiedy postarać się o zapasy
    • 2. dostępność ( można go zamówić przez internet na stronie producenta , niektóre drogerie internetowe też go wprowadzają, był też w Rossmannie ale nie wiem czy jeszcze mają go w ofercie) ogólnie bez zamówienia online nie kupisz go
  • 11 czerwca 2017 o 21:13
    Dobry krem
    O działaniu na zmarszczki się nie wypowiem bo nie mam ich zbyt wielu. Jedak mogę pochwalić krem za to, że dobrze nawilża cerę. Może nie rewelacyjnie w moim przypadku, ale jest to jeden z tych kremów, do których będę wracać. Teraz zrobię sobie przerwę bo wydaje mi się, że moja skóra się do niego trochę "przyzwyczaiła". Poza tym klik i krem już jest na palcu. Używałam zawsze jednej pełnej pompki i całe opakowanie starczyło mi na prawie 2 miesiące. Cena też nie jest aż tak bardzo wysoka.
    Zalety:
    • nawilżenie, cena, wygodna pompka
    Wady:
    • skóra chyba się do niego trochę "przyzwyczaiła"
    Frundek
    23 kwietnia 2017 o 22:15
    fajny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo fajny produkt, dwie saszetki do wypróbowania dostałam dołączone do zakupów i choć problemów ze zmarszczkami jeszcze nie mam, to z odpowiednim odżywieniem suchej i wrażliwej skóry już tak :) piękny zapach, treściwa konsystencja, naprawdę mocno nawilża i odżywia! po używaniu przez tydzień widzę poprawę kolorytu skóry oraz mniej niedoskonałości (a zawsze mi ich ubywa gdy dbam o nawilżenie) :)
  • 29 marca 2017 o 18:02
    Pozytywnie
    Bogaty, treściwy krem na noc. Faktycznie po przebudzeniu skóra jest bardziej nawilżona. Czasem potrzebuję takiego nawilżenia, ze względu na to, że często używam kwasów. Do tego wygodny aplikator. Polecam

Zobacz także inne Kremy na noc