Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Nutrifier Glycerol + Coco Oil Shampoo Szampon odżywczy do włosów suchych lub przesuszonych

• 27 grudnia 2020 o 10:49
    Ciężko rozczesać włosy po tym szamponie
    Szampon kupiłam ze względu na to, że używa ich moja fryzjerka i bardzo je poleca. Zawsze, gdy wychodzę od niej z salonu, moje włosy są piękne i odżywione, dlatego postanowiłam kupić ten szampon, dla moich suchych włosów. Niestety w domowych warunkach nie umiem uzyskać takiego efektu jak po wyjściu z salonu. Z tej serii mam również maskę. Włosów po umyciu nie idzie rozczesać, jest to bardzo męczące. Włosy po umyciu również są szorstkie, matowe, wcale nie nawilżone. Nie polecam produktu, dodatkowo ta cena, kompletnie nie adekwatna do jakości. Jeśli chodzi o zapach to bardzo przyjemny, fajna konsystencja i delikatnie się pieni. Jednak na włosy nie działa kompletnie wcale.
    Zalety:
    Wady:
    • działanie produktu
    • plącze włosy
    • nie nawilża i nie regeneruje
    domkep
    4 września 2020 o 18:25
    Dla wymagających włosów
    Produkt w moje ocenie jest bardzo dobry. Kupiłam go w celu poprawy kondycji mocno wysuszonych wakacyjnym słońcem włosów. Używał od ponad 3 tygodni. Nie codziennie. Szampon jest bardzo dobry. Włosy w trakcie mycia się nie plączą, są gładkie. Po myciu włosy dobrze się rozczesują i są podatne zabiegom. Lśnią, są gładsze i mniej suche. Nie puszą się tak jak przedtem. Szampon nie powoduje łupieżu. Nie uczula. Przepięknie pachnie.
    Zalety:
    • Efekty po zastosowaniu. Zapach.
    elbaa
    7 lutego 2020 o 16:19
    Szampon jak szampon
    Szampon ma gesta konsystencje i bezbarwna barwe. Dosc tepo sie rozprowadza na wlosach ale jak sie juz spieni to jest ok. Zapach moze nie jest za piekny ale nalezy do tych przyjemnych dla nosa. Plusy: + dobrze myje włosy + jest bardzo wydajny Plusy/minusy +/- cena, jednak przy tej wydajności, jest zupełnie ok. Szmponu używałam przez ponad rok (opakowanie 1500 mL) przy włosach do łopatek, czasami jedynie zmieniając na inny szampon Minusy: - szampon faktycznie tępo się rozprowadza sie na wlosach, przez co na początku zużywałam go więcej niż było trzeba - nie uIatwia rozczesywania, a wręcz włosy są po nim matowe i plączące - nie jest to szampon odżywczy jak można by sądzić po opisie, raczej typowy zmywak
  • 30 października 2019 o 15:25
    polubilismy sie
    Szampon kupilam w hebe bo chcialam sprobowac jakiegos szamponu profesjonalnego. Poczatkowo sie obawialam bo pierwsze uzycia mnie zrazily. Szampon ma gesta konsystencje i bezbarwna barwe. Dosc tepo sie rozprowadza na wlosach ale jak sie juz spieni to jest ok. Zapach moze nie jest za piekny ale nalezy do tych przyjemnych dla nosa. Szampon nie pomaga w rozczesywaniu nawet je troche placze struktura wlosow jest nie przyjemna. Jest to jednak szampon a ja zawsze daje odzywke po myciu takze naprawfe jest ok. Wlosy ladnie blyszcza i dobrze sie ukladaja. nie sa obciazone a dobrze dociazone.
    Zalety:
    • dobrze myje
    • dociaza
    • nablyszcza
    • wlosy sie dobrze ukladaja
    Wady:
    • tepo rozprowadza sie na wlosach
    • nie ulatwia rozczesywania
  • 16 lipca 2019 o 13:49
    Oczekiwałam więcej.
    Szampon jak szampon, nic specjalnego nie robi z włosami, a na pewno ich jakoś mocno nie odżywia. Dobrze się pieni, ma nawet ładny zapach, oczyszcza włosy i nie podrażnia skóry głowy. Włosy po nim ładnie się błyszczą, ale jakbym nie kładła odżywki lub maski byłby jeden wielki kołtun. Mam wrażenie, że wysusza włosy. Wypróbowałam, ale jak na Loreal myślałam, że to będzie coś lepszego!
    • włosy się błyszczą
    • dobrze sie pieni
    Wady:
    • nie odżywia
    • słabo pielęgnuje
    • plącze włosy