Szampony do włosów

Skrzypovita Pro, Szampon przeciw wypadaniu włosów

7 hitów!

Skrzypovita Pro szampon Przeciw Wypadaniu Włosów 200ml
Skrzypovita Pro Szampon do Włosów
Dr.Max.pl
Skrzypovita Pro, szampon przeciw wypadaniu włosów, 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 listopada 2025 o 20:16
    Wzmacnia i przywraca gęstość włosów. Oczyszcza i nawilża
    Szampon do włosów Skrzypovita PRO zawdzięcza zamieszkanie w mojej łazience dzięki, a raczej przede wszystkim reklamie zarówno w TV, jak i w social mediach. Kolejnym atutem jest obecna, bardzo zacna akcja producentów kosmetyków w Drogeriach Rossmann p.t. MAM WIĘCEJ (25%więcej) i faktycznie produktu jest więcej niż dotychczas, a cena jest przyjazna dla budżetu domowego. Co do aspektu wizualnego Skrzypovita PRO : Opakowanie ładnie wykonane, estetyczna czytelna grafika, wyszczególnione wszystkie najważniejsze koncepty- zastosowanie, działanie, składniki, Tak samo się ma do kartonika, w którym znajduje się butelka szamponu Skrzypovita PRO. Nie przewidziałam, że tak może działać innowacyjny szampon, a to dlatego, bo jest i delikatny i skuteczny. Innowacyjność Skrzypovita PRO polega na nowatorskim zastosowaniu systemu BAICAPIL z połączenia trzech roślin. Włosy mniej wypadają, łatwiej się rozczesują, układają, a przy czesaniu bardzo ładnie pachną i uwidacznia się regeneracja moich włosów. W składzie Skrzypovita PRO znajdziemy : Skrzyp polny Pokrzywa Arnika Nagietek Rozmaryn Pączki sosny Korzeń łopianu Rukiew wodna Nasturcja Bluszcz Szałwia Wyciąg z liści kory brzozy Kiwi Ogórek Skórka cytryny Rumianek Taka lista bogactwa składników odżywczych i ekstraktów roślinnych działa spektakularnie, a co równie istotne, nie obciąża włosów, nie plącze ich,nie podrażnia skóry głowy wręcz przeciwnie zwiększa ich objętość dla mocnych, gęstych i odżywionych włosów. Warto nakładać Serum Skrzypovita PRO i maskę do włosów z tej samej linii pielęgnacyjnej Produkt zaakceptowany przez Polskie Stowarzyszenie Trychologiczne
    Zalety:
    • Włosy nie wypadają
    • Szampon ładnie się pieni
    • Delikatny zapach
    • Zawiera Skrzyp polny
    • Pokrzywa
    • Arnika
    • Nagietek
    • Rozmaryn
    • Pączki sosny
    • Korzeń łopianu
    • Rukiew wodna
    • Nasturcja
    • Bluszcz
    • Szałwia
    • Wyciąg z liści kory brzozy
    • Kiwi
    • Ogórek
    • Skórka cytryny
    • Rumianek
    • Bogactwo składników odżywczych
    • Wystarczy stosować trzy razy w tygodniu
    • Chroni przed starzeniem
    • Pobudza wzrost
    • Do kupienia w Drogeriach Rossmann
  • 30 października 2025 o 14:17
    Eureka, nowe włosy rosną!
    Eureka nowe włosy rosną! Od kilku lat stosuję go na przemian z innym szamponem. To dobry produkt w dobrej cenie. Jest wydajny, cena atrakcyjna, opakowanie jest estetyczne i ładnie pachnie. Po jego regularnym stosowaniu zauważyłam ja i fryzjerka i znajomi porost baby hair-ów na całej głowie, co jest szczególnie widoczne przy linii włosów. 1 gwiazdkę odjęłam, bo mógłby się lepiej pienić, a wtedy byłby to sztos kosmetyczny <3 Całościowo oceniam go bardzo dobrze, będę po niego regularnie sięgać.
    Zalety:
    • skuteczny duży wzrost nowych włosów ładny zapach poręczne opakowanie dobra cena do jakości produktu
    Wady:
    • mógłby się lepiej pienić
  • 28 września 2025 o 21:04
    Nie ma efektu
    Szampon do włosów niestety nie sprawdził się u mnie aż tak gdyż włosy nie są aż tak mocne i wypadają właśnie, nie pieni się nic oraz zapach jest bardzo przyjemny akurat i to plus duży.
  • 1 / 5
    11 września 2025 o 17:31
    Miało być dobrze
    Na początku szampon wydawał się być w porządku, dobrze oczyszczał włosy, przyjemny zapach, delikatnie się pienił. Niestety po kilku razach mycia skóra głowy zaczęła swędzieć, po każdym myciu moja skóra głowy była podrażniona i zaczerwieniona… Nie wiem czy jego stosowanie przeciw wypadaniu włosów coś daje, bo zmieniłam szampon.
  • 1 / 5
    29 sierpnia 2025 o 8:18
    Nie polecam
    Niestety szampon Skrzypovita kompletnie się u mnie nie sprawdził. Już po kilku użyciach zauważyłam, że na skórze głowy zaczęły pojawiać się małe krostki, a dodatkowo pojawiło się uporczywe swędzenie. Zamiast uczucia świeżości i ukojenia miałam wrażenie podrażnienia skóry. Sama konsystencja i zapach są przyjemne, ale niestety działanie u mnie okazało się bardzo niekorzystne. Być może dla osób z mniej wrażliwą skórą głowy będzie odpowiedni, jednak ja musiałam odstawić go po krótkim czasie, żeby nie pogarszać stanu skóry. Szkoda, bo liczyłam na wzmocnienie włosów i ograniczenie ich wypadania, a zamiast tego spotkały mnie podrażnienia. Dla mnie to niestety nietrafiony kosmetyk
    Zalety:
    Wady:
    • Wszystko