Szampony do włosów

Skrzypovita Pro, Szampon przeciw wypadaniu włosów

Skrzypovita Pro szampon Przeciw Wypadaniu Włosów 200ml
Skrzypovita Pro Szampon do Włosów 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 10:17
    Unikatowa receptura i skuteczność
    Jak działają suplementy Skrzypovita każdy wie ale od dawna wielu z nas wie jak dobrze i skutecznie dba o nasze włosy zarówno kobiet jak i mężczyzn ten szampon pełen dobroci i pomocny w walce z wypadaniem włosów i ich osłabieniem, stosuję go na przemian z wieloma innymi szamponami bo jako zapalona testerka lubuję się w próbowaniu nowości na głowie ale zawsze gdy czuję osłabienie i przerzedzenie to do niego wracam ze względu na drogocenny i ponadczasowy skład i przede wszystkim świetne działanie myjąco pielęgnujące każdego bo każdego dnia po zastosowaniu czuję jak włosy są mocne zdrowe i pełne sił witalnych oraz zaskakująco miękkie i bardziej gęste,przynajmniej optycznie ale myślę że jest to szampon bardzo dobry jakościowo i zgadzam się z pozytywnymi opiniami na jego temat więc polecam i dołączam się do grona zadowolonych użytkowników Skrzypovity.
    Zalety:
    • Bardzo dobry jakościowo szampon do włosów każdego rodzaju o bogatym składzie
    Wady:
    • Nie ma
  • 6 kwietnia 2025 o 10:49
    Zerowe działanie
    Moja opinia obejmuje ponad 3miesięczny okres stosowania szamponu Skrzypovita przeciw wypadaniu włosów, a to oznacza, że zużyłam nie jedno opakowanie . Niestety ale nie radzi sobie. Rozumiałam, że efekty nie wyskoczą nagle już po tygodniu stosowania dlatego dałam sobie dłuższy czas na walkę z wypadaniem włosów - zaznacze : nadmiernym wypadaniem. Raz - szampon słabo się pieni, jest mało wydajny, ale skupiałam się na tym, że jest to jednak szampon leczniczy. Dwa - włosy owszem dobrze umyte, ale sztywne, szorstkie, nieprzyjemne w użyciu. Bez dobrej odżywki do włosów ani rusz. Trzy - zerowe działanie. Po ponad 3 miesiacach nie zauważyłam żadnej poprawy w mniejszej ilości wypadających włosów. Wygodna butelka, bez pompki, delikatny zapach - to jedyne plusy. Wynik : wielkie rozczarowanie.
  • 2 kwietnia 2025 o 20:48
    Pięknie pachnie i pięknie się pieni, świetne rozwiązanie na codzień
    Spodobał mi się ten szampon,używam od ponad miesiąca,nie wiem czy zahamował wypadanie włosów bo wspieram się także od wewnątrz i po wielomiesięcznych bataliach udało mi się że poradzić sobie z włosami i ich wypadaniem. Opakowanie z zamknięciem na klik zawiera bardzo gęsty szampon o niesamowitym zapachu. Ze względu na konsystencję jest mega wydajny bo maleńka ilość wystarczy na umycie głowy, szampon bowiem bardzo dobrze się pieni i skutecznie domywa włosy. Dla mnie, myjącej włosy każdego dnia to naprawdę dobry deal. Włosy mam sypkie, jakby podniesione od nasady,łatwo się rozczesują. Używam go wymiennie z innymi szamponami ale generalnie jestem bardzo na plus.
  • 11 marca 2025 o 16:55
    Skrzypovita- Szampon na wypadanie włosów
    Szampon Skrzypovita Pro kupiłam w Rossmannie na świetnej promocji, gdyż z 22.99 był przeceniony na 9.99. Do zakupu zachęciła mnie nie tylko dobra cena, ale również bardzo estetyczne opakowanie oraz właściwości produktu. Problem z wypadaniem włosów mam odkąd pamiętam, ale po ciąży pogłębił się jeszcze bardziej. Na szczotce pozostaje więcej włosów niż bym chciała. Dlatego wybierając szampon staram się dobierać taki, który mógłby mi pomóc w poprawie sytuacji. Właśnie tak trafiłam na szampon Skrzypovita. 200 ml produktu wydaje się niewiele, jednak jest on bardzo wydajny i już niewielka ilość szamponu świetnie pieni się i rozprowadza po skórze głowy i włosach. Zapach szamponu jest delikatnie ziołowy co kompletnie mi nie przeszkadza, bo nie jest mocny. Jeśli chodzi o działanie to zauważyłam kilka nowych baby hair oraz mniejszą ilość wypadających włosów. Wciąż wypadają, jednak nie tak drastycznie jak przed użyciem produktu. Uważam, że produkt spełnia oczekiwania, jest wydajny, poprawia kondycję włosów i zmniejsza ilość wypadających włosów.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Mniej wypadających włosów
  • 8 grudnia 2024 o 10:26
    ???
    Bardzo delikatny i lekki szampon, z wyraźnie wyczuwalną nutą ziołową. Kocham zioła, dlatego ten zapach mi odpowiada. Włosy po myciu są zdecydowanie miękkie i się nie puszą. Czy mniej wypadają? W moim przypadku niestety nie. Może mniej się kruszą. Bez odpowiedniej suplementacji potrzebnych organizmowi mikroelementów, a także zbadaniu przyczyny wypadania włosów, to samym szamponem możemy sobie nie poradzić.
    Zalety:
    • Wydajność, włosy po nim są miękkie