Podkłady

Bioderma Photoderm Nude Touch Mineral SPF 50 + Podkład mineralny z efektem nude

Bioderma Photoderm Nude Touch Podkład mineralny odcień jasny SPF50+ 40ml
Bioderma Photoderm Nude Touch Mineral Ochronny podkład mineralny SPF 50+, Ciemny Bioderma Ciemny 40 ml

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 marca 2025 o 13:10
    Woda, pomarańczowa skóra, podkreśla włoski...
    W recenzjach można przeczytać, że podkład jest jak woda, robi się pomarańczowy i osiada na włoskach. Takie były też moje pierwsze wrażenia, miałam go wyrzucić, ale postanowiłam się go nauczyć i... rozpracowałam jak trzeba go używać. Po pierwsze, przed użyciem należy nim wstrząsnąć... Wtedy formuła łączy się, a produkt nie jest rozwarstwiony. Aby uniknąć efektu podkreślenia włosków należy nałożyć go najpierw w zagłębienie dłoni i punktowo nakładać na twarz i dokładnie rozsmarowywać. Aby nie robił się pomarańczowy, należy po prostu uważać z ilością. Ja zawsze nakładałam na niego puder/podkład mineralny zwilżonym pędzelkiem kabuki. Efekt jaki osiągałam dzięki temu połączeniu był marzeniem posiadaczek skóry tłustej, czyli piękna, satynowa, zdrowo wyglądająca skóra. Idealny na wakacje:) Sam podkład jest bardzo wydajny, a opakowanie wygodne. Cena też nie jest najgorsza. Po prostu kolejny udany produkt marki Bioderma.
  • 23 grudnia 2024 o 7:45
    Okropieństwo… bubel jakich mało
    Filtr/podkład zakupiłam w aptece (był w zestawie z gąbeczką). Czytałam o nim wiele pozytywnych opinii, skuszona nimi zakupiłam zestaw. Wybrałam najjaśniejszą wersję kolorystyczną – zaznaczę to na początku bo to dość ważne. Nadszedł czas pierwszej aplikacji. Filt w konsystencji był wodnisto-olejowy, kolor wpadał w pomarańcz. Postanowiłam dać mu szanse i zaaplikowałam go na twarz, wklepałam gąbeczką która była w zestawie. Moja cera wyglądała okropnie.. Produkt osiadł na włoskach na twarzy, kolor mojej skóry zmienił się na pomarańcz a dodatkowo w lato (bo w takim celu go zakupiłam żeby nakładać go latem aby lekko wyrównać koloryt cery) czułam jakby spływał mi ten filtr z twarzy.. Oczywiście za pierwszym razem myślałam że może ja coś źle zrobiłam, jednak za każdą kolejną próbą było tak samo źle. Dawałam mu szansę również jako produkt pod podkład/krem bb i nadal wyglądał okropnie. Dodatkowo czułam jakby to wszystko mi spływało z twarzy. Jak dla mnie jest to okropny produkt i nie polecam nikomu – chyba że lubicie pomarańcz na twarzy..
  • 21 lipca 2023 o 0:24
    Konsystencja oleistej wody.
    Podkład nie podrażnia i nie zatyka porów, chroni cerę przed promieniami słońca, jest lekki i wydajny. konsystencja oleistej wody i załamana odstawiłam butelkę. Podkład nie tuszuje i nie kryje, ale lekko wyrównuje koloryt oraz dobrze chroni przed słońcem, nie nadaje się pod makijaż. Łatwo się aplikuje, nie zapycha skóry, stapia się ze skórą.
  • 3 lipca 2023 o 0:27
    Świetny podkład
    Podkład dostałam w prezencie i od razu skradł moje serce. Mam tłusta cere, a on świetnie matowi moją skórę, nie podrażnia i nie zatyka porów. Dodatkowo chroni ją przed promieniami słońca, dlatego sprawdza się teraz w okresie letnim. Jest lekki i wydajny. Jasny odcień jest dla mnie idealny.
    Zalety:
    • Wydajny, matowi
    Wady:
  • 5 stycznia 2022 o 9:21
    Nie polubilismy sie
    Podkład zakupilam na promce w superpharm. Moja skóra atopowa, wrażliwa, skłonna do alergii. Nie mam skóry idealnej i lubię czasem co nieco przykryć. Podkład jest płynny, za rzadki i niestety, ale nie zakrywa nic. Jest taki bardziej jak krem komentujący. Wybór kolorów też bardzo słaby. Ja miałam Natural, ale też średnio dopasowany. Fajnie, że ochrania. Ale no daleko mu do podkładu.
    Zalety:
    • Ochrona
    Wady:
    • Rzadki
    • Wybór kolorów
    • Nie zakrywa niedoskonałości
    Drogeria Super-Pharm