Kremy uniwersalne

AA Hydro Sorbet, Krem multinawilżenie + promienna cera do cery normalnej

AA Hydro Sorbet krem do twarzy multinawilżenie + energia 50ml

• 18 maja 2021 o 12:29
    Przeurocze opakowanie!
    Kosmetyk przyciągnął mnie do siebie tym przeuroczym opakowaniem. Jest takie słodkie, że po zużyciu produktu, zachowałam je na domowe mazidła. Krem fantastycznie nawilża skórę, nadając jej gładkość, elastyczność, oraz promienisty, zdrowy wygląd. Wystarczy niewiele, aby pokryć całą buzię. Niemal od razu się wchłania, pozostawiając przyjemne uczucie świeżości na twarzy. Chętnie do niego wracam, gdy nie mam pomysłu na nowe testy. Marka AA rzadko kiedy mnie czymś zawodzi.
    Zalety:
    • prześliczne opakowanie
    • nawilża
    • wygładza
    • nadaje cerze blasku i zdrowego wyglądu
    • przyjemna konsystencja
    • świetnie się wchłania
    • nadaje uczucie świeżości
  • 26 września 2020 o 0:55
    Jest ok
    Bardzo lekka i przyjemna konsystencja. Krem jest idealny pod makijaż, szybko się wchłania nie waży podkładu i makijaż dobrze wygląda. Delikatnie nawilża, skóra po użyciu jest wygładzona i przyjemna w dotyku. Nie zapychał mnie, nie uczulił. Ma delikatny, przyjemny zapach. Krem jest wydajny. Jednak nie zauważyłam żadnych efektów przy jego używaniu, taki normalny krem do codziennego użytku dla niewymagającej cery.
    pockett
    3 maja 2020 o 21:18
    jak dla mnie ok
    Szczerze powiedziawszy, jestem trochę zdziwiona nieprzychylnymi opiniami, dotyczącymi tego kremu, albowiem uważam, że może nie idealny, ale naprawdę jest całkiem niezły, jeśli zależy nam na wyłącznie na nawilżeniu skóry, wszak przecież do takiego celu jest przeznaczony. Może to mało istotne, ale spodobał mi się zarówno wygląd opakowania, jak i kolor kosmetyku, w podobnej, aczkolwiek troszkę jaśniejszej, niż wykonany z plastiku słoiczek tonacji. Krem ma dość intensywny, ale bardzo przyjemny zapach oraz bardzo lekką, delikatną konsystencję, która sprawia, że szybko się wchłania, nie pozostawiając na skórze lepkiej, ani tłustawej warstewki. Po jego zastosowaniu skóra jest odczuwalnie nawilżona, wygładzona i miękka w dotyku. Jest bezpieczny dla wrażliwej cery. Sprawdza się zarówno zastosowany przed pójściem spać, jak i rankiem pod podkład, nie powodując szybszego przetłuszczania się skóry. Przekonałam się o tym, zużywając jedno opakowanie. Kolejne, z racji tego, że ze względu na wiek , powinnam jednak na skórę twarzy stosować produkty o działaniu przeciwzmarszczkowym, postanowiłam wykorzystać do nawilżania skóry szyi i dekoltu. Okazało się, że krem bardzo dobrze sobie z tym poradził, poprawiając ich kondycję. Jak dla mnie ok, więc polecam wypróbować.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybkie wchłanianie
    • przyjemny zapach
    • dostateczne nawilżenie
    • bezpieczny dla wrażliwej cery
    • niewygórowana cena
  • 1 maja 2020 o 23:15
    Krem widmo
    Tego kremu mogłoby nie być. Próbowałam go wykorzystać jako krem do twarzy, dawałam mu szanse z kombinacji z serami, tonikami, olejkami. Ostatecznie wysmarowałam się nim po kąpieli- nie lubię wyrzucania kosmetyków- i również nie zrobił nic. Jego nie ma. Jego istnienie nie ma dla mojej skóry najmniejszego znaczenia, to jest fenomenalne. Kupiłam go z sentymentu do AA, choć opakowanie było okropne, na promce w SP. Nie rozumiem tego kremu, jeśli komuś się sprawdza to super, ja mam cerę wrażliwą i jedyne dobro, to to, że mnie nie uczulił i nie zapchał. Ale jakby mógł, skoro go nie ma.
    Zalety:
    • nie zapycha
    • nie pachnie brzydko
    Wady:
    • brak jakiegokolwiek działania
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 lutego 2020 o 14:21
    Niestety, nie dla mnie
    Konsystencja jest bardzo lekka i przyjemna a zapach neutralny. Niestety jednak kosmetyk szalenie mnie uczulił, pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło. Myślałam, że jestem posiadaczką żelaznej cery , która zniosłaby nawet działanie kreta do toalet. A tu taki kremiczek wywołał u mnie alergię, nie spodziewałam się, i to jeszcze marka AA! Zawiodłam się i nie kupię tego kremu więcej, co nie oznacza, że nie wrócę do innych kremów AA
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja i neutralny zapach
    Wady:
    • uczula potwornie, skóra piecze