Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Look Delicious, Wygładzająca bio maseczka z naturalnym peelingiem

Bodyland.pl
Eveline Wygładzająca maseczka mięta czekolada 10ml
Eveline
Wygładzająca bio maseczka z naturalnym peelingiem

• 14 sierpnia 2024 o 8:57
    Jak miętowa czekoladka
    Używa od:próbka
    Szok! Ależ ta maseczka pięknie pachnie! Zapach przypomina mi czekoladę miętową albo takie pastylki miętowe :). Mięta i czekolada - te składniki dają efekt zapachowy który rozpieszcza zmysły. Maska ma kremową konsystencję, a w niej zawarte są drobinki złuszczające. Przy zmywaniu więc warto pomasować buzię, robiąc przy tym peeling. 2w1 . Jestem zaskoczona efektem działania tej maski, nie spodziewałam się że będzie taka dobra. Oczyściła, wygładziła i odświeżyła cerę. Buzia po jej użyciu jest mieciutka i gładka, wygląda promiennie .Zdecydowanie polecam, pod każdym wzgledem.
  • 6 czerwca 2024 o 19:00
    Świetna
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Aromatyczna maseczka która nigdy mnie nie zawiodła. Zapach otula moją skórę i zmysł węchu. Czekolada i mięta zawarte w niej super się łączą. Super nawilża i zmiękcza skórę. Ma w sobie drobny peeling który również delikatnie złuszcza Kiedy tylko widzę ją w sklepie bez zastanowienia biorę, i wam też to polecam, bo warto!
  • 22 kwietnia 2024 o 10:23
    Super zapach i działanie
    Maseczkę otrzymałam od koleżanki z informacją, że cudnie pachnie i świetnie działa. I mówiła prawdę. zapach jest przepiękny czekoladowo miętowy. w czasie nakładania maseczki już miałam chęć trochę podjeść a przynajmniej polizać :). Zapach utrzymuje się cały czas podczas noszenia i nawet trochę po zmyciu. Maseczka ma kolor miętowych lodów z drobinkami. Ma dosyć gęstą konsystencję, nie spływa z twarzy podczas aplikacji. Ja trzymałam maseczkę około 20 min ale można też krócej, to już zależy od preferencji., a potem zrobić peeling. Myślałam, że po zmyciu wodą, skóra będzie się ciągnąć, ale nie. Po zmyciu maseczki na skórze pozostaje jakby osłonka i od razu odczuwa się nawilżenie skóry. Twarz wygląda od razu lepiej, jest bardziej gładka i delikatna. Maseczkę znajduje się w saszetce - jest łatwa do otworzenia bez użycia nożyczek. Bardzo ładna i przyjemna dla oka szata graficzna - przyciągająca wzrok zieleń, radośnie uśmiechnięta twarz dziewczyny i miętka z czekoladą. Maseczka jest tania (ok 3 - 4 złotych) i łatwo dostępna (np. w pewnym popularnym dyskoncie). Za tę cenę warto spróbować.
    Zalety:
    • świetna maseczka z peelingiem
    • skutecznie wygładza, odżywia i oczyszcza
    • wydajna: saszetka na dwie aplikacje
    • świetnie i kusząco pachnie
    • produkt odpowiedni dla wegan
    Wady:
    • BRAK
  • 9 kwietnia 2024 o 14:49
    Nawilża, wygładza, odświeża
    Co za zapach! Maseczka pachnie jak lody miętowe z dodatkiem czekolady. Warto ją przed użyciem włożyć do lodówki- wówczas te wrażenia zapachowe są jeszcze bardziej intensywne. Opakowanie łatwo jest otworzyć, nożyczki nie są potrzebne. Maseczka starcza akurat na raz. Ma kolor miętowych lodów i dosyć gęstą konsystencję, gdyż nie spływa z twarzy podczas aplikacji. Warto trzymać ją na twarzy co najmniej 15 minut ( produkt nie uczula), a potem zrobić peeling. Maseczka nie uczula i nie podrażnia. Drobinek jest sporo, co oceniam na plus. A efekty? Wyraźnie odświeżona skóra to na pewno. Po prostu twarz wygląda lepiej, jest bardziej gładka. Efekt utrzymuje się u mnie ok 1 dnia. Maseczka jest tania (ok 3 - 4 złotych) i łatwo dostępna (np w pewnym popularnym dyskoncie). Za tę cenę warto spróbować.
  • 5 marca 2024 o 23:04
    Wiedziałam, że to będzie hit! :D
    Maseczkę zobaczyłam po raz pierwszy w nowiuśkiej, świeżo wyremontowanej Biedronce na moim osiedlu, gdzie mam gigantyczny jak na ten market dział kosmetyczny. Wśród stosów maseczek, te apetyczne od Eveline wyróżniały się i zachęcały do zakupu. W końcu kupiłam, gdy pojawiła się promocja. Kosmetyk wyglądał rewelacyjnie i tak też wypadł, jest po prostu świetny!
    Zalety:
    • Maseczkę otrzymujemy w saszetce - jest łatwa do rozpracowania bez użycia nożyczek. Szata graficzna jest świetna - przyciągająca wzrok zieleń, rozemocjonowana pani i miętka z czekoladą, wygląda fajnie.
    • Tuż po otwarciu można dostać ślinotoku, jak ona pięknie pachnie :O Domyślałam się, że ten kosmetyk będzie z tych apetycznych i słodkich, ale jest tak realistyczny, że trzeba się powstrzymać przed zanurzeniem palca w saszetce. Pachnie cudownie, jak miętowe lody z dużymi, chrupiącymi kawałkami czekolady, mniam. Zapach utrzymuje się cały czas podczas noszenia i nawet trochę po zmyciu :D
    • Maseczka nie tylko apetycznie pachnie, ale i wygląda - ma kremową konsystencję, pastelowy, zielony kolor i czarne drobinki, które imitują czekoladę. Jest aksamitna w dotyku, cudownie się nakłada, nie ma problemów z aplikacją. W tej kremowej bazie zatopiono mnóstwo drobinek, przede wszystkim są to małe, białe drobinki, do tego trochę grubszych czarnych.
    • Po odczekaniu 15 min z maseczką na twarzy (swoją drogą jest to miło spędzony czas, maska przyjemnie koi i chłodzi), można produkt porządnie wmasować i zafundować sobie peeling. Ja jako miłośniczka mocnych, gruboziarnistych peelingów jestem zadowolona, drobinki dobrze polerują i masują skórę.
    • Po spłukaniu cera jest dziecięco miękka, cudownie gładka, nawilżona, odświeżona. Czuję niesamowity komfort, zdecydowanie są efekty.
    • Pochwałę ją także za skład, którego długość jest imponująca, ale sporo miejsca zajmują w nim różne wyciągi z roślin i owoców.
    • Kosmetyk tani jak barszcz, dostępny w popularnych marketach.
    Wady:
    • Bardzo bym chciała, ale na prawdę nie mam do czego się przyczepić ;)
    • Rewelacyjna maseczka, wyjątkowa, inna, niż wszystkie. Z przyjemnością przyznam jej najwyższą ocenę i zamierzam poznać także pozostałe jej warianty.