Kremy uniwersalne

La Roche-Posay Redermic C, Intensywnie ujędrniający krem przeciwzmarszczkowy do skóry normalnej i mieszanej

La Roche-Posay Pure Vitamin C Lekki Nawilżający i ujędrniający krem do twarzy 40 ml
E-Glamour.pl
La Roche-Posay Posay Posay Redermic C Anti-Aging Sensitive Skin Fill-In Care krem do twarzy wypełniający zmarszczki cera normalna/mieszana 40ml
La Roche-Posay Pure Vitamin C Light
notino.pl

• 17 czerwca 2018 o 17:00
    jeden z lepszych...
    Po kremy z tej serii sięgnęłam podczas mojej walki z przebarwieniami. Skuszona zawarością wit.C w składzie miałam nadzieję na ich choćby niewielkie zmniejszenie. Niestety krem nie poradził sobie z moimi przebarwieniami, żadnej poprawy. Zato cera po zimie nabrała zdrowego i promiennego wyglądu. Stosowałam go na noc i niestety krem brudzi jasną pościel czy odzież.
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • łatwo się wchłania
    • skóra wygląda na zdrową i wypoczętą
    Wady:
    • nie poprawia kolorytu skóry i przebarwień
    Drogeria Super-Pharm
    Wiola_G
    26 października 2017 o 13:12
    Dobry
    Kupiłam jako krem na dzień i nie do końca był to dobry wybór. Zapach bez zarzutu. konsystencja na pierwszy rzut oka super, jednak po nałożeniu na twarz trzeba czekać dość długo jak się wchłonie gdyż inaczej zaczyna się rolować. Najlepiej użyć cieniutką warstwę. Nie radzę używać na serum bo roluje się tragicznie.
    Zalety:
    Wady:
    • rolowanie się
    • dość długi czas wchłaniania